3 de febrer de 2011

Llum verd a l'alberg dels Josepets


Urbanisme suspèn altres equipaments turístics a Deltebre, Ulldecona i Caseres ·

L'Ajuntament canareu podrà reconvertir l'antic convent dels Josepets, a les Cases d'Alcanar, en un alberg amb casa de colònies. La comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre ha aprovat el projecte per ampliar els usos de l'edifici, que ara està qualificat com a equipament. L'antic convent dels Josepets és un edifici de principi del segle XX, que està catalogat com a bé cultural d'interès local, i que el consistori vol convertir en un alberg de 88 places. Segons el projecte, hi haurà onze habitacions en cadascuna de les dues plantes, i cada cambra tindrà dos llits amb llitera i un bany. L'Ajuntament canareu –que ha previst destinar més d'1,8 milions a reformar i adequar l'edifici– voldria que l'alberg entrés en funcionament durant la segona meitat del 2012.

D'altra banda, la comissió territorial d'Urbanisme va preferir deixar en suspens la reconversió de les granges del Roig, a Deltebre, en una aula de natura amb allotjaments. El projecte és una iniciativa de la Fundació Pere Tarrés, que hi haurà d'incorporar algunes modificacions. El director general d'Urbanisme, Pere Solà, va dir que caldrà reduir la superfície construïda (5.000 m², en una parcel·la no urbanitzable de quatre hectàrees), i concretar els accessos i la dotació de serveis. A més, Urbanisme també va deixar en suspens altres allotjaments turístics al restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona i a la finca de l'Hort Tancat, de Caseres.

Publicat a El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta