11 de gener del 2013

Espectacular rescat d'un gos a la pilastra del monument de la Batalla de l'Ebre a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Els cossos d'emergències han hagut de rescatar aquest migdia un gos que s'havia quedat atrapat a la pilastra del monument de la Batalla de l'Ebre, al mig del riu a Tortosa. L'escena  ha despertat la curiositat dels vianants i dels conductors que circulaven pel pont de l'Estat, així com per l'avinguda Felip Pedrell i el passeig de l'Ebre. La causa de l'enrenou ha estat un pastor alemany que ha quedat retingut a la base practicable de l'antic pont de la Cinta, després d'entrar al riu, i que després no ha sabut tornar a la platja fluvial de Ferreries, des d'on el cridaven un nombrós grup de persones. Per poder-lo rescatar, segons els testimonis, han fet falta dos cotxes de la Policia Local i quatre agents, un camió de Bombers de la Generalitat i tres bombers, una llanxa motora i un voluntari del club de Rem de Tortosa.

Imatge David Fornós

6 comentaris:

  1. De gossos i monuments feixistes va el tema.
    La ciutat es veu emmirallada en el bell mig del seu riu.
    Nostra ciutat..... seguiu vosaltres lo pasdoble

    ResponElimina
  2. Lo de " han fet falta ", Gustau, ho hem d'entendre com una ironia ? .
    Sort que, al mateix temps, i a l'altra punta de Tortosa, cap gatet estava també en perill. Suposo que la resposta seria " És el protocol ". Pos, que canvien el protocol !!!
    I pel que es veu, a veure si al final ha sigut el voluntari del club de rem qui ha rescatat el gos....

    ResponElimina
  3. Al propietari del pobre gos, li aurien de fotre una calbotada, o que paguigue la despesa de la gracieta del seu goset.

    ResponElimina
  4. Ep! Això de fotre una calbotada apologia a la violència...

    ResponElimina
  5. Moltíssimes gràcies per ser un exemple per a tot el món!

    ResponElimina
  6. Ja veig que depenent qui digui comentaris violents es boren o es mantenen...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta