10 de gener del 2013

L'alcalde de Móra d'Ebre critica l'alarmisme 'interessat' del PSC amb l'hospital comarcal



MÓRA D'EBRE.- L'alcalde de Móra d'Ebre, el convergent Joan Piñol, va aprofitar ahir dimecres el seu pas per l'informatiu matinal de Canal 21 Ebre per referir-se als problemes de tresoreria de l'hospital comarcal. Segons Piñol, tots aquests problemes ja s'han solucionat, i per tant no veu justificat l'excés d'alarmisme del grup del PSC a l'Ajuntament. De fet, l'alcalde va assenyalar que el regidor José Domínguez ha aprofitat la seua condició de president del comité d'empresa de l'hospital amb finalitats politiques.

1 comentari:

  1. És evident que l'alcalde morenc de barret només en té un. Tothom pot veure clarament que ni porta el convergent ni el de SAGESSA. Per tant, unibarret. El fotut seria que acabes portant, volent o no, el de l'ajuntament -també convergent- de Reus. Allà, per cert, el que porten potser és gorra. O hi van.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta