12 de maig de 2011

Adam Tomàs (ERC) i el seu equip, a YouTubeERC-Esquerra d'Amposta ha penjat aquesta setmana a YouTube un vídeo per donar a conèixer la gent que forma la candidatura liderada per Adam Tomàs. El director de la campanya de Tomàs és el número 2 de la candidatura, Jesús Auré, qui ha volgut donar un protagonisme important a portals com YouTube i a les xarxes socials. D'altra banda, tot aprofitant que aquest de setmana la ciutat d'Amposta celebrarà una nova edició de la Festa del Mercat a la Plaça, els republicans han anunciat que instal·laran el Cafè republicà, sota la marquesina de la seu d'Esquerra a l'avinguda de la Ràpita, "entre paques de palla i un carro vell".


2 comentaris:

  1. M’agrada’t el clip de Adam Tomàs! Igual hi ha col•laborat fet el seu amic Lluis Salvador…

    ResponElimina
  2. Blogger ha tingut aquest divendres una avaria general que ens ha esborrat els apunts de dijous i, per tant, també els comentaris que alguns de vosaltres havíeu fet. Disculpeu les molèsties.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta