28 de maig del 2007

Missatges de mòbil demanaven el vot de càstig per a Sabaté a Tortosa

Dissabte al vespre vaig rebre un missatge curt de mòbil que instava a practicar el vot de càstig en contra de la llista de l'alcalde i candidat socialista a la reelecció, Joan Sabaté. Concretament, al missatge es podia llegir "Sabate mai + vot de kstig". El més significatiu del cas és que el missatge m'arribava des del telèfon mòbil d'una de les persones que va votar a favor de Sabaté en el ple d'investidura, ara farà quatre anys. Personalment, crec que la gran victòria de CiU s'explica per la molt bona campanya que la candidatura de Ferran Bel ha dut a terme, però també per la gran onada de vots descontents amb la gestió del govern del PSC, ICV i els independents de Franquet. El govern de Sabaté havia arribat a les eleccions podent presentar grans realitzacions com el nou pavelló firal, però el sentiment generalitzat de la gent del carrer és que l'Ajuntament anava per un costat i la ciutat per un altre. En la recta final del mandat, el govern de Sabaté es va entestar en acabar el pavelló i tenir aprovat el POUM, i va treure el peu de l'accelerador en qüestions com la rehabilitació del nucli antic, el manteniment de la via pública, la reforma de les instal·lacions esportives o les millores als barris i les pedanies de Tortosa. El pitjor d'això és que parlaves amb molta gent del PSC i no ho veien...

67 comentaris:

  1. Doncs no Gustau, no ho veien. No hi ha més cec i sord que qui no vol veure ni escoltar. La ciutat no es mereixa la gestió siciliana que es feia des de l'Ajuntament. Moltes panxes agraïdes però poc equip i projecte. Aquesta és la fi anunciada de Joan Sabaté.

    ResponElimina
  2. És legal aquest SMS?
    No va contra la jornada de reflexió?

    ResponElimina
  3. Nomes hagues calgut que ICV s'hagues mantingut amb els seus 2 regidors, i aquesta baixada, ha estat primer culpa dels mateixos d'ICV, per divergencies internes e intestines, però tambe culpa de Sabate. que, per "salvar-se ell" ha anat minant a membres del govern: Amparo Moreno, Jana Muñoz etc.

    ResponElimina
  4. Jos soc militant del PSC i fa temps que ho veia venir, i ho deia, però ningú m'escoltava, tots em miraven com si anés en contra del meu partit, com si fos un busca raons, mentres altres només es dedicaven a fer la pilota al cap de llista i no deixaven veure la realitat, però només volia fer veure per on caminava el poble i l'olimpus per on caminaven alguns que es creien immortals. Crec que els resultats han manifestat el que el poble de Tortosa feia dies que cridava al cel i, com a bon deòcrata felicitar a Ferran Bel pel seu gran resultat.

    ResponElimina
  5. En la linia del d'avans i afegin:
    Martin, Ena, Borrell, Bonfill etc .........adeu, xollo, adeu.

    ResponElimina
  6. 23 anys de Bel per culpa dels toxos de Sabates i el Martin.
    Lo PSC acaba d'entrar en coma profund i ni les agressions contra el territori a l'estil CiU el poden ressuscitar perquè han fet lo mateix.
    Pardills!
    Ens veurem al 2030!

    ResponElimina
  7. Des d'ara i aqui emplaço F. Bel, a disminuir drasticament el nombre de dedicacions exclusives que tant van criticar al començament de l'anterior mandat, encara que reconec que en la campanya, el tema, a ningu l'hi ha interesat treurel.

    ResponElimina
  8. Els ciutadans ja teníem la paciència esgotada, i s'ha votat canvi amb Bel, però també amb Forés. Ara falta que es compleixin les expectatives que s'han generat. Ara, la pilota és a les seves mans.

    ResponElimina
  9. L'autocomplaença, la gran despesa,l'autoritarisme,la prepotència i la fugida endevant que había fet el govern de Sabaté a topat amb la saviesa d'un poble... No més puc desitjar sort i encerts al nou alcalde i al seu govern.

    ResponElimina
  10. Al anónim de la 1,35h...Tens quatre anys per reflexionar...

    ResponElimina
  11. mc calan,
    Parlo del SMS rebut per Gustau dissabte al vespre!!!!!

    Es una curiositat, que segurament el Gustau com a bon periodista em pot resoldre.

    Sóc tortosina però ara no hi visc, de fet em sembla que només he votat una vegada a les municipals a Tortosa.

    Cinta

    ResponElimina
  12. El millor de tot és que Bel ha fotut fora a Sabaté però sense obtenir majoria absoluta.
    És la base que necessitava la ciutat un partit polític fort amb un programa clar de govern però sempre amb la possibilitat de què se li parin els peus si se'n van per la tangent.

    ResponElimina
  13. Pel que fa al tema dels SMS hi ha qui diu que el PP va perdre les generals per culpa d'ells, però no crec que aquí es pugui discutir si Sabaté ha perdut degut als SMS, estava dat i beneït que se la pegarien.
    En tot cas és un tema que el legislador corresponent (de Barcelona o Madrid) hauria de regular de cara a les properes eleccions que toquin, que em sembla són les generals.

    ResponElimina
  14. Tortosa anirà endavant si s’aconsegueix un pacte nacionalista.
    Ara més que mai. CiU+ERC, poden tirar endavant plegats, ja sigue obligats pels números o pel que sigue.
    Lo important és que Tortosa serà finalment completament soberanista. Només espero que se note.

    ResponElimina
  15. Comedianta,
    un dia hem de discutir tu i jo "mano a mano", em sorpren molt la teua visió del món. I t'ho diu un independentista com tu.

    ResponElimina
  16. Quan tu vulgues.
    No m'hai amagat mai, sempre hai dit lo que penso.
    I que tant tu com jo siguéssem independentistes, no vol dir, que penséssem completament igual en tot.
    En la diferència, a vegades, està la gràcia.

    ResponElimina
  17. desastre total de les esquerres a tortosa. PSC amb una llista que fa plorar, igual que ERC: tot i fotre fora a l'executiva que els advertia han tingut menys vots que les anteriors. i IC que com ERC s'han desfet dels dos regidors que hi eren i lo resultat no s'ha superat. A vegades los canvis si no estan convenientment justificats provoquen aquestes debacles.

    ResponElimina
  18. La patacada de Sabaté ha estat allò que es mereixia, ell i altres impresentables de la seva candidatura. Ho sento pels militants socialistes de cor que avui se sentin frustrats. La meva alegria no va per ells, només m'alegro per haver fet fora Sabaté i el seu número 3. Els resultats d'ERC (els qui jo vaig votar) prou dignes, després de les maleïdes baralles que hi ha hagut. Sóc independentista i confio veure independentisme a l'ajuntament de Tortosa d'una vegada per totes. L'anàlisi que fa Al turtushí al seu bloc, la millor de la jornada.
    Ànims Ricard!
    emigdi

    ResponElimina
  19. Ai, Ai, aquests que s'apunten al cavall guanyador a posteriori....
    Tots els independentistes sou iguals?
    Una que Tortosa sera... " completament sobiranista " no una mica no, completament..i l'altre que " confia veure independentisme a l'ajuntament"
    Convergencia, de independentistes, poc i ERC s'ha tret la R i la C del damunt, o es que no ho heu vist?

    Passarells i una mica somiatruites.

    ResponElimina
  20. Veig que Emigdi va pel mateix camí autiste que la Comedianta. Com pot dir que estas d'acord amb los comentaris d'Al-turtusi. De debò creu que ERC ha fet un paper digne, quan ho tenia tot a favor. Es va canviar de cap de llista i d'executiva argumentant que era necessari per millorar resultats, i al final no s'han tret ni els mateixos vots qque al 2003. Francament Emigdi, no et guanyaries com a analiste polític, et pot més lo cor que lo cap. ERC ha pujat a tot lo territori excepte a Tortosa. Potser s'ha han de fer mirar, i tú també. Salut i Independència.

    ResponElimina
  21. Ja circulen comentaris sobre els colors dels governs. A aquestes alçades Tortosa ha tingut el mateix color a tots els nivells, a alguns nivells i a cap i el resultat és sempre el mateix: la mitjania política. Jo no vaig anar a votar com altres vots d'esquerres que conec, com a càstig, i per què? Perquè l'alcalde no ha enderrocat les cases de la catedral, perquè no ha obert el carrer Migdia (15m) en 8 anys, perquè Ferreries no té cap parc (entre Colom i la via del tren), perquè els carrers estan destrossats al guetto de la Casota, perquè l'alcalde "té pendent d'abordar" (segons paraules d'ell a TV3) la retirada del monument falangista del parc Teodor González, pel mega sou que cobren uns polítics mediocres, perquè necessito més d'un mes de sou per a pagar els impostos (IBI, BASURES, CIRCULACIO) més alts del país, perquè no tenim museu arqueològic-artístic-històric, perquè no vull pagar la poda dels boscos de les urbanitzacions dels rics (Coll de l'Alba,Ports), perquè lo del camp de golf de Vinallop no té perdor de Déu, perquè el PINCAT no farà res pel barri de Sant Jaume (un del PSC en resposta a això me parlava de lo que volen fer al balneari de Remolins, però això no és Sant Jaume collons),per presumir de la plaça del plau abària (sols ha costat 9 anys), per parlar de aparcaments soterranis (cantos de sirena) en vigilia d'eleccions, perquè no aprovo els estils d'alguns com Martín (torna a l'IES a fer monòlegs amb els alumnes, perquè després de comprarla per 6 milions no han recuperat la torre de Font de Quinto ... ASTOROT

    ResponElimina
  22. A banda de la gestió de Sabaté, LA campanya de Bel ha estat bruta, coaccionant entitats i fent promeses de sopars de duro.
    Ara ja pot començar a ficar-se les piles, tindrem present el seu programa electoral, i tant!

    I esperem que els comentaris de La Marfanta que s'han dedicat unica i exclusivament a fotre merda, no s'acabin

    ResponElimina
  23. Jo ahir vaig votar a ERC i no estic en absolut satisfet que Bel sigui el pròxim alcalde de Tortosa, jo no oblido i no li perdonaré mai, però mai, a CIU, lo que mos va fer en lo riu. Dit això, també ha de quedar clar que Sabaté i principalment, l'equip de ineptes sangoneres que l'envolten, a l'estil José Martín, s'ho han guanyat a pols, no han sabut aprofitar per a res el fet de tenir els mateixos colors a la Generalitat. Almenys espero que Bel no cometi els mateixos errors, canviï la mala dinàmica de la ciutat i, SOBRETOT, QUE NO PACTI AMB EL PP!!

    ResponElimina
  24. Si ara tocar criticar a Bel doncs ho farem. Per la meva part si Faura entra a l'equip de govern no me n'estaré d'esbotzar el que cregui convenient. VISCA LA VEGUERIA! VISCA TORTOSA! PD: Per als del PSC, passi el que passi, res de dormir, aprofiteu i feu feina que n'hi ha molta.ASTOROT

    ResponElimina
  25. pero qui voleu que guanye a tortosa si nomes hi han capellans i monges? que governes l'esquerra els darrers anys nomes va ser un oasi degut al PHN a partir d'aqui les coses s'han quedat com toquen " los sinyos " cacics al govern i els currantes peloteros a dir si sinyo ( ho porten a la sang), tortosa es molt sinyora pero massa atrasada .

    ResponElimina
  26. Que Sabaté se fasse mirar les pedanies, entre els Reguers i Jesús, Bel li ha tret quasi bé 1000 vots!! Alguna cosa ha degut fer malament per allà...

    ResponElimina
  27. Molt probablement qui esta mollt atrassat es Vosté, quan está argumentant raonaments predemocràtics..El poble es pronuncía...El respecte es el que cal! Aixó es la democràcia sap?

    ResponElimina
  28. Es la resposta al anonim de les 6,12...

    ResponElimina
  29. La bandera del moviment anti-PHN es gran , però no ho és tant per haver tapat les misèries, incompliments, xuleries i altres pecats dels governs de Sabate.
    I no patiu, d'aquí a quatre anys hi tornen a haver eleccions i passarem comptes. Això és la democràcia

    ResponElimina
  30. mwwevuPerqué sirà que Tortosa sempre va a contrapeu. Quan els blancs manen a BCN, natros votem negre, i a l'inrevés. Ens ho hem de fer mira amb tranquil.litat doncs la cosa deu ser gravíssima: ¿ Que no acollem més ? ¿ Som tontos ?. Donem 10 regidors a qui duran 20 anys (16 més 4) van congelar el pols del territori, a qui va no va donar la cara clarament a favor del riu o de les Terres de l'Ebre.¡Ondia, som curts ! ¡ Deu meu quin descobriment més dur i encara més quan ens hem cregut i ens creiem de lo mes viu que a criat mare...!.

    ResponElimina
  31. Anonim de les 5:40, ASTOROT, dius que no vols pagar la poda de les urbanitzacions dels rics. Jo et dic que si els del Coll de L'alba son/som rics, tu ets un ignorant, aixo sense entrar a considerar que el boscos podats, son tant meus com teus
    (pobre)

    ResponElimina
  32. Com a tortosina i jove estic molt espantada... em fa molta por tenir a l´immobilista de Ferran Bel representant al poble cansat i arcaic tortosí.
    El meu màxim temor: qui serà el regidor de joventut?? Ja funciona prou malament...per exemple, l´altre dia vaig anar per demanar informació al pij i nomès em van donar una misèra pàgina web... Ara sí que la tenim feta bona!
    I tant, que ha fet una laboriosa i cara campanya electoral però, jo hem pensava que no enganyaría a ningú amb el seu FB, te la Fotré Bé...

    ResponElimina
  33. mc calan , disme que no tinc rao en arguments, esta o no plena toratosa de capellans, monges i sinyos? i si no mira que diu la lletra de "lo carrilet de la cava":

    Bicicletes, extraperlo

    guardiacivils i estudiants,

    sacs d’arròs, molts de pagesos

    i colles de valencians,

    embarassades, gent malalta

    de quartana i de dolor,

    i cistelles en pollastres,

    alguna àdena i capons,

    i aubergínies i tomates

    per a regalar als sinyors.


    yaaaasssss!

    ResponElimina
  34. FELICITATS A FERRAN BEL I AL SEU EQUIP. Molt bé.

    A Tortosa s'ha votat pel canvi i això és el que feia falta, al menys això diu la immensa majoria.

    Ara Bel pot estirar fort, amb decisió. Ànim Bel i endavant que tu pots!

    ResponElimina
  35. que Déu li amargue la vida a Bel igual com CiU mo l'ha amargat als ebrencs. Ni més ni menos.
    Aviso:
    Si Bel no es manifesta (amb notari) del tot antitransvasista proposo boicot cívic a l'ajuntament de Tortosa. Ni un duro pels transvasistes!
    Boicot a Bel sinó canta!

    ResponElimina
  36. Preparat Bel!
    Lo de Sabaté només ha sigut l'essaig per fotre't fora a tu!
    Comença el teu calvari!

    ResponElimina
  37. Si jo fos Ferran Bel ho tindria clar, vista la disgregació de la societat tortosina actual que es trasllada a la composició de l'ajuntament...per a què preocupar-me per buscar un acord de govern en Faura o Forès?
    A governar en majoria simple i au, total, té equip bastant competent (vull creure) al darrera per a negociar el que faci falta a cada votació amb qui li convingui.

    I ERC a fer oposició.

    I si Faura és intel·ligent el que hauria de fer és plegar i deixar passar a algú de més jove dels que li van al darrera a la llista, però si no ho fa millor tu, no seré jo qui li ho supliqui.

    ResponElimina
  38. Quina pena em fá el que per argumentar, transcriu una lletra d'una cançó popular de fa mes de 60 anys....L'ostracisme i la decadència es lo teu...Si mes no la anyorança....

    ResponElimina
  39. Tinc vergonya quan invito als amics i no puc ensenyar el meu barri de tota la vida amb el cap alt.Els turistes senyor sabaté no venen per veure els pisos de Subirats Berenguer, venen a veure el Casc antic. La plaça se la pot posar alli on li capigue, si volia rehabilitar el casc antic, el primer que haguès tingut que fer és posar-se la casa (nova que s'ha fet) allí i veure tots els problemes que hi ha.
    Gràcies localillos ,per no multar als cotxes del meu preciat c/ Montcada, gràcies per dir als alcoholics que si es posen una bosseta del sabeco a la xibeca no els multaran, gràcies als del palau abaria, per passar cada dia per davant i no tindre els pebrots de fer cap gestió, gracies Mossos d'esquadra per tancar 'el segurO del cotxe' quan passeu pel MEU carrer, gràcies inspectors per deixar vendre 'BUTANO',tabac, alcohol fins altes hores de la nit.
    GRÀCIES VEINS, PER AGUANTAR TOT EL QUE AGUANTEU, GRACIES A VOSALTRES EL BARRI NO ES VEU UN GHETTO, NOMÉS GRÀCIES. 'Sabaté i tropa, espero que ARA, no passEU pel meu carrer x desprès criticar tot el que TU no t'has dignat a fer'
    BEL, NOMÉS ET DEMANEM QUE COMPLEIXI.
    GRÀCIES

    ResponElimina
  40. FELICITATS FERRAN BEL!
    per fi els tortosins tenim l alcalde que volem i ens mereixem, ara a pujar altre cop tortosa. que amposta ja ens passa davant i aixo no pot ser.
    Sabate i Martin: QUE HEU FET A L'EMD DE JESUS I A ELS REGUERS?? bé a totes les pedanies ho heu fet molt malament.
    FEM-HO BÉ QUE HI HA MOLTA FEINA A FER.

    ResponElimina
  41. La última entrada al blog de Joan Sabaté es titula la festa de la democràcia. Festa no, festassa!!!!
    Entreu al seu blog i deixeu un comentari. No s'admeten anònims.

    ResponElimina
  42. ºmacalan , si els anys que vulgues, pero tots la canteu dia i nit..
    anacronisme al segle XXI o colonia de l'espanya profunda i ara si en l'alcalde que li toca ! teniu lo que us mereixeu. aixo es tortosa

    ResponElimina
  43. Et recordo que qui ha transcrit la lletra has sigut tú....Jo no canto aquestes "xorrades". Gràcies

    ResponElimina
  44. Bueno, deixemos de tonteries i cançons, PSC s'ha aguantat però políticament un desastre, CIU un èxit, IPE, on esteu?; PP ha, ha!!! i ICV i ERC un fracàs un i l'altre!!!

    ResponElimina
  45. a l'anonim de les 10:02, que et penses que Bel desde casa seua (xalet) a Sant Josep de la muntanya verà millor los problemes del casc antic que no pas Sabaté desde casa seua a Remolins ( el barri on va neixer i es va criar), pos vas ben apanyat.

    El que dia que no havia votat el PSC pel tema del camp de golf, ho trobo bé, pero a mes d'abstindret i donar l'ajuntament a CiU, agueses pogut votar a iniciativa ( que soposa), perque que et penses que fará ara CiU¿? pos mes urbanitzacions i fato d'este especulatiu...

    ResponElimina
  46. Se vota a la persona no al partit company

    ResponElimina
  47. Pos si, més urbanitzacions i més gasto d'aigua. El PSC ha mantingut la seua clientela, no parlesseu de fracàs ni tot això. Lo que passa és que Tortosa es de dreta i ara la dreta ja té un candidat que els representa a tots. Qui ha guanyat aclaparadorament ha estat CIU perque ha sapigut ajuntar tot el vot de dretes de la capital dels "sinyors" com dia la canço que cantaveu abans per aquí

    ResponElimina
  48. Anònim 11:17: Spero i desitjo que des del xalet de Sant Josep veigue els problemes,i si no els veu també els criticarem. Pero es que fill meu, ja pots reconeixer que Don Juan, ho ha fet moooolt malament estos anys. Suposo que aquell q te mals assessors, pel seu dany paga.
    Remolins ha crescut molt i per a bé (( i contenta estic), ja pot ser el seu barri ja..

    ResponElimina
  49. A veure si clarifiquem les coses:

    Resultats ERC:

    any 1995: 579 vots
    any 1999: 1050 vots
    any 2003: 1312 vots
    any 2007: 1084 vots

    Segons això ERC ha retornat en aquest canvi de cicle tan anunciat pel Sr. Fores als resultats de l'any 99.

    Si els socialistes per mantenir els resultats han fracasat, perdre 228 vots, gairebé un 18 % dels vots, que és el que li ha passat a ERC de Tortosa, no és cap èxit.

    la resta són excuses de mal pagador.

    ResponElimina
  50. En aquestes eleccions els mes perjudicats han estat la PDE, que s´han quedat tots a casa i no han anat a votar, aveure ara sr. Tomás con defenses lo riu.
    20 regidors a favor del camp de golf
    1 regidor encontra el camp de golf.
    10 regidors a favor del trasvasament.
    I la PDE quieta a casa, quin éxit,ja tenim solucionat el tema de parking al centre de tortosa, que enchufin el tub els valencians a l'altura del pavello de fires, y aixins podem fer un parking de 2 pisos a la llera del riu.
    PDE avere qui defensa el riu a l'ajuntament, avere si en quatre anys ho sabem veure.

    ResponElimina
  51. Mc calan, I els Segadors ? i l'himne de la Cinta? tampoc els cantes.
    visca la hipocresia.

    ResponElimina
  52. Tortosa s'ho mereix!!!! visca el canvia a Tortosa!!!!

    Bel alcalde!!!!!

    ResponElimina
  53. Pos bueno
    La historia ja dirà que de qui 1048am
    Això si, no en son 10, en son 11. O sigue que quan CiU i el PP vulguen Tortosa, i Amposta, perden oli i aigua.
    El PSC local, pos també te ramalassos, que vols que et digue!
    Com tots.
    Si ho beus tot al broc gros, i en ulls venats pos mira! La PDE no tindria que caure en la "batalla política" ja que només perd lo territori en això. S'entén no?
    I la crida encara esta en peu.
    Que els periodistes li pregunten a Bel que en pensa:
    Ara en lo PHN i l'aigua de l'Ebre que?
    I qui l'hagi votat que pense que collons ha votat.
    Lo PSC ha autoritzat portar l'aigua fins al riu Senia.
    Autoritzarà CiU la connexió?
    Al PV estan tots d'acord, PP i PSOE.
    Defensar l'aigua i la vida no te color polític, es qüestió de supervivència. Lo altre, matar-nos poc a poc com amb un cancer.
    En permís de les Nuclears que estan a punt de fotre un pet de velles i ronyoses que estan!
    I la penya barallant-se per un sillón de cuiro!
    Pos fale!
    Tots ho patirem, o sigue que si no espavilem ràpid ens agafarà lo bou, encara que haguéssem votat al PACMA.

    ResponElimina
  54. ANONIM 8:29, dius que soc un ignorant? Si no saps ni el que diu la llei respecte els boscos que envolten les urbanitzacions fes-t'ho mirar xiquet.Salutacions ximplet. ASTOROT

    ResponElimina
  55. Però que al turtusi no era dels partidaris de la nova executiva de Tortosa que ara són cul i merda en Forés? No vols que Bel pacte en ERC?

    ResponElimina
  56. Astorot,

    T'aconsellaria que, per la teua salut democratica, quan algu et rebat, no l'insultes.

    T'he dit ignorant (en condicional) per dir que els del Coll de l'Alba son uns rics, vols dir que no et volies referir a la simpatica?.

    Ignorant, es aquell que ignora,(pos no n'ignoro poques de coses jo).

    Jo tambe t'envio salutacions, pero sense dir-te ximplet.
    (son diferents estils)

    ResponElimina
  57. Pel seu interès, reprodueixo tot seguit el següent comentari extret del bloc de Joan Sabate i realitzat per l'exprimer secretari del PSC
    Emili Nieto:

    "No has escoltat aquelles veus que t'advertien que el teu estil de fer política no et permetria arribar a culminar tota la ambició desmesurada que portaves. La roda de la justícia és implacable".
    dilluns, 28 maig, 2007

    Sense vulguer treure-t gens ni mica de la raó que pugues tindre,
    des de la legitimitat que em dona el haver-te recolzat al seu moment amb el meu vot per a primer secretari, t'he de dir que sembla que hagis estat esperant aquest moment com aquell que espera al brancal de casa el cadàver de l'enemic, la qual cosa, evidencia que el ressentiment no es bo per a res. Dius que "la roda de la justícia és implacable" ....estem d'acord, suposo que el subconscient et considera -finalment- guanyador moral, de la carrera que vas emprendre una tarde a l'aparhotel de Ferreries, encara que nomes fos des d'aquesta perspectiva, hauries d'haver aplicat la grandesa dels guanyadors.
    Salutacions.
    J.b.g.

    ResponElimina
  58. A l'anònim de les 5,26 PM (j.b.g).

    Podries explicar-nos on ha estat la grandesa dels que, sense ser guanyadors, van acudir als gurús de Barna per fer fora al Sr. Nieto,el·legit en assamblea pels militants com bé saps, i imposar una gestora de fidels a mida dels seus interesos personals?. Per a mi, el que diu l'Emili no es fruit del resentiment sino la constatació d'una veritat incontestable. I si ho fora, no seria ni més ni menys criticable que el que ha guiat de sempre l'actuació dels que han perdut ara l'alcaldia. Pregunta-ho als molts companys i simpatitzants que han estat estigmatitzats, arraconats i apartats per l'apareill només per no ser de la seua corda o mostrar opinions contraries a les seves.

    ResponElimina
  59. Petit comentari a j.b.g. T'equivoques, el comentari no el vaig fer des de cap òptica de guanyadors o perdedors. Pensa que comença dient "no vas escoltar". Aquesta és la única recriminació. No crec que es pugui qualificar de ressentiment dir que "algú no escolta".

    Per acabar, quan dic que la roda de la justícia és implacable, no em refereixo a cap tipus de revenja còsmica on a un se'l despulla d'alguna cosa per tornar-li a un altre. Hi ha coses que mai es poden tornar ni val la pena esperar-ho. Més aviat em referia que la veritat sempre acaba reexint.

    ResponElimina
  60. Precisament perquè la veritat acaba reeixint, i tu vas ser el guanyador real i democràtic i en males arts et van despullar (ara si) del càrrec, es pel que crec que el subconcient et diu , amb rao, que tu has acabat triunfant; i es per aixo que em permetia dir-te que en aquests casos el millor es aplicar la grandesa del guanyador, que es el que tu finalment has estat. Res mes.
    J.b.g.

    ResponElimina
  61. Hola Emili,
    S'interpreta clarament el teu comentari i, per cert, amb molta elegància i agudesa. Ara lo millor seria penjar-li al seu blog una bateria d 'imatges "d'allò que el vent s'endugué" o lo que "Tortosa s'ha enportat"

    ResponElimina
  62. Sempre m'ha caracteritzat l'esperit d'anar contra corrent, i es en aquest sentit, que ara, quan tothom fa llenya del arbre caigut, reclamo a tots aquells "tiralevitas" -o no- que duran els darrers anys han cantat públicament i privada les exelencies de L'alcalde, que es manifesten i no siguen covards, o es que ara ja no cal espera res?.
    Ara es l'hora, en noms i cognoms, de sortir a la plaça per un mínim de desencia torera, encara que nomes sigues per agraïment.
    El primer de tots Jose Martin.
    O es que no t'enrecor-des quan al partit et desfeies amb bavosos e interessats elogis del candidat ara fa quatre anys, davant de Montilla?

    ResponElimina
  63. El que ha de fer emili nieto és deixar de pensar en los socialistes, no? crec que ara milita, molt convençut, a ERC, no? o potser la sang socialista encar li fa bategar lo cor i lo d'ERC només és un oficina de col.locació, no?

    ResponElimina
  64. A l'anònim anterior dir-li, i la gent que em coneix de forma estreta ho sap, que m'equivocaré però sempre intento fer les coses amb convenciment. Amb convenciment vaig ser membre del PSC mentre hi vaig ser i aquesta és una etapa passada. Actualment, i amb convenciment en la seva potencialitat política, sóc membre d'ERC. Em considero un afortunat per no necesitar colocadora. O és que si ets membre d'un partit polític, sindicat o associació és obligatori pensar en una colocació? Quina visió més trista de la participació.

    ResponElimina
  65. Espero del Sr. Sabate , que el mes habiat posible, ens digue quina era la important empresa que estaba apunt d'intalar-se al poligon Catalunya sud i que durant la campanya no va vulguer concretar per no malaguanyar-se.
    Axi mateix, confio amb la seva absoluta col·laboracio amb el Sr. Bel, pel be de tots.
    O es que nomes era un "Bluf" ?
    Estic a l'espera.

    ResponElimina
  66. Sense acritud, que dia aquell, però Sociata3972, que passa, que les vaques ja no son grosses?
    No creus que es ara quan s'ha de sortir al "ruedo"?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta