10 d’octubre del 2012

L'estudi de Mariscal dissenyarà la nova targeta turística de la Terra Alta

GANDESA (Terra Alta).- El Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta, l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, el Consell Regulador de la DO Terra Alta, i el Consell Regulador de la DOP Oli de Terra Alta, impulsa la creació d’una targeta turística per promocionar la comarca, captar visitants i fidelitzar els ja existents. El disseny de la targeta el realitzarà l’Estudi Mariscal, que ja va dissenyar anys enrere la imatge turística comarcal, amb la qual cosa es vol seguir amb la línia endegada per part del Consell Comarcal de promoció turística i de posicionament de la marca Terra Alta en els mercats turístics més rellevants.

La targeta tindrà un cost de 10 euros per als clients que la sol·licitin i els establiments faran un descompte del 10% en les compres, estades, visites, serveis i àpats als establiments que vulguin adherir-se a la campanya. Seran els mateixos establiments qui podran vendre la targeta. La vigència de la targeta serà d’un any i s'iniciarà la implantació el gener de 2013. A finals d’any es valoraran els resultats i s’acordarà si cal reeditar-la, també es farà el recompte de les targetes venudes i es decidiran les accions a realitzar amb l’import total venut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta