9 de gener del 2012

El PSC acusa CiU de tornar a discriminar l'Ebre amb el pressupost del 2012

El PSC de les Terres de l'Ebre ha criticat aquest dilluns el projecte de pressupost de la Generalitat per al 2012. Segons els socialistes, els nous comptes del govern de CiU no responen a les necessitats reals i evidencien l’oblit al qual s’està sotmetent un altre cop les comarques de l’Ebre. Així, la diputada ebrenca del PSC, Núria Ventura, ha arribat a dir que són “un insult a les necessitats reals” de la gent i de les empreses del territori. Ventura ha recordat que si la Generalitat tenia inversions de gairebé 200 milions d’euros amb els governs d’esquerres, ara el govern de dreta ha previst 75 milions en inversions per aquest 2012.

En la mateixa línia s’ha expressat el president del PSC a les Terres de l’Ebre, Joan Sabaté. Durant el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna, Sabaté ha denunciat que el govern d’Artur Mas està tornant a discriminar negativament les Terres de l’Ebre, després dels avenços fets pels governs d’esquerres amb els presidents Pasqual Maragall i José Montilla. Segons Sabaté, “l’excusa de la crisi” està servint per fer marxa enrere amb les inversions que necessiten les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, el president del PSC a l’Ebre ha reclamat un major paquet d’inversions al territori, per situar-lo al mateix nivell que la resta de zones de Catalunya [#cliqueu aquí per anar directament a les declaracions de Sabaté.]

D’altra banda, la federació ebrenca del PSC també ha acusat el govern de Convergència i Unió de voler desmantellar els serveis públics, tot apostant per la privatització i per un país recentralitzat. En el pressupost per al 2012, els socialistes hi troben a faltar projectes llargament reivindicats al territori, com ara el nou hospital regional de les Terres de l’Ebre, a Tortosa, o el desdoblament de la C-12, l’eix de l’Ebre. Segons el PSC, el nou pressupost tampoc no inclou cap obra pública necessària per reactivar l’economia i la creació d’ocupació.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta