23 de gener del 2012

Espectacular intent de robatori a la plaça Joaquim Bau de Tortosa


Espectacular intent de robatori al barri tortosí de Ferreries, amb el mètode conegut com de l'allunatge. Dissabte a la nit, uns individus encara per identificar van robar una furgoneta de color roig a l'avinguda Felip Pedrell, amb la que pocs minuts després, cap a les dotze de la nit, van intentar trencar la porta del bar cafeteria Trifassic, a la plaça Joaquim Bau, tot fent marxa enrere amb el vehicle. El soroll per la trencadissa va alertar els veïns, que van trucar la policia. Els individus no van poder accedir a l'interior del local, i van utilitzar la mateixa furgoneta per fugir. Tanmateix, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de Tortosa, finalment van optar per abandonar la furgoneta uns metres més endavant, i van fugir del lloc dels fets a peu. La policia local ha precintat l'accés al bar cafeteria i el tram de la vorera de la plaça Joaquim Bau, fins que es puguen reparar els nombrosos danys materials provocats pels lladres.


14 comentaris:

  1. Això és robar de poca roba.
    Acompanyo el sentiment de la gent de Bar.

    ResponElimina
  2. Balla lladres mes frikis.

    ResponElimina
  3. Balla, balla.
    Però vaja, entre un que sembla que s'enfotigue i l'altre que també. Potser no us faria tanta gracia si el bar fos vostre.
    Ara, el pròxim Ple ja té tema el de PXC. Bé, si olora que els atracadors son de fora, si son de casa no.

    ResponElimina
  4. Si costa més la reparació del cotxe i del vidre que el que s'haguessin pogut emportar. Vaja putada per als amos del bar...home estes coses a la Cartier o a la Tiffany's vale, però a un bar de la plaça Joaquin Bau (damunt en lo ben cuidada que està gràcies a les lumbreres d'ajuntaments que tenim i hem tingut) pos és fer lo pena...:( i fotre maldecaps a gent que procuren guanyar-se la vida honradament.

    ResponElimina
  5. Si fos meu, continuaria pensant que són uns frikis.

    ResponElimina
  6. Suposo que no hauran vist als lladres...amb la llum dels fanals de la Plaça Joaquim Bau, tant que iluminen després de canviar-los per bombetes de baix consum!

    Hauríem de perdonar els lladres, no s'hi veien...amb l'escassa iluminació hauran confòs el bar amb una entitat bancària!

    ResponElimina
  7. Jo ho dic de tot cor!
    Just és un bar on he festejat i me l'estimo pels records que em porta de bons moments.
    A la tarde li entra un Solet per fer el café....mmmm
    Les condolences son per la feinada i pèrdues que els hi portarà als amos, Cucafera.

    ResponElimina
  8. I jo també els dono le scondolences, Bloomquist, només feia broma,però en aquest tema sobrava, ho reconec, ho sento!

    ResponElimina
  9. Dixeu estar a cucafera, que li agrada tocar la fava. Ja sab que no món fotem. Però ella ha de quedar bé.

    ResponElimina
  10. Ves en compte que no et foti un mos pos, allí on m'agrada tocar clar, vull dir. Ja has visc la boca que tinc ?

    ResponElimina
  11. Per mi no pasa res Cucafera, lo que, ja veus, m'ha fet posar romàntic i m'he quedat sense ironia.
    Ja no barejo lo que barejava tampoc. Lo que... han de ser retrasadets, o amb mono (doble retrasadets), per a fer coses així. Encara que mai es sap, tal i com està la cosa, qualsevol cervell s'espatlla.
    Feliç any no Xinés a Tots! Drac d'aigua!
    I oco la Tronada Solar, hora d'arrivada aproximada 23: 05, potser una mica més perque a l'hivern estem una mica mes lluny. El SOHO ja l'ha publicat fa estona.

    ResponElimina
  12. De minudet que me fas temo, menosmal que estas tot lo dia tancada al parque.
    Mira que si als frikis lis pega per secuestrar-te. Menos mal que són frikis.

    ResponElimina
  13. Suposo que la furgona serà robada, sino és que tenen mig cervell (entre els dos, com la peli de Jim Carrey). Tant de bo el bar estigue assegurat contra robatoris.

    ResponElimina
  14. ignorant, tu ves donant idees d'on estic. I mira que aquí, no serà per vidres.......

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta