11 de gener del 2013

Domínguez (PSC) retreu a l'alcalde de Móra d'Ebre que prioritze els interessos de CiU en el cas de l'hospital

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El regidor del PSC de Móra d'Ebre i president del comitè d'empresa de l'hospital comarcal, Jose Domínguez, ha volgut contestar aquest divendres les declaracions realitzades per l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol (CiU), durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Així, Domínguez ha recorregut a les dades que s’extreuen de l’acta del consell d’administració del grup Sagessa celebrat el 29 de novembre passat, en què es dóna a conèixer la quantitat del deute d’aproximadament 1,7 milions d'euros de la caixa única de l’Ajuntament de Reus amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

En aquest sentit, Domínguez ha tornat a demanar que l'hospital deixi d’estar intervingut per l’Ajuntament de Reus. “Després que s’hagi aconseguit aturar el funcionament amb criteris de caixa única, ara s’ha de vetllar perquè l’Ajuntament de Reus retorni aquests diners a l’hospital i acabar amb l’ intervenció de l’hospital, ja que s’ha posat en evidència que aquest fet ha portat a que l’hospital tingui endeutaments amb proveïdors mes enllà d’allò aconsellable”, ha afirmat. Domínguez també ha manifestat que “la mateixa acta descriu exhaustivament què és el que s’hauria d’haver fet amb la caixa única i els perills que porta l’endarreriment de pagaments amb els proveïdors”.

D'altra banda, Domínguez considera "completament desafortunades" les al·lusions personals en què l'alcalde el critica per no saber diferenciar quan actua com a representant sindical dels treballadors de l’hospital o com a regidor socialista. “Es tracta de dues responsabilitats que en aquest cas comparteixen un mateix objectiu. Com a regidor socialista defenso i defensaré sempre els interessos dels veïns de Móra d’Ebre i del nostre hospital, ja que queda evidenciat els problemes que esta creant a l’hospital la intervenció de l’Ajuntament de Reus, i com a president del comitè d’empresa estic al costat dels treballadors i vetllo pels interessos de l’hospital, que en aquest cas torno a reiterar són els mateixos”. El regidor socialista ha retret, però, que l’alcalde no faci el mateix, ja que segons diu "anteposa els interessos de partit als de la ciutat, de l’hospital i dels seus treballadors".

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta