15 de setembre del 2010

Marfanta.com es renova i afegeix subdominis

La Marfanta ha canviat de cara. A punt de complir el cinquè aniversari, avui hem culminat el procés de renovació del bloc que vam iniciar disssabte passat, tot coincidint amb la Diada. Per fer-ho, hem adaptat la plantilla Simplex Enews a les nostres necessitats. L'objectiu ha estat aplicar un disseny més net  i ordenat, per destacar amb criteris periodístics les informacions més rellevants, i que alhora permeti trobar més fàcilment tots els continguts, amb un menú de navegació per seccions i un cercador. A més, una altra de les novetats és la posada en funcionament d'un nou subdomini, bloc.marfanta.com, que permet navegar pel bloc amb una estructura més clàssica, segons l'ordre de publicació dels apunts, que queden dividits en dues columnes amb un petit resum del text.

D'altra banda, el bloc reforça la seua aposta per la web 2.0, tot donant més importància a la participació en Twitter i Facebook, i promovent el fet de compartir tots els articles i continguts en altres xarxes socials. Els nostres vídeos a YouTube els podreu veure al peu de pàgina del bloc, amb un espectacular mur dinàmic creat gràcies a la tecnologia de Cooliris, i que també permet compartir les imatges a través de Facebook i Twitter. Els vídeos també es poden veure, sense sortir de La Marfanta, en un altre nou subdomini, tv.marfanta.com. D'altra banda, la columna de la dreta es podran veure les últimes piulades de Marfanta.com a Twitter, amb els enllaços més interessants. A la mateixa columna es podran seguir els últims apunts de l'ebresfera, ja que no volem perdre de vista tot allò que passa a la blocosfera ebrenca. La columna de la dreta es completa amb un top dels articles més llegits del dia i amb un altre rànquing dels articles recents més comentats. La participació dels lectors i lectores continua sent clau per a La Marfanta, i és per això que mantenim la secció Comentaris. Esperem que els canvis siguen del vostre gust.

1 comentari:

  1. Una gran feina i un servei de noticies, i medis, de categoria!
    Felicitats Gustau!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta