4 d’octubre del 2010

Lluís Salvadó: 'Si Zapatero s'arromanga, tindrem la vegueria en breu'

"Si Zapatero s'arromanga, tindrem la vegueria en breu", ha afirmat aquest matí el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, en el marc d'una entrevista al programa "La Punta del Diamant" de Ràdio Tortosa. Amb tot, Salvadó ha tornat a reclamar la unitat "proactiva" dels partits catalans a Madrid, amb l'objectiu de fer la "pressió" necessària per promoure els canvis legislatius que han de fer possible que la divisió de Catalunya en vegueries puga incloure el reconeixement institucional de les Terres de l'Ebre. "No demanem cap cosa estranya", ha advertit el delegat, que ha recordat que hi ha organismes semblants a les vegueries, fins i tot dividint les províncies estatals, a les illes Balears i a les illes Canàries. Salvadó ha fet balanç de l'acció de govern a les Terres de l'Ebre i ha afirmat que una de les coses de les quals està més satisfet és de l'aprovació de la llei que blinda i regula els correbous. Segons Salvadó, durant 30 anys s'han fet les festes dels bous d'una forma "paralegal". "Si algun ajuntament feia alguna cosa malament, com a delegat del Govern no li podia dir res", ha assenyalat.

Foto: ERC

9 comentaris:

  1. No voldria xafat res, Gustau. A la mateixa emissora, minuts abans, l'únic regidor del PP a Tortosa, Faura, ha anunciat que avui mateix anunciarà que deixa l'Ajuntament. I que ell pensa que el substituirà M. Monllao.

    ResponElimina
  2. El que es públic i notori es que Zapatero el que s’ arromanga’t son els pantalons precisament per poder passar de puntetes per damunt del fang que ens esta deixant en herència....
    Per altra part, i en els temps que corren, considero “infumables” les declaracions del nostre Delegat Senyor Salvadó quan com a paradigma de la seva labor de govern manifesta la seva satisfacció per la llei que blinda els correbous a les nostres terres ...
    Una acció de govern que si ha estat pobra en el context de Catalunya, no ha estat a l’alçada de les TTEE que jo vull.
    Temps hi haurà per fer l’anàlisi corresponent.

    ResponElimina
  3. Per una vegada estic totalment d'acord amb Mc Calan, que la gran obra de l'acció de govern sigui el blindatge dels correbous, "manda huevos" les penques del rapitenc. I després d'aquest balanç esfereïdor com demanes als altres que s'arromanguen?

    ResponElimina
  4. "Massa català hi ha per aquí!" (Guillermo Artimanya, q.e.p.d.)

    ResponElimina
  5. l'actuació més important ha sigut lo pont del Passador. Us sembla poc?

    ResponElimina
  6. Kilt; Fa molt anys que aquest pont s’havia demanat com infraestructura bàsica pel delta.
    Però es que fa molt d’anys!! Fins i tot abans de que Deltebre fora Deltebre i era La Cava i Jesús i Maria...!!!

    No vingueu ara els mes joves a inventar la sopa d'all !

    ResponElimina
  7. De manera humil i respectuosa podria demanar la dimissió d’aquest senyor de la foto?
    Oi que si ?

    ResponElimina
  8. De manera humil i respectuosa, com no podria èsser d’un altra forma, podria explaiar-me lliurement ?
    JA, JA ,JA, JA, JA,JA,JA.......Yata!

    ResponElimina
  9. Com que Yatà?
    I jo?
    Agafo el didalet?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta