29 de juny del 2011

Moció popular en contra de les retallades a l’hospital de Tortosa


Els sindicats de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta han iniciat aquest dimecres una recollida de signatures per presentar una moció popular a l’Ajuntament de Tortosa, en contra de les retallades de Salut al centre hospitalari. Segons ha anunciat la presidenta de la junta de personal, Maria Josep Codonyer, la moció es presentarà perquè siga debatuda en el ple ordinari del setembre.

La recollida de signatures ha substituït l’acampada de protesta que els sindicats havien previst a la plaça de l’Ajuntament, i que van haver de desconvocar a última hora perquè el Departament d’Interior els va denegar el permís per un defecte de forma. Tanmateix, Codonyer ha volgut denunciar el desplegament policial a la plaça, tot i que els sindicats havien desconvocat la protesta.

D’altra banda, la presidenta de la junta de personal ha lamentat que Salut no haja concretat encara quina serà l’afectació de la tisorada en la plantilla i en els serveis de l’hospital Verge de la Cinta. Finalment, la representant sindical ha explicat que l’acampada de protesta a la plaça de l’Ajuntament s’ha ajornat, com a mínim, fins al setembre. Per tant, podria coincidir amb el debat i la votació de la moció popular en contra de les retallades a l’hospital Verge de la Cinta.

Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta