3 d’octubre del 2011

Amposta vol més escoles d’oficis i redactarà un nou pla estratègic de promoció econòmica

L’Ajuntament d’Amposta sol·licitarà noves escoles taller i escoles d’ofici al Departament d’Empresa i Ocupació, després que fa uns dies es posés punt i final a la casa d’oficis Escorxador 2. En una entrevista al programa Primera Columna, el regidor de Joventut i Polítiques d’Ocupació, Eros Esquerré, ha destacat aquest dilluns la bona experiència que ha suposat l’escola d’oficis per als alumnes, joves en atur d’entre 16 i 25 anys. Segons Esquerré, el programa ha servit els joves per a formar-se i posar en pràctica els seus coneixements, alhora que els situa en l’aparador del mercat laboral. El regidor ampostí també ha afirmat que les escoles d’oficis són una alternativa “molt profitosa” per formar treballadors en l’actual època de crisi.

D’altra banda, Esquerré també ha comentat les línies generals del nou pla estratègic de promoció econòmica i de la possibilitat que Amposta puga acollir-se a la llei de barris de la Generalitat per crear ocupació. El regidor ha insistit en la importància de la formació i l’orientació professional  Finalment, Esquerré ha remarcat la importància que té per Amposta poder aconseguir els estudis públics d’INEFC, així com la declaració de destinació turístico-esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta