24 de setembre del 2012

Tivissa impulsa l’equipament turístic, el centre de dia i la residència



TIVISSA (Ribera d'Ebre).- L’Ajuntament de Tivissa ha tret a concurs la gestió del seu equipament turístic, amb càmping i alberg, perquè aquestes instal·lacions siguen gestionades per professionals amb una experiència acreditada en el sector. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, l’alcalde de Tivissa ha recordat aquest dilluns que el càmping té gairebé 60 parcel·les, a més d’un alberg municipal amb més de 70 places. Jordi Jardí ha assenyalat que la gestió del complex serà per un màxim de cinc anys, i que inclou una zona d’equipaments per fer-hi tot tipus de reunions i activitats, com ara congressos i convencions.

En la mateixa entrevista, Jardí ha afirmat que en pocs mesos hi haurà bones notícies pel que fa a la posada en funcionament del nou centre de dia de Tivissa. El centre de dia fa mesos que està construït i equipat, però l’Ajuntament havia de concertar les places amb la Generalitat, abans de poder obrir-lo al públic. L’alcalde de Tivissa ha anunciat que les converses amb el govern estan força avançades, i que confia que en pocs mesos els veïns de la població ja no hauran de desplaçar-se a centres de dia d’altres municipis. De fet, l’Ajuntament ja ha aprovat el reglament del centre de dia.

D’altra banda, Jardí ha explicat que Tivissa té en projecte la construcció d’una residència per a la gent gran, fruit de la iniciativa privada. Segons Jardí, l’empresa ja ha adquirit els terrenys i ha entrat el projecte executiu al registre de l’Ajuntament. Es tracta d’una inversió de sis milions d’euros, que suposarà la creació d’uns 60 llocs de treball, però que necessita concertar places públiques per garantir la seua viabilitat. L’alcalde de Tivissa ha afegit que, un cop obert el centre de dia, l’Ajuntament concentrarà els seus esforços en la construcció de la residència.

En aquest sentit, Jardí ha lamentat que l’anterior govern de la Generalitat va perdre l’oportunitat d’impulsar aquest projecte de col·laboració público-privada. En canvi, va optar per construir residències per a la gent gran, costejades només amb diners públics, en altres llocs del territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta