29 d’agost del 2009

El PSC farà arribar al ple la polèmica sobre el concert de comiat a la Llotja

El PSC va anunciar ahir als joves que promouen la campanya per fer un concert de comiat a la Llotja que demanaran explicacions al govern per la seua negativa, en el marc del ple del 14 de setembre. De fet, diversos col·lectius juvenils han convocat per avui una concentració silenciosa al parc, durant la proclamació de les pubilles, en què també protestaran perquè el concert de Manel serà de pagament.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 29-08-2009 Pàgina 9

43 comentaris:

  1. En l'anterior mandat quants concerts es van fer a la llotja organitzats x l'ajuntament? i l'altre?...¿?¿ x favor!. Més ajudar a la nostra gent i menos llops!.
    Visca la música en directe.

    ResponElimina
  2. Davant de la inoperància absoluta del grup municipal socialista, alguna moció s'han de treure de la màniga. Ni acudeixen als plens, ni fan cap tipus d'activitat profitosa, llavors fer aquesta petició populista per un concert els ha d'anar com anell al dit. Si ells manessin, no n'organitzarien cap de concert tampoc, però ara han de parlar sobre una cosa que no es creuen.

    ResponElimina
  3. Que trist que és ser del partit socialista a Tortosa...

    ResponElimina
  4. Be com sempre a Tortosa quan governa la dreta les coses se fan per "cañetes", quin inconvenient ja en fer un concert per despedir la llotja? , doncs molt facil que els promotors o impùlsors no son de la nostra corda, i no es fa i "punto y aparte".
    I de festes a la llotja s'en van fer moltes peró tu devies ser molt jove i no ho recordes, i fins hi tot et diré més patrocinades per l'ajuntament de l'epoca.

    ResponElimina
  5. Al Rector i Guti doncs preneus una pastilla i a dormir nois que si us mossegueu os us moriu, quin veri, tu.

    ResponElimina
  6. pos ser de dretes ( vella o nova -com tu- ) es trist a Tortosa a Andorra i a Australia, mira si es trist que el 99,99 % de les persones que ho son, ho amaguen.

    ResponElimina
  7. De concerts a la llotja se'n van fer 3 o 4 com a molt. Jo he tocat un parell de vegades i no estaven ni organitzats per l'ajuntyament. L'últim event..potser la Cinta '98?, crec k si, i no eren concerts precisament.

    Tortosa no te lloc útil per a concerts a cobert, un espoai multi ús per diferents activitats.

    Com he dit a un altre comentari, es podria recuperar el pavelló municipal de ferreries per a fer concerts. No es el lloc ideal xo es millor que res.

    ResponElimina
  8. Home Pere què has de dir tu si ets un assalariat socialista que et dediques exclusivament a escriure a favor del jefe, per a verí sempre el teu, ja que quan governava Sabaté de diàleg ben poc. La ciutadania va parlar i el va enviar a la banqueta, amb el pitjor resultat polític d'un alcalde a Catalunya. El verí de Sabaté el continua actualment amb la seua inutilitat.

    ResponElimina
  9. éramos pocos y parió la abuela.

    Ja era hora que aparegues algú amb seny, equanimitat i parlant de futur.

    ResponElimina
  10. "La gente se inventa estadísticas con tal de demostrar cualquier cosa, y eso lo sabe el 14% de la gente" Homer J. Simpson.

    ResponElimina
  11. I mira tu per on que és precisament la dreta qui governa als països forts d'Europa.

    1. Alemanya: Governa la coalició de la canceller Angela Merkel, que va guanyar els comicis europeus.
    2. Itàlia: Governa el propi Silvio Berlusconi que també es va endur les eleccions europees amb el 40% dels vots a favor.
    3. Espanya: El PP guanyà les eleccions europees.
    4. Portugal: La dreta guanya les últimes eleccions europees.

    I així etc, (França, Països Baixos...)
    Quins són els països que estan recuperant-se de l'actual crisis? Quins partits governen allí? Quan et responguis tu mateix ho veuràs tot

    ResponElimina
  12. Guti, lo de Simpson esta ben portat, ara, que sàpigues que lo del 99,99 era collita pròpia, potser nomes es el 99,70.
    Quan al repas que fas de qui governa i on, no contradiu en res el que t'he dit jo.
    Per altra part, creus que a la gent no li fa una mica de vergonya confessar que ha votat Berlusconi?.
    Fins i tot el convers Ramon Tamames criticava l'altre dia el llibre d'Aznar on proposa remeis màgics i miraculosos per a sortir de la crisi: "Pues si el no lo aplicó", va dir.

    ResponElimina
  13. Ximo, no sé si votar a Berlusconi, que trau majoria absoluta, els hi fa vergonya a la gent, però el voten. A Tortosa, van sentit tanta vergonya de l'alcalde Sabaté, que directament no el van votar la majoria de ciutadans.

    Sempre amb la tonterieta aquesta que ser socialista és de puta mare i ser de dretes és una caca. Quina manera de mirar-se el melic i treure's les boletes que s'hi fan.

    ResponElimina
  14. Amb la teva teoria, no hi ha ni un cap de llista a les passades eleccions sobre el que no sentissin vergonya: a ningú el va votar "la majoria de ciutadans".
    Ah, i si al melic t'he si fan boletes, evidentment.... es caca.

    ResponElimina
  15. Coses clares, lo que diu Ximo te tota la raó, si tu preguntes a Tortosa, a Catalunya, ningú ha votat a BELusconi, i mira per on te 10 regirdors. Si com diu Ximo, jo a Itàlia, vaig estar 2 mesos i no vaig conèixer a ningú que votes a Berlusconi o fins i tot a Itàlia. Fins i tot a l’Espanya de PP de la majoria absoluta costava i molt trobar a algú que hagués votat a Aznar.
    Ximo parla de reconeixement de vot, no de resultats electorals.

    ResponElimina
  16. D’altra banda, el PSC seran el que seran, però a dia d’avui representen el 30% del vot de la gent que va votar a les municipals, i tenen 1/3 dels regidors del consistori (es a dir son la veu d’una tercera part del tortosins, i tenen el dret i l’obligació de defensar a tots els tortosins). Cosa que no podem dir del govern de BELusconi, que sols governa per als seus.
    Per molt que a la gent de CiU li molesti, i a BELusconi encara més i faci tot el que pugui per fer-los desaparèixer, avui per avui això no succeirà i el PSC continuarà alçant la veu contra el tirà mal que us pesi a tots.

    ResponElimina
  17. D’altra banda, el PSC seran el que seran, però a dia d’avui representen el 30% del vot de la gent que va votar a les municipals, i tenen 1/3 dels regidors del consistori (es a dir son la veu d’una tercera part del tortosins, i tenen el dret i l’obligació de defensar a tots els tortosins). Cosa que no podem dir del govern de BELusconi, que sols governa per als seus.
    Per molt que a la gent de CiU li molesti, i a BELusconi encara més i faci tot el que pugui per fer-los desaparèixer, avui per avui això no succeirà i el PSC continuarà alçant la veu contra el tirà mal que us pesi a tots.

    ResponElimina
  18. Jo no soc assalariat de ningú cosa que sospito que no pot dir tothom, per tant, com deia el far menos lobos.
    Far aquestes festes que es fein a la Llotja figuraven al programa de festes, per tant, com a minim estaven al programa de festes oficial.
    Jo com soc poc de festes no hi vaig anar mai peró entenc que la gent que allí va disfrutar de les festes reclami que volen fer una despedida.
    I ratifico que la dreta fa les coses per "cañetes" sigui de França, d'Italia o del Congo, per cert, Italia esta en el punt d mira de l'UE per que les lleis i la manera de governa no es la més ortodoxa en demacracia, per aixó entenc l'ironia del Pont.

    ResponElimina
  19. Ironia dius...? Si aquestes declaracions semblen una arenga del mes pur militarisme polític. ...
    Abajo el tirano ! No mes li resta dir “ Al paredón..!”
    Ho sento però aquest estil no m’agrada.
    Pont de barques; a mi no cal que em defenses que ja em defensaré jo solet.

    ResponElimina
  20. Ximo, lliçons bàsiques de política (El Barrio Sésamo de política dedicat a Ximo).

    Si un partit treu 10 regidors de 21 possibles, i el segon partit més votat en treu 7, el que en treu 10 ha obtingut la majoria (relativa) de regidors.

    Si ha tret la majoria dels regidors, vol dir que la majoria dels votants han recolzat la candidatura.

    Ximo, repeteix amb Coco:

    "Diez es más que siete".

    ResponElimina
  21. Pont de Barques, comparar Bel amb Berlusconi és com comparar Sabaté amb Stalin.

    Que potser hi ha similituds en els dos casos? Potser n'hi ha.

    Però la diferència és que Stalin és mort, enterrat i denigrat per la història i Berlusconi encara governa.

    ResponElimina
  22. Ets molt divertit canalero, això esta be.
    T'agraeixo la lliçó bàsica ( però molt ) que m'has donat; el que dius es rigorosament cert, i no soc tant sectari com altres ( que ara no nombraré ) per a no reconèixer les obvietats i evidencies. Nomes hi ha un insignificant detall, el que dius no ho he negat en cap moment, ja m'ho sàvia, com també se i insisteixo, que NO es la majoria de ciutadans els que van votar a Bel o CIU, ni tan sols la majoria d'electors, van ser la majoria ( relativa ) de votants. Em segueixes?:
    Ciutadans, Electors, Votans.
    Ara no em vinguis en que si dic que no es democràtic, o no te legitimitat, perquè pel que sembla, tu, fots el pinyó fixe i es igual el que et diuen, tu a la teua, com Camot.

    "A Tortosa, van sentit tanta vergonya de l'alcalde Sabaté, que directament no el van votar la majoria de ciutadans".
    Torno a dir-te: A Bel si que el van votar la majoria de ciutadans?. Mira si es simple, pos hem de discutir per això.....

    ResponElimina
  23. Doncs no cal que discutim, per aquestes coses.

    Però que CiU, passés de 5 a 10 regidors i un alcalde, malgrat mantenir el mateix nombre de regidors, no pogue mantenir l'alcaldia, no és una cosa gaire normal.

    Els alcaldes, per poquet bé que ho facin, ho tenen tot de cara per tornar a guanyar, a no ser que siguis un incompetent i t'hagis posat de cul a mitja ciutat, com era el cas.

    ResponElimina
  24. Sabaté va guanyar al seu dia de forma cojuntural, pel suport de CiU al transavassament. Tortosa és de dretes i les coses han tornat al seu estat natural, encara que no m'agrada tampoc.

    ResponElimina
  25. Lluis; avui en dia no crec que es pugui parlar de dretes i esquerres en el sentit clàssic.

    ResponElimina
  26. Es pot parlar en sentit clàssic, modern i contemporani, la dreta abans, ara i demà mirara pels seus interesos.En gneral i en particular.
    Els que avui governen Tortosa per qui miren? doncs tu dic jo pels seus interessos i pels dels seus,com sempre.
    I si vols et poso exemples, vinga.

    ResponElimina
  27. Aquesta esquerra socialista també governa pels seus, pels seus xupons, pels seus llepaculs, pels seus bufons.

    ResponElimina
  28. Pere; l’esquerra que u defenses, no esta segrestada per l’involucionisme ideològic ?
    Les teves declaracions no son pròpies d’una esquerra civilitzada ni culta, si mes no d’una esquerra rància intolerant i fonamentada en el mes pur fanatisme excloent.
    Per sort no tots els socialistes fan gala de comportaments intolerants , encara que de “xupons” i “cacabandurries” n’hi ha a totes les famílies...Als socialistes també...!

    ResponElimina
  29. Crec que qui fa més gala excloent, barroer i de manca d'arguments, ets tu, amb aquesta fugida endavant plena d'insults i de poca solta.
    Crec que escolta el poble sempre es bo.

    ResponElimina
  30. Efectivament Pere; no hi ha mes sord que qui no vol escoltar...

    ResponElimina
  31. Fa uns anys pertànyer a l’esquerra era sinònim de progrés i cultura.
    On esta aquella esquerra participativa, valent, i oberta ?

    ResponElimina
  32. Una colla de cagats i paràsits han ocupat el seu lloc...

    ResponElimina
  33. Tens tota la raó Mc Calan.

    A totes les famílies hi ha mala herba. Però aquesta mania de la gent socialista, i d'esquerres en general, de dir amb la boca ben grossa que ells són els bons i estan en possessió de "la veritat" és infantil i illetrada. Tindran la "seva veritat", a estones i en alguns moments.

    És com si tinguessins una baixa autoestima i haguessin d'anar repetint als quatre vents, que bo que sóc, que bo que sóc.

    I en tenen de bones idees, i bones intencions i bona gent, però de males idees, males intencions i mala gent, també.

    ResponElimina
  34. I això de la "veritat" només ho fan les esquerres ? Esta si que és grossa, treu-te la bena dels ulls home, que això ho fa tothom.

    ResponElimina
  35. LLuís, de bena als ulls no en porto cap.

    Tots, dretes i esquerres, es pensen que estan en possessió de la veritat (ara mateix ho penso jo, per exemple), però he conegut molta gent que es defineix "d'esquerres", que el major argument per defensar una idea és que és "d'esquerres", i això, és un argument absolutament buit, i això crec que no m'ho negaràs.

    N'hi ha que fins i tot es publicitava com "d'esquerres de debó".

    No conec cap partit que es vengue en el "mercat electoral" com la dreta de debó, o que publiciti ser de dretes com un motiu per ser votat.

    Lluís, potser tú siguis el que t'hagis de treure la bena dels ulls, doncs et crec capaç de filar més prim i millor.

    ResponElimina
  36. Es que com ja va dir Ximo, a molta gent li fa vergonya dir-se de "dretes". Per això fan servir altres adjectius com per exemple "liberals" que fa més fi. I si, argumentar que els valors d'esquerra/dreta son millors que el de l'altre és absurd. Potser has tingut mala sort i has conegut esquerranosos il·luminats, pero no cal generalitzar.

    ResponElimina
  37. Imagina't, Lluis, dir-se " de dretes de debò ".
    Com tu dius fan servir eufemismes com ara de centre, de centre/dreta, liberal/conservador, fins i tot conservador a seques. Inclus n'hi han que diuen " Jo no soc de ningú "
    Es evident que tots arrimem l'aigua al nostre moli, ideològic o de pensament, però el cert es que els que si que es declaren de dretes/dretes, sense complexes ni embuts, son personatges com Jiménez Losantos i altres il·luminats ( aquests si ), llavors, ja m'explicaràs....
    Dit això, potser si que no es molt just que s'estigmatitze nomes per la definició de dretes. Ara, ja vaig dir-ho en una altra ocasió, per aquí: per alguna cosa serà!!!!

    ResponElimina
  38. Ximo, cal ser més coherent.

    No es pot anar tot el dia anant d'esquerrós pluralista i tirar escopinyades als que són de dreta.
    Quin pluralisme és aquest?

    Qualsevol dreta, democràtica, ha de tenir tota la legitimitat i respecte, com l'ha de tenir qualsevol esquerra democràtica.

    Una cosa és discrepar i l'altra fer un reduccionisme de pel.lícula de indis i vaqueros, els de dreta són dolents i els d'esquerra són els bons.

    Viciosos, desviats, males persones, intransigents i cabróns, n'hi ha per tot arreu, a la dreta i a l'esquerra.

    Ah, Lluís. Els de dretes, no són tots iguals i per això uns són conservadors, els altres lliberals, etc.
    O és que els d'esquerra són tot iguals. No és un eufemisme dir-se ecosocialista? Que collons vol dir, això, ser l'eco dels socialistes i fer tot el que diuen ells?

    I per cert, algú ha afirmat que Tortosa és de dretes.

    Sí, sí, només cal que mireu el resultat d'unes eleccions generals i comprovareu quan de dretes és l'electorat tortosí.

    Tòpics, que esteu, carregats de tòpics.

    ResponElimina
  39. D'entrada no et mereixes que et conteste, però ja que m'al·ludeixes directament.....
    El que escopina ets tu quan precisament m'acuses a mi d'escopinar. Si, com jo ho entenc escopinar vendria a dir insultar, que sàpigues que mai en la vida he insultat ningú pel mero fet de ser de dretes o del PP. Això ho hauries de tindre clar i no parlar per parlar i donant solta als teus fantasmes. Sempre ho he dit: primer demòcrata i després les idees particulars.
    No hauria d'entrar en massa explicacions, però si serveix per a que em deixes en pau ho faré. Sempre he estat critic amb l'acorralament que a Catalunya s'ha fet al PP ( amb raó o sense )nomes pel fet de ser-ho i vaig ser critic amb l'anada al notari de CIU per " formalitzar " aquest arraconament; per tant, de que em parles a mi de coherències i esquerres pluralistes?.
    Fet aquesta confessió, em permetràs que digui que abans de votar a la dreta, primer me la tallo, ho puc dir no?
    Per cert, això de l'enumeració de defectes que atribueixes a dreta i esquerra i que comences amb viciosos i desviats a quina clase de vicis i desviaments et refereixes, m'ho podries aclarir?
    No serà el que sospito?

    ResponElimina
  40. Topics no, dades de les municipals 2007 a Tortosa :

    CIU + PP = 47,48%
    PSC + ERC + IC = 44,27%
    FIC + RC + Cs = 5,46%

    La dreta guanya, per poquet això si. Històricament solia tenir més pes, cosa que m'alegra :-)

    ResponElimina
  41. Lluís, tòpics.

    Mira el resultat de les generals. Són resultats de dretes?

    No serà que a les municipals es vota més en funció del candidat?

    Ximo, el mal pensat ets tú.

    De vicis n'hi ha de molts de tipus: gula (bons dinars i sopars a costella dels contribuients), peresa (no pegar brot), avarícia... cal que continuï.

    Els altres vicis, per mi que cadascú faci el que volgui amb la seva vida privada.

    I desviats, feia alusió a la desviació respecte quina hauria de ser el motiu de ser d'un polític, servir els altres i no servir-se ell mateix.

    ResponElimina
  42. Es molt possible que les dretes i les esquerres tal com històricament les coneixíem siguin avui minoritàries, dons estic segur que actualment hi han molts mes punts en comu que abans no hi eren.
    L’adoctrinament es la paradoxa d’un sistema que enalteix la diferencia en detriment del consens, i que no ens deixa progressar. Tothom vol atribuir-se la autoria de tal o qual projecte, quan en el fons el que interessa es fer camí..Sempre he dit que lo important es “el que “i no “ el qui”, i en política darrerament s’ha d’admetre que si posa mes gent amb interessos personals que gent amb capacitat i competència.
    El canalero diu una cosa molt certa; i es que molts politics es serveixen de la política, quan el temps de dedicació a la política es de servei. La imbecil•litat humana fa que aflori la supèrbia en determinats personatges públics, que si ho afegim a la poca qualitat personal i a una escassa formació , pot donar un resultat patètic. Aquesta es una de les raons del desprestigi i de la desafecció en política, que es tradueix amb l’abstencionisme i en la critica sostinguda a uns “vividors” incombustibles de la política.
    Dintre d’aquest maremàgnum, encara existeix qui pensa que pot canviar aquesta dinamica perversa, però topem amb una Llei electoral injusta que per mi no afavoreix l’exercici democràtic, i si facilita l’adoctrinament i l’amiguisme.
    Canviem-la...Sortirem guanyant tots.

    ResponElimina
  43. Canalero et dono la raó, a les ultimes generals i autonomiques guanya clarament el bloc d'esquerres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta