30 de gener del 2012

Amposta aprova un pressupost de 21 milions d'euros i prepara un pla de tresoreria

En unes hores, el ple de l’Ajuntament d’Amposta aprovarà el pressupost municipal per al 2012. Enguany, el pressupost a la capital del Montsià superarà els 21 milions d’euros, amb un capítol d’inversions de 2,2 milions. De fet, l’Ajuntament haurà de demanar un crèdit de dos milions d’euros per poder fer les inversions, un préstec que ha permès incrementar aquest capítol en un 11% respecte de l’any passat. A banda d’acabar de pagar diverses obres plurianuals, l’Ajuntament d’Amposta podrà iniciar la nova piscina del Poble Nou, i executarà la compra d’immobles i terrenys, o la reurbanització i ampliació de les zones de vianants del municipi. L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat que es tracta d’un pressupost ajustat a la realitat econòmica, i que caldrà elaborar un pla de tresoreria per garantir el pagament als proveïdors de l’Ajuntament. De fet, tot i que les finances municipals estan sanejades, el consistori té alguns problemes de liquiditat. Tot i així, Ferré ha remarcat que el pressupost del 2012 està dissenyat per atendre les necessitats de la població.

1 comentari:

  1. Estan sanejades, però té problemes de liquiditat i s'ha de un pla de tresoreria per pagar proveïdors? En que quedem? Abans de les eleccions no sobrava un milió d'euros? I algú s'els creu?
    No cal anar al País Valencià, que d'ajuntaments "bananeros", també en tenim aquí..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta