16 de gener del 2012

Polèmica per un comentari del regidor tortosí de PxC sobre la cavalcada de Reis

El líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha sortit en defensa del seu regidor a Tortosa, Jordi P. Casanova, qui fa una setmana va penjar un comentari al seu mur públic de Facebook en què qüestionava la presència de menors immigrants, i en especial musulmans, en la cavalcada de Reis de la capital del Baix Ebre. Segons el portal 324.cat, Casanova va denunciar la "invasió immigrant" de la cavalcada de Reis de Tortosa, tot publicant "un seguit de comentaris xenòfobs sobre la presència de menors marroquins" a l'acte organitzat per l'Ajuntament. De fet, al marge del portal de notícies de Televisió de Catalunya a internet, la polèmica també ha estat recollida per mitjans d'abast estatal com Intereconomía: "Acusan a los inmigrantes de quedarse con todos los caramelos de la Cabalgata de Tortosa". 

Així, a través del seu compte a Twitter, Anglada citava la mateixa notícia d'Intereconomía i ha mostrat el seu suport al regidor tortosí: "Jordi Casanova regidor de #PxC a #Tortosa diu veritats com punys. Se que estàs fent una bona feina, segueix...", diu textualment el missatge d'Anglada. A més, el líder de PxC ha penjat a la mateixa xarxa social un segon missatge sobre el tema: "El regidor de PxC a Tortosa, acusa als moros de posar en risc la integritat física dels nostres fills", amb un enllaç a una pàgina de PxC amb un recull de premsa de les diverses notícies que han motivat les declaracions de Casanova.

Imatge PxC

15 comentaris:

  1. Em pregunto sincerament si aquesta gent saben fer altra cosa que crear polèmica amb els seus comentaris...

    ResponElimina
  2. A CAUSA NO TOTS HEM SIGUT NENS I "HEM POSAT LA CAMETA" PER AGAFAR NATROS ELS CARAMELS??? VA HOME, QUE EL CIUTADÀ NO ES TONTO PER ENTRAR DINS DEL DRAP SENYOR CASANOVA...

    i amic Cristòfol.... està gent no saben ni crear polèmica tampoc, ja que... quans de comentaris pots veure en esta notícia..???
    JAJAJA, com ja e dit avans, el poble no es tant tonto per entrar al drap amb aquestes tonteries que no es sostenen per cap banda..

    ResponElimina
  3. Creen més polèmica pel que callen que pel que diuen, que encara que ningú, o gairebé ningú, se'ls pregui seriosament, tenint en compte les sobèrbies tonteries que diuen, i cada cop són pitjors i més exagerades,sempre pots esperar que surtin amb alguna parida fora de lloc com aquesta, que més aviat sembla del Club de la Comèdia del capítol acudits dolents, que encara que siguen parides sense sentit desvelen el racisme galopant i sense mesura d'aquest partit
    "polític"...

    I segueixo dient que són perillosos, molt perillosos...que molt poc els falta per demanar l'apartheid a Catalunya!

    Preneu-vos'els seriosament a aquests nazis, feu-ho, si us plau! Cada cop es tornen més i més perillosos i més i més paranoics! Ara atacant el s xiquets, on anirem a parar, a atacar els acabats de néixer, potser? Vergonyós!

    ResponElimina
  4. Jo me'ls prenc molt seriosament Cristòfol, i fins nova ordre passo de fer més comentaris, ja que veig que tenen una espècie de relevància informativa a la marfanta els darrers dies, i això a ells ja els va bé, que parlin encara que sigui malament, així que per part meua, prou comentaris.

    ResponElimina
  5. Gràcies plastik, pel teu apoyo. I per part meva també, plastik, prou de comentaris sobre aquesta gent...tens tota la raó, quan més cas se'ls faci, més populars seran! I jo he sigut un ruc fent-los cas, els he fet unflar com pollastres i els he fet sentir molt importants...

    Deixem morir l'assumpte i ells moriran amb ell i parlem d'altres coses, que hi ha molts altres temes per parlar com per exmepe, els pobres bous de l'illa de Buda, que són més dignes d'importància que ells, almenys no fan mal a ningú!

    I perdoneu la meva insensatesa i obstinació, nois!

    ResponElimina
  6. Pos a mi no me pareix mal polític.

    ResponElimina
  7. D'això es tracta ignorant.
    Que hi ha sota la pell d'un polític?
    Que hi ha sota la pell d'un bon polític?
    Només cal una mica de "dis-me amb qui vas..."
    No em facis parlar més.

    ResponElimina
  8. No m'estranya, ignorant, no m'estranya.

    ResponElimina
  9. Plataforma per Catalunya crea més polèmica pel que calla que pel que diu, sincerament això es una veritat com un temple, pues les coses van tant malament, que per moltes dades que disposen, tant en temes econòmics, de violència, de crisi, de corrupció, d´immigració, etc. no sóm encara prou conscients per quin forat esta caient el nostre país. El que aqui ha passat es que s´han tret les coses de contexte. Casanova va publicar al seu compte privat de Facebook una noticia, que Tv3 no va trigar gaire en publicar al teletext, distorsionant la veritat. El que va passar a la Cabalgata de Tortosa, va ser que xiquets i ja no tant xiquets moros,es van abalançar darrera les carrosses per agafar els caramels, pegant empemtes i bufetades a molts crios d´aqui, davant la passivitat vergonyosa dels seus familiars, on pel que es veu, donar per sac a la gent d´aqui, es un bon i edificant simptoma pel que es va notar. Per altra banda, no crec que PxC ataco als que han de neixer: la obsessió de matar no nats els deixem per als partits politics d´esquerres, PxC defensa la vida, pero sobretot defensa els drets de la gent d´aqui.

    ResponElimina
  10. Jejeje. Almenys diuen realment lo que pensen ,no com la resta, que per mi són uns hipòcrites.
    No vull dir que tingue raó, ok?

    ResponElimina
  11. Ignorante,

    Calladito quedas mucho mejor ...

    ResponElimina
  12. Tu creus que si jo digues el que penso de tu estaries més content, ignorant ?
    No sempre dir el que es pensa és cert correcte. Segons quines coses més val callar-les.
    El que no diuen els impresentables aquests és què, per exemple, l'any passat a Catalunya i Estanya el balanç de les persones que ha vingut i les que han marxat, és favorable a les que han emigrat. Els agradaria que aquests "compatriotes" fossin rebut i tractats de la manera que alls tracten als immigrants nostres ?

    ResponElimina
  13. Ei! Que jo no sóc xenòfob. Per mi la política fa pudor per tots los cantons. I tu guerrero traute l'antifafaz.

    ResponElimina
  14. ignorant, podria ser que no fossis xenòfob. Tu i molts dels que van donar suport a PXC a les passades eleccions a Tortosa. Vull pensar-ho, vull pensar que sigui producte de la ignorància ( valgui la redundància ) Que la política, per a tu, o per a molts, faci pudor per tots els cantons no ha de justificar mai el recolzament a estos tipus d'alternatives que, més enllà de la política, rallen lo inhuma ( a qui se li ocorreria més què a un dirigent racista comentar públicament lo dels xiquets i els caramels de la cavalcada ? ). Ja sabem que a altres paisos ja ha passat que la ultradreta ( que és del que es tracta ) ha pres força quan les coses no han anat bé; normalment per crisis econòmica. Crec que hi ha moltes alternatives, a l'hora de votar, totes dignes, sense necessitat de fer cap a aquest reducte de nostàlgics. Tots hem pogut consultar una sèrie d'enllaços on ens podem informar adequadament del que estem parlant.
    Mira si son ignorants que es fan una foto amb la bandera espanyola amb l'àguila a les escales del pont, a pocs metres del seu monument i no se la fan amb ell darrera. Mira si son ignorants.

    ResponElimina
  15. Claro, lo perill són los xiquets...si ja les seves idees i paranoies són prou indefensables, que se fotigue a atacar als crios ja me pareix demencial. Falta d'imaginació, i d'idees, odi i mediocritat això és PxC i los seus acòlits. Un caldo de cultiu creat en part per la desconnexió de la classe dirigent respecte al poble...Oco!només una paraula se m'acudeix per calificar a esta genteta: COVARDS!! No us penseu que esteu tant lluny dels talibans, de la burka i de l'islamisme radical...lo geperut no se veu la seua gepa. Sou los mismos gossos con distintos collares!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta