6 de setembre del 2012

Desmantellen un pis del carrer Nou del Vall de Tortosa on es guardaven objectes robats

TORTOSA (Baix Ebre).- Tres veïns de Tortosa d'entre 21 i 36 anys, a més d'un altre jove menor d'edat, han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra entre el 29 i el 31 d'agost com a presumptes autors d'un delicte de receptació i un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili. Els fets es remunten al 28 d'agost, quan una dona va denunciar un robatori amb força al seu domicili de Tortosa. Segons la denúncia, uns desconeguts van forçar el pany de la porta i, un cop a l'interior, van sostraure un televisor i un ordinador portàtil.

Les investigacions van dur els Mossos d'Esquadra fins a un domicili del carrer Nou de la Vall de Tortosa, presumpte punt d'emmagatzematge d'objectes sostrets. A dins s'hi va trobat, entre altres, set televisors, quatre trepants, un reproductor DVD, un microones, un motor de vehicle, i un amplificador. Segons els Mossos, una part dels objectes estaven amagats en un fals sostre. Per tot plegat, es va detenir les quatre persones, també inculpades en el robatori comès el 28 d'agost al domicili de Tortosa. La investigació continua oberta per determinar si els detinguts poden estar implicats en altres fets delictius, i per retornar els objectes recuperats als seus legítims propietaris. Els tres majors d'edat detinguts, després de declarar davant de l'autoritat judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs, mentre que el menor va ser ingressat, per ordre de la Fiscalia de Menors, en un centre de menors.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta