2 de juliol del 2007

Sancho afirma que "CiU ja ha passat el xarampió del transvasament"

Divendres vaig trucar el diputat de CiU i alcalde de l'Ampolla, Francesc Sancho, per saber què pensava sobre l'última tempesta política al voltant del transvasament de l'Ebre. Lamentablement, vaig tenir molt poc espai per poder incloure les seues declaracions, ja que també havia de posar les impressions de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i ressenyar el comunicat que havia enviat la federació de l'Ebre del PSC. Un dels avantatges de tenir un bloc, almenys per a un periodista, és que pots abocar-hi totes les coses que s'han quedat al tinter. Segons Sancho, CiU ja havia dit que el PP i el PSOE tindrien acords a llarg termini, i aquesta situació ja s'estaria produint al País Valencià. "Al Pacte de l'Aigua de l'Aragó ja es van trobar", va afegir el diputat, que fent un dels seus habituals símils mèdics va assegurar que "CiU ja ha passat el xarampió del transvasament". Segons Sancho, ara cal parlar de cabal mediambiental, protecció del Delta i regulació dels usos, sobretot aigües amunt. "A les Terres de l'Ebre el que ens interessa és que l'aigua arribi a la desembocadura", va afirmar l'exdelegat de la Generalitat. A més, Sancho va lamentar que plantegin portar l'aigua a Castelló abans de garantir el cabal ecològic per al Delta, i va recomanar al País Valencià que faci més dessaladores o que vagi a buscar l'aigua "a una altra conca". Finalment, el diputat va recordar que CiU sempre ha denunciat la utilització política del moviment social, però no va descartar donar suport a la iniciativa parlamentària de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, per fer que Catalunya demani el règim hídric proposat per la comissió per a la sostenibilitat.

57 comentaris:

  1. Ondia Sancho!!! Quina transformació!!!

    ResponElimina
  2. S' ha de tindre molta pocavergonya per fer aquestes declaracions.Ningú n'oblidem la gent encadenada davant la delegació deL govern de CIU a les TT.EE. ,quan Sancho era el delegat més transvasista que han conegut mai les nostres Terres.

    ResponElimina
  3. sancho es dels que avui diu blanc i demà diu negre i es queda tan ample

    este home ja va quedar retratat per vida durant el temps que va ser delegat territorial

    ara pot dir misa

    pero quan tenia que haber donat la cara per les TTEE i esta al costat de la gent era llavors, no ara que esta a l'oposició i no mana ni del seu poble

    ResponElimina
  4. La bellesa de la politica - és com l'autobus del meu poble, per molt a lluny que sembla que ha anat, només cal que t'asseus i ho esperes i segur que tornarà a passar.
    I despres es pregunten perque la gent no creu en la politica ni va a votar.

    ResponElimina
  5. CIU potser ha passat lo xarampió del transvasament,però vostè sinyó metge de l' Ampolla encara porta lo virus ben arrelat dintre la seua conciència.

    ResponElimina
  6. sancho es un caragirada, ara li conve dir això, però quan pugue mos la tornarà a pegar, este home esta carregat d'odi i maldat

    visca josep sabaté, fora els covarts com sancho

    ResponElimina
  7. Estimats protectos de la natura i del riu Ebre:

    De temps remots el Riu Ebre s'ha acaba al Monument de la Batalla del Ebro i alli comença el Mar, per aquet motiu teniem Comandancia Militar de Marina , Ja que Tortosa era Port de Mar.

    El riu no es de Tortosa , ja que som la desembocadura tan si volem com sino .

    I un altra l'aigua que va a Tarragona li fotem naltros al Arago, ja que la conecsio esta en territori Aragones i no Catala.

    I per acaba tan lo PSOE com tots el partits democratics veuen en bon sulls el trasvasament , per tant el Sr. Tomas and company u saaben desde fa molt de temps.

    ResponElimina
  8. Lo de Sancho no te nom.

    Li veu venir les orelles al llop, es a dir que CiU es fotra la gran batacada a les generals i mira d'arrancar vots a la desesperada.

    Potser es pensa vam neixer ahir.

    Canya al mono, perdò a Sancho.

    I vigileu, que el Bel en la seva cara de bon xiquet us la fotra dins i llavors us dira, "se siente".

    Aquesta gent no son de fiar, sino temps al temps, que us vull veure plorar, i jo dient-vos "ja us ho deia i no m'heu volgut fer cas"

    A les generals "vot de castig" a CiU, per caragirada.

    ResponElimina
  9. Sancho ambustero avui i sempre!
    Ambustero!
    Ambustero!
    Ambustero!
    Ambustero!
    Ambustero!
    Ambustero!
    Ambustero!

    ResponElimina
  10. aviam si algú de ciu et defensa!
    però, em sembla que ni estos et defensaran.
    molestes!
    i no et vol ningú (políticament)!
    excepte els de la teva colla de constructors i empresaris.
    dilueix-te Sanchet!
    és lo millor favor que li pots fer al riu!

    ResponElimina
  11. Pos no, ni los de ciu lo volem. Es un interessat.

    ResponElimina
  12. Veient la seva trajectoria política que passa d'ensenyar el cul al president pujol a fer-se dels seus, no m'estranya gents. Estic negitos esperant quin serà el proper canvi.

    ResponElimina
  13. si continuem dividits astem perduts,naltros sol som 200.000 , a Valencia 5.000.000 i a Catalunya de andins 7.000.000.
    som al segle XXI , i ara els enemics son mes perillosos, astan units i tenen mes necesitat de aigua que avans.

    Deixeu anar lo que va pasar fa uns anys, que ara ve de veres i la força que porten es molt forta i no se si la podrem aparar.

    ResponElimina
  14. mos van utilitzar, a tots , amb l´asumpte, del Ebre, per canviar de regim , a la Catalunya , la cosa anava de 2 ó 3 diputats.
    No caiguem més a la ratera i nem tots los Ebrencs units.
    No vau veure ahir TV3, ells , son lo 92% , de la població , i sol tenen 1/3 de l´aigua. naltros , amb part de LLeida, lo 8% , pero tenim 2/3 de l´aigua.

    ResponElimina
  15. jua, jua, jua. Això és l'ostia en bicicleta. Ara resulta que Sancho es antitransvasiste. Sr. Sancho s’ha equivocat de símil mèdic, hauria de dir: “CIU ja ha passat la varicel·la del transvassament” per que, malgrat que ja ha passat, com que els hi picava molt i no és van poder estar de gratar-se, tota la ciutadania pot veure reflectides a les seves cares les cicatrius que els hi han quedat i que portaran per sempre més. A qui volen fotre el pel Srs de CIU?

    ResponElimina
  16. A tu musclo zebra te'l voldríem fotre, però ets massa intel.ligent. Que en farem, ....

    ResponElimina
  17. si continuem dividits , mos vindra la gran sequera, i el riu avuidaran.
    aixo si que sira una malaltia, dixeu de xarampió i varicel.la, que la cosa es més seria.

    ResponElimina
  18. Dividits? si, desgraciadament, tot i les tonteries que diuen ara, me temo que los de sempre continuen tan transvasistes com sempre...

    ResponElimina
  19. No se com vos poseu. Que no sabeu com és la política? Ara toca que CiU ens defense i el tripartit vulgue el trasvassament. Temps al temps. I natros en lloc de barallar-nos només tenim que utilitzar-los i anar tombant governs.
    Ja veureu a Sabaté, a Forest i al d'ICV com defensen el trasvassament o més bé les seues cadires, com en lo seu temps va fer CiU.

    ResponElimina
  20. Aquesta vegada va de veres, si no ja unió, tindrem la caguera.
    Tots junts ó a perdre tots.
    Em penso que el riu es dels Ebrencs.

    ResponElimina
  21. si algú dels partits perd la cadira, que la perdo.
    No perdem lo riu.

    ResponElimina
  22. " el riu es dels ebrencs".
    I s'hi se'l queden havans d'arribar a Catalunya?

    ResponElimina
  23. Cuidadin no tan sancho i ciu i vigileu als montilles per aqui i per alla.....erc inclós.

    ResponElimina
  24. lo 80% de l´aigua ve del Segre i desemboca al Ebre a Mequinença, ja firmaria que aixo arrives al Delta.

    ResponElimina
  25. No he votat mai Franquet, però constato que, el mes gran i preparat defensor del riu de les nostres terres, no va estar suficientment recolzat a les eleccions municipals.
    I en un tema com aquest que sembla que ens vagi la vida i es planteja tant visceralment, no entenc com el recolzament majoritari se'l emporten ( alcalde de la segona població mes important de Catalunya) els que varen actuar com tots sabem.
    A mama la gossa blanca.....

    ResponElimina
  26. Ja m´en recordo, Franquet va fer alcalde, a Sabate fa vuit anys + ó -

    Avans era del PP, no?

    ResponElimina
  27. lo alcalde de la segona població mes important de Catalunya, no es Gorbacho de Hospitalet de LLobregat i del PSOE ?

    7:58

    ResponElimina
  28. Que també vol l´aigua de l´Ebre Gorbacho?

    ResponElimina
  29. Sancho va ballar el vals que li van posar amb prou dificultats. Ara li será mes difícil ballar el rock and roll...Jo li aconsellaría que surtis de la pista...

    ResponElimina
  30. que se la vego del Llobregat, not fot, prou de mamons!

    ResponElimina
  31. me penso que ara ballarem per soleares, i de profesor tindrem a Montilla i els seus mariachis.

    ResponElimina
  32. LOs de CIU Van negociar i van negar-se a aprovar lo Pla de protecció si no portava cabal ecologic, tres anys van parar, no se si ho van fer bé però van ser los primers en parlar del Pacte d'arago, i en reclamar un cabal ecologic. Per cert on esta l'aigua?? Per que paraules dels revolucionaris moltes però aigua i pela poca. Tontos?? Si, si que tontos, los tontos són aquells que fan revoltes pensan que fan revolucions i al final a passar gana, com amb MONTY, ni pela ni aigua i encara doneu lliçons?? ERC i PSC on es l'aigua?? i la proteccio del Delta??. Per cert no embruteu l'historia de l'Ampolla ni Sancho ni ningu va ensenyar lo cul a Pujol, manis i lluita molta, però amb seny, més que totes les plataformes juntes i no Sancho. Cony que'l feu més gran del que pot ser, la lluita va ser de l'Ampolla. Val? Algu diu no mana ni a l'Ampolla. Cony, si arriva a manar: 20 anys de majoria absoluta porta.

    ResponElimina
  33. No se vore-li la novetat al ke diu Sancho, abans deia no s'emportaran l'aigua si primer no donen cabal ecologic per-la desembocadura, No se l'enduran sense un pla de protecció del Delta i també Roine Roine. Ara que collons diu?? lo mateix l'unic ke veig nou es ke diu, ja estem escarmentats i ara ho direm d'un altra manera.mai sera tan demagog com los de ERC i PSC
    Té rao lo de les 9.01, sense aigua i sense diners. Visca Sabate i tots a dormir ke ja esta be de fer lo tonto.

    ResponElimina
  34. Segona poblacio mes important de Catalunya amb alcalde de CIU, que es el que es Bel , no?
    Ai, ai que vos ho he de donar tot pastadet

    ResponElimina
  35. Per a matar-ho:
    Sant Cugat: Lluis Recoder CIU
    Tortosa: Ferran Bel CIU

    ResponElimina
  36. anda ya lo que s'ha de sentir, Sancho lo primer en alerta del Pacto del Agua de Aragon,

    ajjajjajaj

    quan estos anaven, ja havia gent q hi tornava

    ResponElimina
  37. molt parlar de ciu, però els socialistes valencians i aragonesos van fent, i els d'esquerra agafadets de la maneta. així anem be, despistem i malparlem mentres els altres es tapen los ulls

    ResponElimina
  38. lo ancalde de la població més gran de Catalunya es diu Montilla?

    ResponElimina
  39. no parlem de ciu, parlem de sancho, lo venut i covard mes gran de les terres de l'ebre i a la història recent mos remitim

    a mi els de ciu i els del psc m'inspiren la mateixa confiança, CAP

    pero sancho a part de no inspirar-me cap confiança ha sigut una persona que s'anava amagant com los cadells quan tenia qu donar la cara

    castelló i salvador no seran cap maravella, però al menys han sigut dos delegats territorials que han estat per ajudar a les TTEE, Sancho mos va vendre per mantindre a Pujol a la poltrona, mentres li llepava lo cul a fabreta, matas, aznar i resta de peperos

    ResponElimina
  40. Carod aprèn.ni del Duran de Móra , al pròxim tripartit quel fareu , si sumeu , demanali al MONTY , ser President de la Generalitat , per uns 13 mesos , 29 dies , 23 hores, 59 minuts i 60 segons.

    ASPAVILET

    ResponElimina
  41. Franquet s'haurà de montar una paradeta a la fira dels dilluns a tortosa jejeje. PSC-PSOE transvasistes

    ResponElimina
  42. que vingo Móra lo diumenge i la fike a la Móra Morisca.

    pot fer de FAKIR.

    ResponElimina
  43. ja podreu veure los askaris del pogrés, voltant per los carrers.

    ResponElimina
  44. Com bandera l'odi, com excusa l'aigua, victima la llibertat en nom del populisme. En defensa dels terratinents i dels amos de l'aigua. Per cert , per qué és sostenible l'arros?? Si malbarata aigua per un tubo i n'evapora més que no en gasta.Si contamina mar riu i aire, d'amunt amb suvencions.Donyana si que és sostenible, el Po si que és alternativa.Un dia s'escriura l'historia d'un populisme dictatorial en defensa de la`propieteta de l'aigua prels senyors com Franquet i els terratinamets Aragonesos ja esta arrivan el dia.

    ResponElimina
  45. Jua Jua Jua!
    No em digueu que ara Sancho de l'Ampolla, Pallarés d'Arnes i Sabanza de Móra la Nova s'han tornat antitransvasistes.
    Me pixo!!!!!!!
    Només mos falten les declaracions de Felip Puig per a cagar-me damunt.

    ResponElimina
  46. coses més extranyes s´han vist, com que gent, de rancies families fascistes , que ara tenen una pota a "E." i l´altra a "I.".
    a mi també m´agafat la pixera , al final desbordarem lo riu

    ResponElimina
  47. Sancho va passar de tenir la pota a la I a tenir-la a CIU,Pallarés era radical i ara és de CIU,Sabanza era de la pota a l'E i també està a CIU.Han fet una trajectòria cap a la dreta més interessada.Aviat els veurem a Ciutadans o al PP.

    ResponElimina
  48. Sancho no et defensen ni les gallines!
    Feu riure,una cosa es Bel i l'altra tota la colla de rancis.

    ResponElimina
  49. A Sancho per no defensar-lo ni les gallines, guanya per majoria al seu poble més del 60% de vots i a totes les elecions treu bons resultats.Com diu un post molt odi i pocs arguments. Jo que era antitrasvasista me ho estic pensan,al final tampoc tinc aigua i me la fotreu per Aragó o per La Llosa de Cavall o pel Segre. Ah, i ho beneireu.Odi molt, seny poc.Pobre pais, pobres de natros.Ni escolteu, ni teniu orelles.

    ResponElimina
  50. Moltes mentires i lamentacions s'escolten ultimament...

    ResponElimina
  51. Sancho d'antitrasvasiste res, he mirat i remirat les seves decles i diu Roine, pla de protecció i cabal ecologic. Lo mateix que deia de Delegat però d'un altra forma. Diu ROINE, on és l'antitrasvasisme??? , quan vatros aneu Sancho torna i a parlar d'ell encara que sigui malament i mentres tant va guanyant eleccions.HOstia, a vore si lo deixeu enpau i pot ser no guanya a l'Ampolla. Com a Roig.Per cert Bel ja era dirigent convergent, quan estos eren delegats i govern, o no??

    ResponElimina
  52. José Luis Pérez Díez, al que algunos llaman Carod Rovira.

    El seu pare fou el número de la guàrdia civil JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA i la seva mare la senyora ELVIRA DIEZ ROVIRA.
    Son naturals de la provincia de Saragossa, pero les seves arrels familiars s´estenen per totes les contrades d´Espanya doncs la saga militar dels PEREZ ALMECIJA es remonta a vàries generacions.
    El lloc de neixament dels fills JOSÉ LUIS PEREZ DÍEZ (avui conegut com a JOSEP-LLUIS CAROD-ROVIRA) i de JUAN DE DIOS PEREZ DIEZ (avui conegut com APEL.LES CAROD-ROVIRA) es desconeix, així com dels seus germans, pero es molt probable que neixessin aen alguna casa cuartel de la provincia de Terol.
    El que es cert es que de molt petit els PEREZ DIEZ s´instalen a Cambrils, doncs el pare es destinat com a guàrdia civil a fer tasques de vigilància al prot de Tarragona. Els fills estudien i creixen en ambients espanyolistes (les casernes), pero de cop entren en contacte amb sectors independentistes gràcies a que JOSE LUIS entrar en el seminari de Tarragona per tal de fer-se capellà.
    JOSE-LUIS abandonà la sotana, començar a estudiar filologia catalana, festejà amb una neta de Rovira i Virgili (el que va dir que HI HA UNA RAÇA CATALANA) i s´afilià al PSAN (Partit Socialista d´Alliberament Nacional, al BEAN i desprès a Nacionalistes d´Esquerra). Es aleshores que es decideix a canviar de cognoms.
    El ROVIRA en honor del abi de la seva promesa i el CAROD per honorar l´unica part de sang catalana que corrien per part del cantó de la seva mare.
    El seu pare es retirà i es dedicà a pescar a Tarragona, el Juan de Dios va seguir el mestratge del seu germà i borrar el seu nom de pila pel de APEL.LES (en honor al poeta i escriptor APEL.LES MESTRE) i fins aqui la part que s´està coneguent d´aquests individus.
    Hi han més coses sobre la familia, pero un altre dia.

    RECORDEN:

    JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA + ELVIRA DIEZ ROVIRA es igual a

    José Luis Pérez Diéz Almecija Rovira.

    Cuando una región necesita héroes es que algo va mal. cuando además uno se avergüenza de sus padres es que va peor.

    ResponElimina
  53. xeic , para pesat, o fotre lo camp, RUC.

    ResponElimina
  54. aixo es una WEB " satirica ", per los que no tenim ,ni volem cadira, ni menjadora politika.
    SALSA ROSA A TELECINCO!
    que vas mal follat tió ?

    ResponElimina
  55. molt de parlar de transavasites o no, però el delta se'n va a prendre pel cu.... A la bocana no es pot ni entrar, les platges van desapareixent, i d'aigua no en baixa. Qui salvarà el Delta? menos excuses i marejar la perdiu,o ficar-se amb Sancho o qui sigui, i més pressió al Govern. Si ara estigués convergència, segur que ja hi haurien hagut unes quantes manifestacions, que ja porten 4 anys governant, i al Delta no s'ha fet res!!!!

    ResponElimina
  56. les manis que per cert segur que tu no vas anar-hi a cap com sancho, bel i cia,el forest and sindicalist, lo ferrer d'Amposta, pallarés... i tota esta tropa de traidors del territori amb pell corder ara. Estes manis que tu reclames es farien si a Madrid manesen els pp i a Barna ciu però d'aixó per ara res de res.
    Visca Zapatero
    Visca Narbona
    VISCA LA CATALUNYA DEMOCRATICA DEL GOVERN PROGRESISTA I CATALANISTA.

    ResponElimina
  57. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta