4 de juliol del 2012

El Col·legi de Periodistes celebra 10 anys a l'Ebre amb una exposició i una jornada

El conseller de Cultura presidirà els actes, que inclouen una conferència de Luis Ángel Fernández Hermana sobre internet, periodisme i participació ciutadana ·

 La junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a les Terres de l’Ebre ha organitzat per al proper dissabte, 7 de juliol, la segona jornada dels actes per celebrar el desè aniversari d'aquesta demarcació territorial. Entre els actes previstos, hi ha la inauguració d'una exposició sobre els 25 anys del CPC, la qual inclou material específic sobre els 10 anys del Col·legi de Periodistes a les Terres de l'Ebre. Per aquest motiu, hem cedit una quarantena d'imatges en què apareixen alguns dels nostres companys de professió, com aquesta fotografia del cara a cara entre Ferran Bel (CiU) i Joan Sabaté (PSC) que Sílvia Tejedor va moderar per a Ràdio Ebre (Cadena Ser) en la campanya de les eleccions municipals del 2011. Podeu veure totes les imatges en aquest àlbum públic de Picasa. L'exposició quedarà instal·lada a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

A banda, i ja a la sala polivalent de la biblioteca, es presentarà un informe sobre la crisi dels mitjans de comunicació, a càrrec del degà del CPC, Josep Maria Martí. Sota el títol “Periodisme, entre la crisi i les noves possibilitats”, el programa de l'acte portarà a Tortosa, entre d’altres, el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. A més, hi haurà una conferència del periodista Luis Ángel Fernández Hermana, autor de Historia viva de internet. Los años de en.red.ando, amb el titol 'Periodisme per a la participació de la ciutadania plural en el control democràtic: possibilitats i reptes'. Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb la participació de Gustau Moreno (Marfanta.com), Neus Barberà i Anna Zaera (Surtdecasa.cat), i Marta Corcoy i Miquel Borràs (Geoperiodisme), a més d'un debat.


3 comentaris:

  1. Alguna cosa no va bé a l'enllaç de Picasa, Gustau.

    ResponElimina
  2. Sí, ara ho he vist. Prova-ho ara ;-)

    ResponElimina
  3. Ho sento, "No s'ha trobat aquesta pàgina". Deu ser culpa meua.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta