13 de gener del 2012

Múrcia vol 'acabar amb el repartiment injust i desequilibrat' de l'aigua a Espanya

El govern de la Regió de Múrcia està decidit a no renunciar al transvasament de l'Ebre. El president de la comunitat murciana, Ramón Luís Valcárcel, va aprofitar ahir dijous una reunió amb el nou ministre d'Agricultura, Medi Ambient i Alimentació, Miguel Arias Cañete, per subratllar la necessitat "d'acabar amb el repartiment injust i desequilibrat" de l'aigua a Espanya. Segons Valcárcel, això hauria de fer-se amb un "gran pacte nacional" que hauria de ser una "plataforma de solidaritat territorial" per "construir la solució definitiva del problema de l'aigua".

El president de Múrcia va recordar que el compromís electoral del PP "està marcat nítidament": prioritat de la conca cedent, execució de les obres del Pacte de l'Aigua de l'Aragó i solidaritat territorial amb un Plan Hidrológico Nacional (PHN). "No cal inventar res, ni imaginar res, ni afegir res al que diu el programa del PP", va remarcat Valcárcel. Segons el president murcià, molt aviat hi haurà reunions "amb totes les comunitats autònomes" per elaborar la configuració del nou pla hidrològic.

Imatge CARM.es

2 comentaris:

  1. Sempre demanant! I sempre "por cojones"!
    A la Mierda!
    Que se'n va anar Labordeta, però, també sabem renegar en castellà!

    ResponElimina
  2. No volíeu PP? Pos dos tasses!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta