30 de gener del 2008

Rates i signatures a la piscina municipal de Tortosa

Un grup d'usuaris de la piscina municipal de Tortosa està fent una recollida de signatures per reclamar millores immediates a les instal·lacions, després que la setmana passada aparegués una rata de grans dimensions a la piscina coberta. A més, una portaveu dels usuaris també va denunciar que últimament l'aigua de la piscina està molt bruta, i que fins i tot hi ha pèls que podrien ser dels animals. El regidor d'Esports, Pere Panisello, va confirmar els fets i va anunciar que ja han encarregat a una empresa que faci la desratització. Segons Panisello, l'aparició de la rata és una conseqüència de les últimes pluges, ja que el desguàs de la piscina està molt a prop de la claveguera. «Sabem que tenim aquest problema i l'estem intentant resoldre, però ara no podem fer-hi obres perquè la piscina s'ha de fer tota nova», va remarcar l'alcalde, Ferran Bel. A més, Panisello va detallar que divendres van tenir una reunió del Patronat d'Esports en què també es va tractar del tema, i va recordar que fa un parell d'anys també van haver-hi queixes per la presència d'una altra rata. El regidor va dir que la piscina arrossegava un problema crònic de falta de manteniment, i que durant l'estiu s'han fet algunes millores a la piscina coberta, com la substitució de totes les rajoles i altres reformes a la zona de vestuaris. «Però hi ha altres obres que no hem fet perquè a la piscina li queda un any i mig de vida», va anunciar Panisello.

El Punt (30-Gener-2008)

14 comentaris:

  1. Fem-ho Be, el sr Panisello no ha fet seu aquest slogan????

    ResponElimina
  2. i ara que tenen en contra de les rates? és perque les rates no son els animals favorits dels pijos?
    (en perdo, Gustau!)
    En serio, jo vaig deixar d'anar-hi fa 5 anys perque no m'acabava de convencer ni l'estat, ni les horaris, ni l'organizació... i jo pregunto, Tortosa (capital) no és prou gran per tenir una altra piscina en una altre zona - ej; la banda esquerra del riu ?

    ResponElimina
  3. Si no haguessin obstaculitzat la feina de l'anterior consistori,que ja tenia el projecte de les noves instal·lacions esportives, ara no ens trobaríem així.Però CiU va preferir fer mal als socialistes obstaculitzant-los la bona feina i evitant que puguessin tirar endavant les piscines per treure un bon rendiment electoral en base a un velòdrom en què ells mateixos no creuen.

    ResponElimina
  4. La rata en questió estava justament al lloc on mon fill i altres xiquets hi fiquen les mans per aguantar-se. Si,Déu no ho vulgue, una rata mossega la mà del meu xiquet, la denuncia que posaré a l'ajuntament no se la saltarà un gitano. Allavons que em vinguen si volen en excuses de mal pagador dient que ja ho sollucionaran d'aquí un any i mig!

    ResponElimina
  5. 13:29




    come, come que els teus amics de CIU+ERC no et fan cas????

    ResponElimina
  6. mira que bé una instalació municipal en rates. a qualsevol particular que tingués un negoci obert al públic li cauria un paquet. De regidor canviaras però del passotisme no t'escaparas.

    ResponElimina
  7. Sóc usuari de les pisicines des de fà molts anys.És lamentable l'estat de les instal·lacions esportives municipals, en faig un resum:

    Coses a favor:
    - L'equip humà de monitors.
    - El nou frontal remodelat.

    Coses en contra:
    - La "borra" que hi ha a l'aigua.
    - El poc control de la temperatura de l'aigua, sovint està molt calenta.
    - Els nivells de clor i ph son de dubtosa regularitat i control, crec hi hauria d'haver indicadors en alguna pantalla per tal que els usuaris puguem observar la temperatura ambient, de clor i ph, així com la temperatura de l'aigua.

    Conclusió:

    No es demana una pisicina 5 ***** , no molt menos, però senyors tinguen en compte que som molts usuaris els que patim aquestes deficiències. Només llenço una pregunta enlaire:

    I si ens esborrem tots els usuaris de cop i no va ningú a la piscina el mes vinent? ( Amb la conseqüent devolució de rebuts, es clar). Algú s'ha plantejat aquesta possibilitat????

    ResponElimina
  8. 15:21


    al ritme que va el nou govern municipal CIU+ERC en el tema de festes i festetes, el divendres fan una festa de carnaval al casc antic "per fomentar la convivència",i contant que els cacaus son els que son mlot em temo que les rates tindran descendència.

    ResponElimina
  9. El problema de la piscina coberta ja ve de bastant lluny i cap mandatari municipal s'ha preocupat per poder sol.lucionarlo tant a nivell higienic com de les instal.lacions, per la qual cosa s'anat deteriorant cada vegada mes, fins que ara es paguen les consequencies.
    El projecte faraonic d'enderrocar el velodrom i constuir una piscina coberta, unaltra oberta, pistes d'atletisme, etc. Magradaria que algú en digues com s'haurien pagat les obres, potser hipotecant mes l'Ajuntament ó bé fent especulació urbanistica amb la venda de terrenys, etc.
    De totes formes el problema existeix i potser es podria donat un vot de confiança al nou Ayuntament per si son capaços de sol.lucionar aquets problemes.

    ResponElimina
  10. 8:24

    L'Ajuntament lamentablement l'hipotecaran CIU+ERC amb la seva politica totalment populista, els governs de Sabaté van deixar les finances molt controlades i dins dels parametres aconsellats i van fer obres.
    Ara la dreta, amb l'ajuda "d'Esquerra", fara com sempre ha fet afavorir als seus i fotre un forat a l'Ajuntament de tres pares de jojones i per al burgo festes i festetes.

    ResponElimina
  11. En quant a les finances sanejades de l'Ajuntament, unicament vull fer esmena a un dels deutes que va deixar l'anterior Consistori, que ja ha sortir a discusió.
    El desfassament del projecte d'obra del Pavelló Firal, que si mal no recordo, era d'uns quatre milions d'Euros.
    Aixo si que es deixar l'Ajuntament sanejat.

    ResponElimina
  12. Que malament anem amb aquesta colla de panxes buides de CIU+ERC que son capaços de dir que no son fills de sa mare per continuar menjant, pobra Tortosa fa segles que et maxaquen continuar aguantant que tu pots.

    ResponElimina
  13. Ni piscina, ni velòdrom, ni res... i ciulant ciulant amb resquerra

    ResponElimina
  14. Sóc usuaria de les piscines i, per desgràcia, no m'extranya gens l'aparició del rosegador. Les anèdotes són constants: el desequilibri en la temperatura de l'aigua, fa quinze anys que els vestidors estan igual, anant a pitjor, per no parlar amb l'aigua de la piscina on hi he vist surar de tot: pèl enganxós, volves negres, partícules que et van a la cara, molta sacarra.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta