24 de gener del 2012

Una multinacional eòlica s'instal·la al Centre d'Empreses La Ribera


El Centre d’Empreses La Ribera de Flix ha tancat aquesta passada setmana un acord per la instal·lació de l’empresa de promoció eòlica NORDEX. Fundada el 1985 a Dinamarca i amb seu actual a Hamburg, la multinacional alemanya ha instal·lat més de 4.600 aerogeneradors que sumen 7.100 megawatts en 34 països diferents. A Flix, ocuparà un despatx en una nau. En aquest sentit, NORDEX de Flix donarà servei al parc que s'està ampliant a la Granadella i al futur parc eòlic de Barbers, a Ascó, actualment en construcció.

NORDEX serà la tercera empresa del sector de les energies renovables que s'implanta al Centre d’Empreses La Ribera, junt amb Vestas i Alstom. De fet, el centre d’empreses flixenc engegarà el proper mes de març un curs de tres mesos de durada sobre energies renovables, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i destinat a facilitar la inserció de persones sense feina en aquest nou àmbit d’ocupació.

D'altra banda, amb aquest nou inquilí només restarà un despatx lliure al Centre d'Empreses La Ribera, per arribar al 100% d’ocupació. Vestas ha manifestat la seua intenció d'ampliar el seu espai amb una segona nau. A més, aquest mes de gener, i després de finalitzar el seu periode d'homologació, també ha començat a operar una altra empresa del viver: el laboratori d'analisi INSPIRA. Aquesta empresa es dedica preferentment a l'anàlisi d'aigües i elements agroalimentaris, tot i que el seu catàleg inclou tota mena d'analítiques. De fet, a partir del mes de febrer INSPIRA serà el responsable de les analítiques a l'aigua potable de Flix.

Imatge Lo Carrer del Riu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta