12 de desembre del 2011

Us sembla bé la gestió de la crisi de la cooperativa de l'Aldea que està fent la Generalitat?

En el programa de Primera Columna d'aquest dilluns, hem preguntat a l'audiència si els sembla bé la gestió que està fent la Generalitat de la crisi a la secció de crèdit de la cooperativa agrícola de l’Aldea. El govern considera que la cooperativa de l’Aldea només té un problema puntual de liquiditat, però no de solvència, i que les gestions que s’estan fent serviran per desbloquejar els 3.000 comptes afectats abans de Nadal. De fet, els 70.000 euros del fons d’emergència que l’Ajuntament començarà a repartir aquest dilluns ha rebut aportacions del mateix consistori, de la Diputació i del consell del Baix Ebre, però no de la Generalitat. Per tant, us sembla correcta la gestió que la Generalitat està fent del cas de la cooperativa de l’Aldea?




Recordeu que també podeu respondre la pregunta al web Canal21Ebre.com, a la nostra pàgina de Facebook o bé a Twitter, amb l’etiqueta #PrimeraColumna.

3 comentaris:

  1. Desblooquejar els comptes implica la capacitat de retirar el saldo real ? Penso que no...

    ResponElimina
  2. Gestió?jo no veig cap gestió de la Generalitat a favor de la Cooperativa...l'únic que ha fet és dixar que s'enfonse, com se nota que no havia cap Millet, ni cap amiguet de Mas & Co implicat...ara que la Generalitat tampoc té un trist euro. Potser no podia injectar diners, però m'ha paregut notar una certa falta d'interès desde el Govern dels "millors" sobre el tema. Me pregunto com hauria actuat si això hagués passat a Vic, Solsona, la Garrotxa o l'Empordà!

    ResponElimina
  3. Em recorda la Merkel i Grècia.
    Mas i les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta