9 de gener del 2012

'Gambusins' torna a la graella de Canal 21 Ebre amb nous personatges



La sèrie animada d'humor polític de Canal 21 Ebre ha tornat a la graella amb noves històries i nous personatges. El primer episodi de la nova temporada de 'Gambusins' es pot veure des de dijous passat, 5 de gener, amb la incorporació de les noves caricatures de polítics de les Terres de l'Ebre com ara l'alcalde de Tivissa i president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí; l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol; l'alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé; el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; l'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, i l'alcalde de Gandesa, Carles Luz. En el primer capítol de la nova etapa també s'han pogut veure els ninots de l'alcalde d'Ascó, Rafel Vidal, i del portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Manolo Tomàs. En una altra escena, hi apareixen Wifredo Miró (UGT), Adam Tomàs, Gervasi Aspa i Josep Felip Monclús (ERC), Pere Vidal (CiU), Xavier Dalmau i Anna Maria Sicart (PP), i Núria Chertó (PSC). Els dibuixos dels nous personatges de 'Gambusins' han estat fets novament pel dibuixant Norbert Llibert, que va rebre l'encàrrec de fer una vintena de nous ninots.

I tot això, sense perdre de vista les caricatures de personatges habituals com Núria Ventura i Joan Sabaté (PSC), Jaume Forcadell (ICV), Dani Andreu (ERC), Ferran Bel, Meritxell Roigé i Manel Ferré (CiU), Marta Cid i Lluís Salvadó (ERC), Antonio Faura i José Martín, Antoni Espanya i Josep Pitarch (PSC). A banda, i com va sent tradicional, l'episodi de 'Gambusins' es tanca amb una aparició de la caricatura de l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, Joan Castor Gonell.

La nova temporada de 'Gambusins' arriba pocs dies després de saber-se que la sèrie d'animació ha rebut un premi de la Diputació de Tarragona. Canal 21 Ebre ha estat una de les dues televisions guardonades en la vuitena edició dels premis Diputació de Tarragona de Televisions Locals, que la institució convoca cada any per incentivar i impulsar la feina dels mitjans de comunicació audiovisual com a difusor de l’activitat cultural i socioeconòmica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. En concret, els dos programes de Canal 21 que han estat premiats amb dos accèssits són l’informatiu matinal 'Primera Columna', en la categoria de programa informatiu o de divulgació, i 'Gambusins', com a programa d’entreteniment, magazín o de ficció.

4 comentaris:

  1. L'únic mode de mesurar l apopularitat i la coenixença d'algú són aquestes sèries i programes de paròdia de polítics o famosos diversos...si ets conegut surts i si no ningú et té en compte o no et volen ni veure al davant...i de pas és un mode de poder criticar el govern amb bon humor, cosa que sempre és bona en aquests temps obscurs que vivim...visca la llibertat d'expressió!

    ResponElimina
  2. Bé, bé, bé. Felcitats.
    Encara que hi ha algun personatge que trobo que ja està amortitzat i encara surt. Vull dir, amortitzat políticament, potser no com a programa. No ho sé.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!
    Bones caricatures!

    ResponElimina
  4. I bons acudits, i molta bona ironia i bon humor...així es riu una mica, ara que l'economia i la societat dóna tantes ganes de plorar!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta