21 de gener del 2011

Albert Gómez substitueix Ismael Roldan

La polèmica pel projecte del nou hospital provoca el recanvi urgent en la direcció territorial de Salut.

Ismael Roldan ja té substitut com a director dels serveis territorials de Salut a les Terres de l'Ebre. La previsió del govern català és publicar avui el nomenament del doctor Albert Gómez i Sorribes, actualment director adjunt de l'àrea bàsica de salut (ABS) Tortosa Oest. Segons va informar ahir l'ACN, Gómez té 56 anys i va començar com a metge de família en poblacions del Montsià. A més, durant els últims anys va ocupar el càrrec de cap d'admissions de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Segons va explicar Ràdio Tortosa, l'elecció de Gómez es va produir dimecres a la tarda a Barcelona, en una reunió amb el conseller Boi Ruiz en què, a més del nou director territorial de Salut, també hi havia el delegat del govern a l'Ebre, Xavier Pallarès; el director del Catsalut, Josep Maria Pedrosa, i el secretari d'Estratègia i Coordinació, Francesc Sancho.

L'altre candidat per al càrrec que havia sonat amb més força en les últimes hores era Joaquim Ferràs, d'Horta de Sant Joan i responsable d'un equip de l'Agència de Protecció de la Salut a Tarragona. Ferràs podria acabar ocupant la gerència de la regió sanitària de l'Ebre, càrrec que fins ara ocupava Roldan com a director de Salut.

Publicat a El Punt

7 comentaris:

  1. Vol dir que, si es confirma, els dos càrrecs que abans tenia Roldan ( director de salut i gerent de la Regió sanitària ) ara hi hauran dos persones. Curiosa forma de reduir alts càrrecs, que va anunciar el Sr. Mas.

    ResponElimina
  2. Poc currículum este Gomez.
    I el Ferràs? En te algun de currículum?
    I tens raó Jotabé(no et molesta portar nick de whisky) entre dos no en faran mai un. I això que dintre de CiU hi ha gent, probable i certament penso, més preparada. Que no s'hi volen embolicar?
    Vist el "merder" que els espera de reduir pressuposts i personal. Tasca nacional encomanada a Sancho, suposo.

    ResponElimina
  3. A estos dos senyors nous no els coneixo (suposo que molts estan com jo), però sí que és cert que lo que abans se liquidava en una sola persona, ara, que diuen que reduiran càrrecs se tingue de solventar en dos.
    Al que sí que coneixo és al Sr. Roldan, i la veritat, crec que va complir molt dignament la seua faena. No puc més que felicitar-lo. Tan de bo lo que vinguen nous fessen igual.

    ResponElimina
  4. Jimmy, el whisky és JB ( de Justerini & Brooks )
    Jo soc Jotabe. A més, soc abstemi.
    El que té nom de whisky és Mc Calan.

    ResponElimina
  5. J.B. = jotabé
    Macallan = McCalan = macalan.
    O al menys així sonen.
    Per molt que sigueu abstemis els dos.
    La diferència és el preu.
    La propaganda, ni subliminal és.

    ResponElimina
  6. J.B. = Jimmy borra'm

    ResponElimina
  7. :-)
    Jatà.
    Costa poc canviar el nom del perfil.
    Lo que calen ganes!
    I perdre la història personal "nickera".
    Ja veus!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta