28 de març del 2011

Vehicles oficials i multes al nucli antic de Tortosa


Dilluns passat, a tres quarts de dotze del migdia, un vehicle de la policia local d'una població del Montsià estava estacionat en aquesta àrea de càrrega i descàrrega del renovat carrer del Vall, al nucli antic de Tortosa. Pocs segons abans, un altre vehicle oficial, en aquest cas amb el logotip d'un departament de la Generalitat, pujava pel carrer Gil de Frederich, travessava una part de la plaça dels Dolors, i s'incorporava al trànsit del carrer del Vall, tot impactant amb els baixos del cotxe en una de les peces de la vorera elevada que ha instal·lat l'Ajuntament per evitar els aparcaments incorrectes. Les dues situacions ens ha vingut al cap després de veure aquest article publicat divendres a E-Notícies, en què s'explica que un agent de la policia local de Tortosa, al carrer Providència, va multar un vehicle dels Mossos d'Esquadra (dalt de la vorera), un altre de la Guàrdia Civil (en un pas de vianants?) i a un altre vehicle de la policia autonòmica que devia estar mal estacionat.

2 comentaris:

  1. Pero veig que la policia local de Tortosa, no multa als cotxes de la policia local de Tortosa ...

    ResponElimina
  2. Convido aquest policia local a donar un tomb -amb llibreta de multes i boli a la ma- per Ferreries: vehicles sobre les aceres, passos de peatons invadits, cantonades "cegues" i aceres destrossades pels cotxes gran volum, bars que envaeixen les aceres i fins i tot la calçada destinada a l'aparcament, sense cap mena de permís... No és tan impactant com la multa als cotxes oficials, peró més pràctic per fer el barri més habitable i segur en la circulació.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta