2 de febrer del 2011

Tortosa estrena el nou Punt Jove al centre cívic de Ferreries


El nou centre cívic de Ferreries, situat a l'antic mercat del barri, va estrenar ahir el Punt Jove Tortosa, el primer servei municipal que s'ha instal·lat a l'equipament. Fins ara, l'oficina d'informació juvenil era a la casa Sant Antoni de l'estadi municipal, però l'Ajuntament ha volgut buscar un emplaçament més cèntric i integrat al barri, alhora que més obert a la ciutat. El Punt Jove Tortosa té un accés independent per la també remodelada plaça del Mestre Monclús, tot i que està comunicat amb la resta del centre cívic. A més d'un lloc de recepció i d'un lloc d'atenció personalitzada, l'oficina disposa de quatre punts d'accés públic a internet, així com d'un expositor amb tota la informació d'interès per als joves. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Joventut, Emili Lehmann, van explicar que esperen incrementar el nombre de 7.000 usuaris anuals que fins ara tenia el Punt Jove, i que el nou centre cívic entrarà en ple funcionament a final d'aquest febrer.

[Àudios]
-Ferran Bel explica com serà el nou centre cívic de Ferreries quan entre en funcionament
-Emili Lehmann detalla quin tipus d'usuaris té el Punt Jove Tortosa

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Ens ho podem permetre ? Jo diria que no

    ResponElimina
  2. 7000 usuaris o visites? Vaig sentir dir al regidor que tenien una mitjana de 20 usuaris diaris. Em temo que, si fa o no fa, deuen ser sempre els mateixos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta