23 de juny del 2007

Solé continuarà presidint la Ribera gràcies al pacte amb ERC

El socialista Josep Solé Arnal continuarà sent el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, després que el PSC i ERC hagin decidit repetir el pacte de progrés. Solé Arnal serà el president els pròxims dos anys, i després serà substituït per l'alcalde de Flix, Pere Muñoz (ERC). El nou pacte de govern, que torna a deixar CiU a l'oposició, és força semblant a l'acord signat el 2003 pels socialistes i els republicans. Amb tot, en aquell moment Muñoz va ser el primer president del Consell, i després va ser rellevat per Solé Arnal. Al marge dels vuit consellers de CiU també hi haurà a l'oposició un conseller de la FIC, tot i que el nou govern comarcal no descarta incorporar-lo.

El Punt (23-Juny-2007)

71 comentaris:

  1. ciu ,psoe i erc, tots a la oposició

    sol voleu ENDOLLS I CADIRES

    ResponElimina
  2. La prostitució de la democràcia és cada cop més palesa a tot arreu.

    ResponElimina
  3. La jugada de fer President al Montilla li ha sortit rodona al PSOE. Açi ha quedat" todo quieto y parado". Ens han possat un governador com els de avans que obeeix directament a Madrid i a sobre gracies a ERC

    ResponElimina
  4. Si. . . tot el que volgue-ho, pero a Catalunya, continúa guanyán a las eleccións el PSC-PSOE. Es cert que hi ha hagut molta abstenció, pero guanyan ells. . . i cuan no guanyan, ERC, els hi dona el poder. . . Una de dos, o som masoquistes, o som imbécils del tot. . .

    ResponElimina
  5. Els accionaris del Consell Comarcal SA no podem garantir que els sous i les condicions de treball que s’oferiran als treballadors en les seves futures empreses seran equivalents als sous i les condicions de treball a Consell Comarcal SA. De fet, és fàcil que hagin de treballar bastant més i que tinguin força menys beneficis. Ens dol molt, però no hi podem fer res.

    ResponElimina
  6. Científics de tot el món treballen en el projecte Adéu al càrrec, benvinguda la veritat. És una patologia que afecta els polítics i consisteix a començar a dir coses interessants (i totalment certes) just a partir del moment en què deixen de tenir responsabilitats.

    ResponElimina
  7. repartidora de minjadores S.A.

    VULL FEINA AL CONSELL.

    VOTO ESQUERRA

    ResponElimina
  8. Lliço de matemàtiques pels rabiosos:
    6+4=10
    10>8

    ResponElimina
  9. erc venuts, a la Ribera ha guanyat CIU a Mora d'Ebre i a la Comarca també, la gent no som inbècils i sabem que si el Tripartit suma el fan. Fins quan? fins quan sumin

    ResponElimina
  10. ZAPATERO+MONTILLA+BONO+IBARRA+CALDERA+GUERRA= 6

    CAROD+PUIGCERCOS+BENACH+VENDRELL=4

    6+4 = 10

    SI , NOI SUMEN 10

    ResponElimina
  11. EM FALTA GUERRA ( el del cepillo )i el CHAVES

    viva españa una grande y libre

    ResponElimina
  12. CUP JA A LA RIBERA, FORA ESPANYOLISTES.

    TIBISSI

    ResponElimina
  13. El que ha de fer ERC és trencar aquest tripartit ignominiós, fer dimitir l'actual executiva i ser equidistants i no, escolanets del Montilla.

    ResponElimina
  14. on es "la clau" ?????????

    ResponElimina
  15. Només per a evitar comentaris demagògics, ha fet president a en Montilla. Han picat, i el pitjor es que encara pensen que apropant-se a l'enemic aquest canviarà d'opinió. Han demostrat un grau d'ignorància sociològica, que els ha situat al ple ridícul.

    ResponElimina
  16. Amb esquerra res de res, que continuin quedant en evidència donant suport al PSOE. Val més que convergència no pacti res ni s'entengui de cap manera amb aquesta gent d'E.

    ResponElimina
  17. A Esquerra, desprès de reeditar el tripartit, tot sona fals i a estratègia per nedar i guardar la roba. Ja ni poden ni rectificar perquè tampoc seran creïbles.

    ResponElimina
  18. JODEROS Y A LA OPOSICIÓN.

    EL PSOE GANARA LAS GENERALES POR MAYORIA , Y DESPUES OS ACABAREMOS DE JODER.

    ResponElimina
  19. Em pregunto, el PSC estarà disposat a plantar cara als seus amics del PSOE. PSC-PSOE és el mateix. No fotem !

    ResponElimina
  20. Un cop han perdut la dignitat, tot son pals de cec. Avui ens fan la rosa a nosaltres i demà a ells. Prou de tractar-nos a tots com a idiotes.

    ResponElimina
  21. La carta als Reis d'Orient... no és massa aviat? Comença el festival de cara la galeria. En comptes de cartetes, podrian treure-li la pols a la clau. Menys comèdia lletraferida i més política de fets, si us plau!

    ResponElimina
  22. Es increible fins on pot arribar l'estupidesa humana, Increible !!! ERC, sortiu del govern ja !

    ResponElimina
  23. ya está bien de plantar cara. necesitais siempre enemigos exteriores, pero cuando habeis tenieis que hecr funciones serias de gestion, la mayoria sois ineptos con un nivel bajisimo nivel.Eso si colocar amiguetes si que lo haceis muy bien

    ResponElimina
  24. Catalans! La vostra llengua us estima! Estimeu-la vosaltres a ella!


    TIBISSI CUP RIBERA D´EBRE

    ResponElimina
  25. La llengua catalana com a llengua minoritzada cada vegada estarà més assetjada per una cultura i un estat espanyol més homogenitzador i que no tolera altres llengues

    ResponElimina
  26. ERC s' acabarà enfonsant amb els seus socis. El tripartit comença a fer aigües per tot arreu.

    ResponElimina
  27. Ara per ara Convergència ja ha començat a absorvir complicitats a ERC. I si CDC es desempallega de la UDC el transvassament de vots serà enorme. Entre això i l'abstenció cada volta més gran, per no haver-hi encara llistes obertes, ERC o el que en resti haurà de competir amb Ciutadans per ocupar la cinquena plaça del ranquing de partits.

    ResponElimina
  28. Dificilment Esquerra ( el partit abans conegut com ERC ) abandonara la seva aposta per convertir-se en la filial del PSC-PSOE si no es produeix un cataclisme

    ResponElimina
  29. El president de la companyia colonial ferroviària, José Salgueiro, va decidir ahir revisitar la colònia.

    VIVA LA RENFE

    ResponElimina
  30. FORA CIU I ERC

    VISCA LA CUP

    TIBISSI

    ResponElimina
  31. carod, Puigcercós amb tren i veure la realitat de la gent que aviat no es votarà. I aneu donan peixet a PSC-PSOE

    ResponElimina
  32. Benvolguts catalans, com podeu veure ja vaig fer bé no acceptant el traspàs de RENFE, així podem seguir dedicant el nostre temps i diners en plataformes d'indentitat i que els marrons els hi mengin els espanyols. Als gats sense botes que els escaldin

    ResponElimina
  33. ja va sent hora de que el Govern doni una explicació, per que això ens afecta a tots els que vivim a Catalunya Dreta, Esquerra, Catalans, Castellans, que estem pagant els impostos més alts de tot l'Estat i tenim pels pitjors serveis.

    ResponElimina
  34. la Renfe en manos del tripartito catalanista y de izquierdas? ufff, que susto: no me monto ni loco.

    RIBARROJA DE EBRO

    ResponElimina
  35. amb tots els anys que CIU va estar al Govern mai va fer coses tan sonades com el Tripartit en tan poc temps com El Carmel, Tunel de Bracons, col·lapse Aeroport, AVE per mig de Barcelona, Mossos, RENFE.....

    APARACIO CALLADITO

    ResponElimina
  36. l'actual president de la Generalitat va perdre les eleccions clamorosament, en canvi els seus amics el van fer president. Es això democràcia també? una miqueta més de rigor, no pot ser que critiquem allò que fan els altres quan nosaltres no tenim cap vergonya a fer-ho.
    EXVOTANT DE ERC (ABSTENCIÓ)

    ResponElimina
  37. Quan pacten el PP i PSOE, la força numèrica és imbatible. És per aquest motiu que els drets nacionals no tenen sortida. Quan això és fa evident, Catalunya s’encongeix fins a la no-existència. Tenim un president que fa de gestor i uns aliats que volen acontentar tothom. I uns nacionalistes catalans que aspiren com a fita màxima a ser ministres a Madrid. Així són les coses.

    ResponElimina
  38. DURAN EMBAIXADOR DELS MASOS A AFRIKA

    HEM FEL EL CIM

    LA CAIXA DE TOTS

    ResponElimina
  39. LOS DELS MASOS A PA I AIGUA.

    SOLE VIRREI DE LA COLONIA.

    SOU UN ARRABAL DE LA MORA MORISCA

    ResponElimina
  40. VOLEM LA DEPENDENCIA DE MORA MORISCA

    ERC/PSOE/PP MORA LA NOVA ( AVANS MASOS )

    ResponElimina
  41. La trista realitat (baix lo meu punt de vista) és que a la gent del carrer se n'hi han fot qui mana o deixa de manar al Consell. El fet és que els Consells, al menys el de la Ribera, sempre ha estat allunyat de la ciutadania i quatre anys de govern d'esquerres, llastimosament, no ha servit per que això canvii. Han segut quatre anys més de "mas de lo mismo" en aquest sentit. Haurien d'apropar-se més al ciutadà i explicar-li que fan i que és pot fer des del Consell i si realment els Consells serveixen d'alguna cosa.

    ResponElimina
  42. LA MINJADORA DEL POGRES . PER UNS POCS

    ResponElimina
  43. fora erc del govern,traidors de merda, montilla a manar

    ResponElimina
  44. La veritat és que el PSC i ERC estan treballant molt per la comarca. Bona feina al Consell! Felicitats a les forces d’esquerres.

    ResponElimina
  45. APARICIO PRESIDENT

    ResponElimina
  46. RIBARROJA AL PODER

    ResponElimina
  47. VIVA LA RENFE

    ResponElimina
  48. La carta als Reis d'Orient... no és massa aviat? Comença el festival de cara la galeria.

    ResponElimina
  49. Xang Kai-Xek diu, que de la mateixa manera que no hi han dos sols al cel, no hi poden haver dos amos a la terra. No hi estic d'acord. Estic disposat a col·locar un segon sol al cel per que ell el pugui veure.

    Mao

    ResponElimina
  50. Vist lo Vist m´en vaig de

    CAMPAMENTOS
    CAMPAMENTOS
    CAMPAMENTOS
    CAMPAMENTOS


    Som una colonia

    Gracies E,E,E,E,E,E,E,

    ResponElimina
  51. Solé diu, que de la mateixa manera que no hi han dos sols al cel, no hi poden haver dos amos a la terra. No hi estic d'acord. Estic disposat a col·locar un segon sol al cel per que ell el pugui veure.

    Duran

    ResponElimina
  52. la gran majoria dels ciutadans del País Valencià volen l'aigua de l'Ebre (inclòs el PSPV, principal partit de l'oposició)

    E,E,E,E,E,E,E,E,

    ResponElimina
  53. au xeics torneu a fer pactes erc-psoe, plataformeros.

    ResponElimina
  54. Els pobles i els carrers es tornaran a omplir de riuades de gent cridant :

    JO TAMBE VULL CADIRA AL CONSELL

    ResponElimina
  55. L'aigua de L'Ebre fa temps que esta pactada entre els Socialistes y ENTES privades.

    E,E,E,E,E,E,E

    ResponElimina
  56. El Consell Comarcal de la Ribera, creara 20 plaçes, de la nova policia colonial ( ASKARIS DEL POGRES )

    abstenerse votantes SIUX

    ResponElimina
  57. NOU SEU DE LA POLICIA COLONIAL " ASKARIS DEL POGRES " :
    al castell de Móra d’Ebre que evidenciara el protagonisme de la fortalesa morenca al llarg de la història.

    ResponElimina
  58. Es pot veure clarament que la majoria de comentaris desagradables i anònims estan fets per la mateixa persona, un convergent malparlat i sense educació. Quina sort que no tornen a governar en la majoria d’institucions. Per cert, l’aigua els únics que volien transvasar-la eren CIU i el PP.

    Visca Catalunya i visca la Ribera (d’esquerres).

    ResponElimina
  59. si, bwana, deus tindre menjadora, et faran ASKARI DEL POGRES.

    ResponElimina
  60. La veritat és que el PSC i ERC estan treballant molt per la comarca. Bona feina al Consell! Felicitats a les forces d’esquerres.

    ResponElimina
  61. La carta als Reis d'Orient... no és massa aviat? Comença el festival de cara la galeria.

    Perque no demanes CADIRA i SI NO pot´s ser ASKARI DEL POGRES.

    ResponElimina
  62. no es lo mateix cobrar 22.000€ per 8 hores diaries que per 4 o 5 a la setmana

    la meua opinio personal es que el temps invertit en la gestio comarcal es molt variable,

    si es vol fer bé, han de ficar-hi moltes hores per que la gestió comarcal es complicada,en aquest cas 22.000 es un sou q es pot justificar

    pero n'hi han molts que l'unic que fan es repasar els informes que els pasen les secretaries 5 minuts abans d'entrar i voten lo que el cap de grup els mana votar, es a dir que el seu esforç es zero,
    en estes condicions esta gent no es mereixen ni 2000€ l'any,

    a mi sempre m'ha fet gracia vore de conseller a gent que no sap fer l'o en un canut i vore'ls al ple o en reunions mig dormir-se sense escoltar res de res, això si, a l'hora de votar aixequen el dit,

    ResponElimina
  63. ara no m´enrecordo si vaig votar a erc o al psoe...bueno de fet és lo mateix,oi? vist lo vist...vull ser conseller comarcal i cobrar lo mateix q...1500€ per un ratet al migdia...

    ResponElimina
  64. els askaris del pogres , quants euros cobraran al mes ?

    ja hau pensat amb el uniforme

    ResponElimina
  65. me pixo , aixo es millor que el Polonia.

    Feu un Moravia a TV Mora.

    tindrieu mes audiencia.

    ResponElimina
  66. Carod aprèn.ni del Duran de Móra , al pròxim tripartit quel fareu , si sumeu , demanali al MONTY , ser President de la Generalitat , per uns 13 mesos , 29 dies , 23 hores, 59 minuts i 60 segons.

    ASPAVILET

    ResponElimina
  67. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  68. Em principi he de creurem que ningú hi es per diners, però, a quin mon vivim? que no sabem que per a molta gent ( jo un d'ells ) 2100 € representen uns 3 mesos de treball ( 9 hores al dia )

    ResponElimina
  69. La única estratègia d'ERC ha estat deixar CiU fora de les institucions per desgastar-los i robar-lis electors. Pero els electors no som tontos...On es la independència?, on es la clau?, on entra Catalunya en el seu pla?. No els votaré mai més. Botiflers!

    ResponElimina
  70. Al anònim de les 7:55, dubto molt que mai hagis votat ERC, crec que sempre has votat CIU i sempre ho faràs, tot i que tornin a pactar amb el PP, com han fet duran 8 anys

    ResponElimina
  71. Asi actua ERC cuando las cosas no salen como ellos dicen : RECORTE DEL DIARIO ABC ASUNTO ESTATUT DE CATALUNYA

    MARÍA JESÚS CAÑIZARES

    BARCELONA. La reunión a tres bandas entre el presidente del Gobierno, Rodríguez Zapatero; el presidente catalán, Pasqual Maragall, y el jefe de la oposición, Artur Mas (CiU), ha dado paso a una auténtica ceremonia de la confusión, en la que ERC ha expresado su malestar ante la posibilidad de un pacto entre socialistas y nacionalistas para recortar el nuevo Estatuto en el Congreso, y CiU reconoce que tendrá que dar explicaciones a sus «desorientadas» bases tras la ejecutiva que se celebra hoy, tal como explicó su secretario general, Josep Antoni Duran Lleida.

    Los republicanos han añadido más tensión al proceso negociador del Estatuto a través del consejero de Comercio de la Generalitat, Josep Huguet, quien ayer hizo alarde de una visión casi apocalípitica al advertir que si «falla» el Estatuto, se generará una «crisis social» y «guerra civil, entre comillas, en Cataluña que ERC girará en contra de España como si fuera Els Segadors», la revuelta del siglo XVII contra las tropas castellanas. Huguet dijo a Efe, que «el país sabe y ha de saber que si esto falla, Cataluña entra en una dinámica de conflicto social creciente que, obviamente irá en beneficio de los independentistas porque esto lo giraremos en contra de España».

    ERC se ha sentido excluida de la negociación que mantuvieron Zapatero, Maragall y Mas, en la que el primero español dejó en manos de Maragall el acuerdo con los nacionalistas, tras advertir que las exigencias de CiU, consistentes en incluir en el Estatuto un sistema de financiación basado en el concierto económico, son inconstitucionales. La posibilidad de un pacto para aprobar el proyecto en el Parlamento catalán, para luego «estrellarlo» en las Cortes ha indignado a ERC, que además fue «ninguneada» por el consejero de Economía, Antoni Castells, al enviar una nueva oferta sobre financiación a Artur Mas antes de que la conocieran los republicanos.

    Una oferta que, de momento, rechaza CiU. Artur Mas se reunió ayer con una comisión técnica de CiU para analizar la propuesta que, según fuentes nacionalistas, «está lejos» del concierto económico. La nueva oferta incluye la cesión de todos los tributos; la aplicación preferente del Estatuto en caso de conflicto con el Estado (blindaje); la fijación de una cuota de solidaridad y la creación de una Agencia Tributaria catalana en base a los criterios de la Comisión Mixta de Asuntos Económicos y Fiscales.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta