30 de gener del 2008

Tortosa contracta un gerent per reforçar l'àrea d'Esports i planificar les noves instal·lacions

Bel diu que enguany començaran la piscina i les obres del complex ciclista de Vinallop

L'alcalde de Tortosa va presentar ahir el nou gerent d'Esports, Xavier Nadal, que s'encarregarà de dirigir el servei d'Esports de l'Ajuntament, així com la nova entitat pública empresarial que servirà per gestionar els diferents equipaments i les noves instal·lacions. En aquest sentit, Ferran Bel va confirmar que enguany començaran les obres de la nova piscina, del nou camp de gespa de l'estadi i del centre de tecnificació ciclista de Vinallop. A més, va refermar el compromís de cobrir l'actual velòdrom.

Ferran Bel va dir que el nou gerent d'Esports també s'encarregarà de la nova entitat pública empresarial, una societat mercantil que hauria d'estar constituïda durant el primer trimestre. De fet, Xavier Nadal va explicar que ja han començat a reorganitzar l'actual patronat municipal d'Esports, amb l'objectiu d'organitzar noves activitats que motivin els ciutadans a utilitzar les actuals instal·lacions. «Estem en un període de transició fins que estiga constituïda l'empresa», va dir Nadal. El gerent d'Esports va afegir-hi que «l'esforç principal» de l'empresa serà impulsar la construcció de les noves instal·lacions, així com fer un programa d'activitats i usos dels nous equipaments.
Tant l'alcalde com el nou gerent d'Esports van coincidir a dir que la nova piscina coberta i el centre de tecnificació ciclista de Vinallop són «prioritaris». Bel va deixar clar que per fer el nou palau d'aigües s'afectarà les dues piscines actuals, però que la nova piscina de 50 metres només aprofitarà una part del forat de l'actual piscina descoberta. L'alcalde també va anunciar que no es conservarà el trampolí, i que mentre es facin les obres de la nova piscina de 50 metres no s'interromprà el servei de la piscina coberta actual. Segons Bel, la futura entitat pública empresarial d'Esports farà l'encàrrec de la nova zona d'aigües, per donar «més agilitat» al projecte.
D'altra banda, Bel va confirmar que el govern tortosí ha encarregat la redacció d'un mapa d'instal·lacions esportives municipals (MIEM), ja que l'anterior equip de govern no havia fet res respecte d'això. «El MIEM vam encarregar-lo a l'agost, de manera urgent, per no perdre una subvenció de la Generalitat», va revelar. Bel va advertir que és un document complex i que no serà fàcil tirar-lo endavant, tot i que va remarcar que el MIEM implica una sèrie de compromisos polítics que el govern de Tortosa vol assumir. Segons l'alcalde, d'entrada sembla força clar que el MIEM prioritzarà les noves piscines i la pista d'atletisme, que s'ha de construir en uns terrenys de Jesús. Però el principal dubte és si el MIEM apostarà per renovar l'actual pavelló poliesportiu de Ferreries, o per donar-lo de baixa i fer-ne un de nou.

El Punt (30-Gener-2008)

Foto: Ajuntament de Tortosa

64 comentaris:

  1. Si al final resultarà que tenim un bon alcalde i tot. Almenys s'estan tiran avant molts projectes de dèficit històric. Ja veurem com acaba tot això.
    En qualsevol cas, animo el consistori a seguir treballant així.
    No recordo tanta activitat urbanística en temps de democràcia, i a sobre, no hi ha eleccions properes (municipals, evidentment). "Lo nunca visto"

    ResponElimina
  2. Aquest sr durant la campanya ja ho deia que aquesta feina seria per ell, també em consta que ja s'havia posat nervios i que havia perdut il-lusió.
    Felicitats qui serà el proxim en entra a la casa "y de lo mio que?".

    ResponElimina
  3. Home, al césar el que és del césar. Si ara veiem obra a Tortosa és perquè així ho va deixar embastat l'anterior govern. Així que anònim de les 9,25 no mos vulguis enganyar que per aquí no enredareu ningú. Ara es fa feina perquè hi havia projectes previs, per cert, després de molts anys de sequera per culpa de CiU. Teniu sor i heu trobat Tortosa a punt.

    ResponElimina
  4. Del nou Gerent no diré res fins d’aquí un temps, però si que vaig notan que al PAM prioritzen Campredó, al MIEM Jesús, etc. etc. Es nota on tenen els vots.

    ResponElimina
  5. Ôstia, ara Campredó és una prioritat del PAM!!!Un poble en el qual les associacions han de reunir-se on poden (de vegades al carrer) per manca de local. Un poble amb torres en estat ruinós i l'estació que cau!!! Doneu-nos la segregació, que és el que volem i no caldrà que ens "prioritzeu"!

    ResponElimina
  6. 10:03

    Jo sóc un ciutadà com un altre. No estic afiliat a cap partit, ni tinc res a veure; de fet els anteriors alcaldes convergents van fer més mal que bé, fins i tot els catalogaria de nefastos, però com tu dius, al César lo que és del César. Sí és veritat que algunes coses són herència, però m'agradaria que comparessis l'activitat d'ara amb la de fa 4 anys (inici de mandat de PSC), que per cert, venia d'un altre mandat dels mateixos socialistes. Com és que llavors, no va passar això que tu dius de: "Teniu sor i heu trobat Tortosa a punt."?
    Si tan bé ho va fer l'anterior govern, com és que a les eleccions els hi van passar la mà per la cara? reflexiona,reflexiona...
    A qui de veritat se li veu "el plumero" és a tu.

    ResponElimina
  7. Anonim 11:05, potser serà perquè en els primers quatre anys de mandant de Sabaté va haver de posar ordre a un Ajuntament que segons el Tribunal de Comptes de Catalunya, els amics de CiU el van deixar a punt de la fallida?
    I en els segons quatre anys va fer la feina bruta de la que avui es recullen els resultats.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. el que es vergonyos es que digui que el Centre de Tecnificació del Ciclisme sigui necesari, i la gent al pavelló firal no es pot fer ni una mala dutxa perque no hi ha aigua calenta.

    ResponElimina
  10. Anònim de les 11:41,

    t'asseguro que el Regidor d'esports no se la gronxa!! o sigue que sinó saps les coses millor callar!! xq mentres tu estàs perdent lo tmps insultant a la gent ell està treballant x a tu!!

    Gràcies!!

    ResponElimina
  11. No tindre carrecs de confiança ,pero si molt de gerents tots son iguals .

    ResponElimina
  12. 10:27, Que trobes la segregacio i el poligon Baix Ebre i una mica del catalunya Sud?

    ResponElimina
  13. 11.05
    Per arreglar el mal que van fer 20 anys de governs convergents a la ciutat es va haver de començar pràcticament de zero i ha calgut molt treball i esforç per capgirar la truita. I sí, es veuran molts projectes endegats per l'anterior govern conclosos durant aquest mandat. I que la ciutadania hagi decidit legítimament canviar el color del govern no amaga en cap cas que és a partir del treball del govern anterior que actua l'actual. Potser et sap greu, però és així.

    ResponElimina
  14. I el regidor d'esports que fa?L’esport és, normalment, un sortidor de grans estrelles, d’ídols de masses i de gestes, rècords i triomfs. Però també és, de vegades, brou de cultiu d’històries increïbles que, de vegades, tenen més fama que els èxits.
    Esperem que en les properes Olimpiades de Pekin 2008 puga demostrar el que, una persona amb esforç i sacrifici, pot obtenir en aquesta vida.

    ResponElimina
  15. El regidor d'esports no se si se la grontxa o deixa de grontxar, pero tu que sembla que saps be el que fa esplicans, del temps que dedica a la politica, quant en dedica a Jesus, quant a Tortosa quant al consell comarcal i quant a la Diputacio. I de paso a vere si ens dius a com li resulta l'hora treballada a cada un d'aquests llocs.
    Apa.

    ResponElimina
  16. Com tots sabem be, cobra de tor arreu i ademes de les seves activitats profesionals.

    ResponElimina
  17. 12:52 ens conformem amb ser poble, cosa que l'ajuntament de Tortosa no ens ha deixat. Sobre la teua ironia dels polígons, doncs que sàpigues que estan a Campredó, i el mig Catalunya Sud també. Alguns tortosins teniu una mentalitat deplorable, quan jutgeu els temes concernents als pobles, i feu més mal a la ciutat que el que hauríem fet els campredonencs si ens haguessin deixat ser poble.

    ResponElimina
  18. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  19. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  20. uff quin munt de psc-psoe hi ha per la marfanta...mare meua!!! quina colla!! a treballar quan era hora hagueseu tingut q fer que vau dixar tortosa plorant i pel terra!!
    digneus a fer oposicio que ni aixo sabeu fer!

    ResponElimina
  21. Ara li diuen gerent al que no es més que un càrrec de confiança politica nomenat a dit sense cap procés de selecció. Si ho farà bé o malament, ja ho veurem. De moment tot son projectes, bones intencions i poca cosa més. Pero el que reventa es l'hipocresía i el cinisme que es gasten i com juguen amb les paraules pensant que som tontos.

    ResponElimina
  22. Jajajaj quina gràcia ara se tiren floretes los de l'any passat!

    Si no vau guanyar es pq la gent ja no us volia!

    fueraaaaaaaaa

    ResponElimina
  23. Joan, ara sense ironia, dius : "Alguns tortosins teniu una mentalitat deplorable" primer dir-te que puc pensa el que sigue sense necessitat de ser de Tortosa, pero a mes a mes soc de Jesus ( suposo que et serveix com a damnificat de poble tambe oprimit), no obstant, pensa en aixo: Tu tens una terreny juntament en una altra persona i del qual tu ets el propietari del 70% ( per exemple)i el soci el 30. Es fa una inverssio ( edificacio, per exemple) molt superior al valor del terreny de la qual el soci pag el 90% i arriba un moment en que partiu peres amb el soci. Que trobes que el que ha pagat el 90 % de l'obra se'n ha d'anar amb el 30% del valor del terreny, o te algun dret mes?
    Estudia-t'ho com a soci majoritari, pero tambe com a minoritari i ja em contestaras.

    ResponElimina
  24. Gustau el comentari que has esborrat l'ultim ho has fet per Chavez o per Panisello?????
    ja ja ja ja

    ResponElimina
  25. Què fa un gerent d'Esports per a justificar un sou?

    ResponElimina
  26. Aquest blog està ple de socialistes que no han paït la derrota

    ResponElimina
  27. En los 4 dies que porteu, i ja sembla que vos caigue la casa al cap! au, au, convergentets, que quan no vos trobeu la faena feta ja no sabeu què fer!

    ResponElimina
  28. Suposo que no ho dius per tu això, anónim 4:46? Perque jo en veig més d'un de CiU que no ha paït la victòria i encara no se'n ha enterat de que a qui toca rendir comptes ara es als que governen, es a dir, als seus. Jo, si fora tu, m'ho faria mirar, que guanyar unes eleccions no eximeix de cap responsabilitat i bé que les demanaveu vosaltres. La cosa va per barris i ara us toca rebre.
    D'altra banda, la pobresa del teu argument -si es que se li pot dir així sense que s'ofenguin la Raó i la Lógica- es més que evident de manera que no mereix més comentari.

    ResponElimina
  29. Suposo que no ho dius per tu això, anónim 4:46? Perque jo en veig més d'un de CiU que no ha paït la victòria i encara no se'n ha enterat de que a qui toca rendir comptes ara es als que governen, es a dir, als seus. Jo, si fora tu, m'ho faria mirar, que guanyar unes eleccions no eximeix de cap responsabilitat i bé que les demanaveu vosaltres. La cosa va per barris i ara us toca rebre.
    D'altra banda, la pobresa del teu argument -si es que se li pot dir així sense que s'ofenguin la Raó i la Lógica- es més que evident de manera que no mereix més comentari.

    ResponElimina
  30. A l'anònim de la 1:01 PM,
    no sé a q dedica lo seu temps lliure!! xq no en té!! (bàsicament!!) tota esta informació q me demanes la desconec!! ves a l'Ajuntament i li preguntes a ell personalment si tanta ànsia en tens!! respecte al que cobra ni ho sé ni m'interessa!! com tampoc m'interessava lo q cobrava Sabaté, Zapatero o Carod!! prou faena tinc jo x administrar-me los meus €!! però tb si tant t'interessa són càrrecs públics i per tant tots los sous són de domini públic!!

    Anònim 1:10 h PM,
    només faltaria q no cobres dels puestos q treballa!! segur q és al contrari teu!! que cobres sense treballar!! més arrimar l'esquena i menos internet!!

    I no vos agafesseu tant a pit que l'estrés és dolent per a la salut!! i d'aquí 4 anys tornarem tots al circo!! ara acateu lo que va decidir el poble!! Que és sobirÀ!!

    ResponElimina
  31. Pren-te una tila...

    ResponElimina
  32. A que dedica el tiempo libre,
    Que no ho has entes que el que volia dir era que d'algun dels llocs on estava ha rebaixat la seua dedicacio, i que en canvi no cobra menys?.
    I una altra cosa , de bon rollo eh, com es pot ser tantarantan?...
    "més arrimar l'esquena i menos internet!!" ens dius . I tu aquest comentari tant iluminat i altres, per on els has enviat, per fax?
    Si en governa la farina.

    ResponElimina
  33. Estic al paro!! potser a tu t'arribat per Burro-Fax!!

    Si tan saps que cobra igual i fa menos hores, per qe preguntes quan cobra?? si ja ho saps aporta dades i punto!!

    "Ella bona que bona!! Ella fina que fina!"

    ResponElimina
  34. 5:00 pm

    No sóc convergent, ni d'ERC, ni d'ICV ni de cap altre partit. Sóc un ciutadà qualsevol, però que no enten com és possible que hagi gent que no veu més enllà del seu nas. El que digui que el nou consistori (incloc ERC) no està treballant de valent, o és curt de mires, o la seva realitat és molt diferent del que passa al món, o simplement (i tristament) els seus interessos de partit el traeixen.
    Si vols arguments, no cal que te'ls doni jo, simplement fes la comparativa que he dit en un post anterior: compara l'activitat urbanística actual amb la de fa 4 anys (època socialista).
    Ah! i per que et convencis de la meva neutralitat, t'he de dir que els socialistes van fer coses bé, segurament millor que qualsevol altre partit durant la democràcia, però si han perdut per alguna cosa serà, no? O dit d'una altra manera, si han guanyat els convergents per algo serà.
    Salut!

    ResponElimina
  35. Anonim de les 6:26, que dies de curt de mires?

    Si avui hi ha activitat, es per que algú durant vuit anys s'ha dedicat a posar ordre, i avui podem vore els resultats del que m'alegro molt, i es cert que com a Socialiste em sap greu vore que la gent va pendre la decisició de que fos CiU qui ha de tirar endavant la ciutat, però el que es cert es que lo que no té sentit es que si hi ha un problema es del PSC i si hi ha activitat frenetica es de CiU.

    Repeteixo estic molt content de que Tortosa vagi endavant, però estaria bé que reconeguereu que la feina d'avui es fruit del govern anterior, i es totalment lícit que la gent de Tortosa lliurement dedicis el que va decidir i es que CiU avui governe.

    I clar que em dol la derrota, però la democracia es així i ara ens a tocat a nosaltres.

    Gracies

    ResponElimina
  36. Perque no ens espliques aquesta frenetica activitat urbanistica?. Per cert, quan dius consistori, vols dir aixo, o govern?
    No vegis gens d'ironia amb res del que et dic.

    ResponElimina
  37. te collons....a pesar de la coincidencia de " frenetica activitat" i amb l'hora, en els dos anteriors comentaris, he de dir que no som els mateixos, jo soc l'ultim

    ResponElimina
  38. inem, en lo de burro-fax, has estat sembrat, pero que sapigues que la farina es....."blanca que blanca..

    ResponElimina
  39. JAjajajajja

    i venga en la penya 'Sabaté and cia'

    Ja vau manar i ho vau fer malament, los tortosins no us voliem més... Tortosa estava feta una me*** i vatros lluint palmito.. anda que....

    Ara heu perdut i teniu que deixar fer i si ho fan malament tranquils! q no tornaran a guanyar!

    Pero ara Sabatistes a callar, q vatros la vau cag** i molt i ara toca governar a uns altres....

    i n soc de CIU, pero de SABATÉ menos

    ResponElimina
  40. La política és així, nse q critiqueu tant... SI ara Ferran Bel s'engordeix me foto un tiro, pq xiquets tots los q han passat pel govern han acabat 'vaquetes'..

    Jo pagant impostos i ells anant de gratis de sopars... SI això és ser alcalde jo també ho seré!

    oleee gambes gratis

    Suposo que ara els de l'etapa anterior s'hauran aprimat

    ResponElimina
  41. I donde està els señor MArtín????????

    Con lo quapita que hubiera quedado Tortosa!

    NO m'extranya la perdua dels Socialistes a TOrtosa, entre Montilla i Martin estariem arreglats!

    ResponElimina
  42. Els tres anònims ultims son los tipics d'abans de les eleccions. De gent que no sap dialogar. Nomes menyspreuen, sense aportar res. Insultar a tort i dret i creen que perque els seus van guanyar les eleccions tenen dret a tot. No saben lo que vol dir democracia. Es guanya i es perd. Els socialistes vam treure molts de vots i per esta gent farem oposició quatre anys esperant les properes eleccions.
    Tenim molta feina. La primera desenmascarar a tots aquestos anònims que insulten, que no raoenen i que alguns d'ells escriuen de llocs de treball oficials en hora de treball.
    No marxarem a casa. I denunciarem tot loque es tingui de denunciar. Pero en proves, sense mentires i falsetats. I potser que si les coses continuen igual nos tocara anar al jutjats. I potser s'acbara el riure.............

    ResponElimina
  43. Si CiU va guanyar va ser perquè durant la lluita del PHN, el PP local va quedar literalment destruit (vegi's si no la solitud de Faura...), i la parròquia dretana tenia que votar algo que tingués una mica de cara i ulls.
    Per cert, bona part de tota esta activitat urbanística de que presumixen alguns ja es planificava en temps dels socialistes. Si l'estat de salut dels membres de la comissió de patrimoni ho permet, Bel i companyia podran penjar-se més medalles per coses que han preparat los altres.

    ResponElimina
  44. Va home va!

    Q si ho fan malament tornareu al puesto!

    tot es qüestió de temps!

    no siguesseu tan així que tornareu a menjar canapes i gambes i llangostins!

    ResponElimina
  45. mera constatacio: els que ataquen el socialistes i defensen Bel, normalment s'apresuren a dir que no son de CIU ni de cap partit i bla. bla, bla. En canvi els que ataquen Bel i defensen els socialistes, majoritariament parlent en primera persona...
    Per cert, al de les 8:52, que comença el comentari riense'n tant
    ens dius: "ara Sabatistes a callar, q vatros la vau cag** i molt i ara toca governar a uns altres" i els " altres " no la van cagar ( ara en totes les lletres) durant 16 anys i no per aixo van callar, quant tambe tocava governar a uns altres?
    Si en governa la farina.

    ResponElimina
  46. anonim 11:05 AM,

    dius que mai ha hagut tanta activitat a Tortosa,

    permet-me que ho fique en cuarentena,

    a mi lo que me sembla es que LO CAP DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT (antic cap de premsa d'altres llocs ilustres com el CPIDE), s'esta guanyant les garrofes i els fa sortir a donar rodes de premsa i similiar, com a mínim dos dies a la setmana,
    de moment son tot "anuncias" de "farem, farem, farem " o "hem de fer, hem de fer", pero no n'hi ha cap encara de HEM FET

    ResponElimina
  47. anonim 12:48 PM

    pos si que estas informat tu, de si se la grontxa o no lo sr panisello,

    pos si que el tens a prop que saps tantes coses,

    per cert, opino que el sr panisello se li poden retreure moltes coses, pero mai se li podrà retreure que sigue un dropo

    ResponElimina
  48. anonim 4:46 PM

    em sembla que este blog esta tan ple de socialistes com de convergent,

    vist "a vista de moixo" es molt divertit vore com se "arretraten" uns i altres,

    perque tots son igual de patetics

    ResponElimina
  49. anonim 7:05 PM

    et dono totalment la raó,

    en lo lent que es la burrocracia dels ajuntaments, les coses que han tirat endavant entre el semestre darrer del 2007 i el primer semestre del 2008 son perque ja estaven preparats per l'equip anterior

    pero ja se sap com son los politics (de dretes, esquerres o de l'acera d'enfrente), si la cosa va bé, es perque son bons i treballadors,
    si la cosa va malament, la culpa es del contrari

    enteneu-los, los politics son aixi de coherents

    ResponElimina
  50. 9:46 PM

    tens tota la raó en lo tema de la redistribucio de ex-vots del PP a CIU

    sobre les obres del casc antic, es penjaran les medalles los de ara, pero el curro tecnic ja es va fer en anys anteriors, tot i que s'ha de reconeixer que els socialistes eren lentos lentos lentos en tot

    ResponElimina
  51. He llegit tots los comentaris que hi ha , sol n´he fet un ( Olimpiades de Pekin ), la meva deducció de tots és la següent.
    Lletra de batalla :Cadascuna de les lletres que es lliuraven mútuament dos cavallers rivals que volien celebrar una batalla a ultrança.

    ResponElimina
  52. A tots els que diuen que si avui es fan coses és gràcies als socialistes, preteneu dir que durant 8 ANYS el PSC tan sols va tenir temps de posar en ordre la ciutat??? De veritat us ho creeu?
    L'única actuació destacada que recordo és el pavelló firal que:

    -Està mal ubicat(col·lapse circulatori als grans esdeveniments)
    -Falten places de pàrking
    -No disposa d'aigua calenta per dutxar-se (ho pateixo cada setmana)
    -La zona dels vestuaris fa pudor (i vull dir molta pudor, insoportable)
    -L'escenari multiusos del darrera és poc aprofitable
    -Es queden pilotes penjades als altells i no es poden agafar (l'altre dia va cedir el sostre i va caure un noi)
    -Té un jardí al sostre (???)
    -Mala acústica
    -Va costar molt més del que hi havia pressupostat
    ...
    (no sé si em deixo alguna cosa)

    Ah! una altra actuació destacada: asfaltar la generalitat abans de les eleccions

    ResponElimina
  53. Si no us agrada tombeu-lo. Total, seria bastant coherent en la política de terra cremada que està seguint l'actual consistori respecte a tot lo que fa olor del govern anterior.

    ResponElimina
  54. ciu 10 regidors
    psc-psoe 7 regidors
    erc 2 regidors
    icv 1 regidor
    pp 1 regidor

    ... queda clar no?.

    Mireu la gent de Tortosa ha volgut un canvi i, ara per ara, estan força satisfets. Al final del mandat es veura la feina ben feta. De moment a millorat l'atenció a les persones, entitats i associacions. I es comença a planificar en garanties de futur (PAM).

    Per molts anys SR. Bel, per molts i molts anys

    ResponElimina
  55. Aquí no s'havia de comentar la notícia del nou gerent d'esports???
    Menys això, de tot. A vore si mos centrem en les notícies Gustau

    ResponElimina
  56. 10:46
    Soc de la mateixa opinió , pero ara , no podré parlar més amb tú , estic inmers , amb una història , que crec que també es indivissa ( teva i meva ) , és sobre un avant passat comú , que li van encolomar dos assesinats per Nadal del 1838 , vull demostrar que ell no va ser. Te hu dic per lo de anar a la Capital del Priorat , cada vegada que vellugues algo, tinc que donar un cop de timó i sempre en cauen 4 ó 5 per la barana.

    ResponElimina
  57. Anònim de les 12:29 AM sóc l'anònim de les 12:48 PM (això sembla un misatje en clau)!

    Ja se sap que los polítics están aprop de la ciutadania. està tan al costat meu com teu, i sinó és així és per que tu no vols.

    I si ho sé és per que les coses se veuen, si se volen vore. claro.

    ResponElimina
  58. jordi Ventura, El demoscopic, et felicito per saber que "ara per ara, ( els tortosins ) estan força satisfets", que dure.

    ResponElimina
  59. "Tortosa va bien"

    ResponElimina
  60. anonim 12:12 PM

    home això de que els politics estan "a prop" es segons per a qui,
    anit al caiga quien caiga sortia un video bonissim del "nostre amic Camps" i era bonissim perque quan los periodiste li feien preguntes, el tio pasava de contestar, però a la que se li va apropar una senyora per fer-li la pilota, rapidament que se li va acostar a saludar-la i besar-la, quan la senyora li va començar a demanar "perque la seua neta estava en barracons a les escoles", lo tio va sortir pitant,
    se li va acabar "lo bon rotllo"

    els polics estan a prop del ciutadà quan veuen que en poden treure algo
    quan la gent els comença a dir lo que hi ha, pos surten pitant

    ResponElimina
  61. A qui heu dit que voleu que vote?

    ResponElimina
  62. Tens dos possibilitats, o votar en blanc o votar nul si es que et fa ilusió anar-hi.

    ResponElimina
  63. No m´agraden los Bous , me ficare per la zona del " burladero",

    ResponElimina
  64. El Burladero constitueix el suplement humorístic de més durada dins de la premsa espanyola de la postguerra ,i explica per primer cop la resposta social provocada per unes pàgines tan transgressores inserides en la vida cotidiana.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta