25 de juny del 2007

Ja ens podem preparar...

"Continuaré reclamant a Espanya i a Europa l'aigua que necessita aquesta terra", ha afirmat avui sobre el transvasament de l'Ebre el president de la Generalitat Valenciana, Francesc Camps, durant el ple d'investidura. És molt simptomàtic que Camps haja parlat de la necessitat de fer transvasaments durant l'acte en què s'ha convertit en president del País Valencià per segon mandat consecutiu, i amb una majoria absoluta aplastant. Així, el missatge ocult en el discurs de Camps és que la gran majoria dels ciutadans del País Valencià volen l'aigua de l'Ebre (inclòs el PSPV, principal partit de l'oposició), i que necessita dir-ho per motius electorals, en clau Espanya. Si no fos així, Camps no hauria parlat de l'Ebre, perquè políticament no ho necessitava. Fins i tot abans del seu discurs, ja se sabia que Camps acabaria parlant del transvasament al costat d'altres reivindicacions del seu executiu, com que el tren d'alta velocitat unisca Tarragona amb les tres capitals valencianes, o que hi haja un increment dels efectius policials al País Valencià. Unes reivindicacions que Camps vol oferir a Mariano Rajoy perquè puga aconseguir els millors resultats possibles a les eleccions generals. Ja ens podem anar preparant, perquè la pressió que el govern de València i el PP faran, amb l'aigua de l'Ebre, sobre el PSOE i el govern de l'Estat serà brutal...

79 comentaris:

  1. L'aigua de L'Ebre fa temps que esta pactada entre els Socialistes y ENTES privades, osigue que no be res de nou y el SR. Manolo Tomas u sabia , com tambe sap que zapatero vol vendre l'aigua a privats y aixi llevarse responsabilitats politiques de endavant. Donat la culpa als que meins tenen culpa.

    ResponElimina
  2. No se com la gent de l'Ebre pot tenir tan mala memòria.
    I, com lo transvasament no ha pogut fer-se per la porta gran, pos sempre queden les menudes. I no és només lo PP Valencià o de Castelló. A Salou, Port Aventura i els ínclits camps de golf es beuran tota l'aigua del mini i més que ja preparen per xuclar. Lo Xerta-Sènia és una bogeria tal com s'està fent, tot cara l'especulació i el benefici de quatre i deixant la porta oberta al PSPV i el PP. Lo Segarra-Garrigues, una altra sangonera brutal que recolzen els interessats partits polítics catalans. Lo pacte de l'aigua a l'Aragó que és l'equivalent a tres transvasaments de 1000 Hm3, deixarà la poca aigua que quede amb més mérda encara.
    Sortirem ara mateix al carrer per continuar defensant la vida de l'Ebre, la nostra supervivència? O ens ensopirem una mica més cada dia en el jo ja n'he fet prou?
    Ho sabia Manolo, i Susanna, i Joan, i Lluis, i Maria Jesús, i qualsevol que vulgués llegir o escoltar una mica.
    La PDE ha repintat lo mural, i no es casualitat. Dissabte baixarem de nou pel riu per continuar reivindicant la vida del riu.
    La PDE esta matxacada pel sistema polític que necessita vots com sigue, però, la desmobilització no fa que es perde lo punt de mira clar. Els polítics, ara la recolzen de viva veu i se l'espolsen d'amagatotis. Que passa amb les obres del monument? Arribaran a estar fetes quan toca? Ara?

    Xeics, no s'hi val a badar. Ens venen contínuament escomeses i trets a la línia de flotació del territori (no oblidem el cementiri nuclear!, les tèrmiques, etc).
    Continuem a la mira dels senyors de la destrucció.
    No val a badar!
    Ens va l'Ebre i la vida del territori i la seva gent, la nostra.

    ResponElimina
  3. Les ciutats i els carrers es tornaran a omplir de riuades de gent cridant :

    NI UNA GOTA MÉS !

    ResponElimina
  4. la gran majoria dels ciutadans del País Valencià volen l'aigua de l'Ebre (inclòs el PSPV, principal partit de l'oposició)

    E,E,E,E,E,E,E,E,

    ResponElimina
  5. au xeics torneu a fer pactes erc-psoe, plataformeros.

    ResponElimina
  6. Vist lo Vist m´en vaig de

    CAMPAMENTOS
    CAMPAMENTOS
    CAMPAMENTOS
    CAMPAMENTOS


    Som una colonia

    Gracies E,E,E,E,E,E,E,

    ResponElimina
  7. L'aigua de L'Ebre fa temps que esta pactada entre els Socialistes y ENTES privades.

    E,E,E,E,E,E,E

    ResponElimina
  8. DESPERTA FERRO !

    E,E,E,E,E,E,E

    ResponElimina
  9. Tan i fot el PP com el PSOE amb el tema de l'aigua. Estem perduts. Caldrà estar alerta i vigilar els moviments de l'Espanya centralista.

    ResponElimina
  10. El Consell Comarcal de la Ribera, creara 20 plaçes, de la nova policia colonial ( ASKARIS DEL POGRES )

    abstenerse votantes SIUX

    ResponElimina
  11. si si, la memòria falla perquè de moment lo que conta es que lo PSOE va treures de davant lo trasvassament de l'Ebre i això a alguns encara els pica. Com podeu tindre tanta ràbia pels socialistes? Com tots, COM TOTS, fan coses bé i malament, hi ha gent bona i dolenta, i una de les coses bones és lo de derogar el trasvasament, tant costa reconèixeu??????????????????????????????????????????????????
    i tant de criticar que si els protagonisme dels polítics que si això o allò, a tot cas no són persones? No continuen buscant protagonisme los anomenats"líders de la plataforma?". Quant han guanyat los Manolos i companyia? No busquem sortir aldiari cada dia? Me penso que fa falta una miqueta de sentit comú i si jutjem, fem-ho a tots per igual, no a uns en una vara i als altres en una altra.

    ResponElimina
  12. Me imagino que per no agradir el territori el mural de la pde va eser pintada amb pintura ecológica (disculpeu, una cosa es lo que predico i l'altre lo que faig).
    Aqui totem vol pendre l'aigua, la pde critica els partits polítics que els interesa, pero no diu clarament els partits no transvasistes.
    Segiré fumant herbe,i sino em pasare a fumar les algues contaminades del riu i aixíns flipare pepinos.

    ResponElimina
  13. El que ha passat, de debò, és que una certa esquerra (igualment com una certa dreta) ha perdut la batalla de les idees. I la batalla de les actituds.

    ResponElimina
  14. amb aquestes xorrades els d'ERC són els "reis". Coses més serioses ja no són capaços de fer, ... bé, més enllà de posar com a President de Catalunya a un membre de l'executiva del PSOE ... tius, ja no cola el vostre discurs botifler¡

    ResponElimina
  15. Als d'ERc ja els va bé¡ Com més ensorrat estigui el país, com menys es parli català, com més desprestigiada estigui la cultura catalana, més cobraran del Gobierno Amigo del psoE-Español. Per a ells Catalunya és la seva butxaca i el cotxe oficial.

    ResponElimina
  16. Aqui no passa res ... No cal fer res .... No cal dir res ... Aixi deuen ser les sessions de mesmeritzacio (hipnotisme a la antiga) que en Montilla nomena reunions de govern.

    ResponElimina
  17. Caldrà de nou recordar a ERC que son ells qui van fer president de la Generalitat al PSOE. Menys comedia, erc, que no som tontets ni tontetes.Primer netejeu la pròpia casa .

    ResponElimina
  18. Jo crec que un dia o altre haurem de reaccionar. Catalunya amb la situació actual, (es miri com es miri, estem pitjor que mai) no sé on anirà a parar. Ni el govern amb el seu comformisme ni la oposició amb prou fermesa són capaços de superar l'actual estat de indiferència i de manca de reacció devant totes les befes que continuem rebent d'Espanya. Espero que un dia o un altre algú reaccionarà peró de moment no es veu com ni qui.

    ResponElimina
  19. A RIBERA ON LINE, JA UN SEGON TORQUEMADA ( SEGLE XV ).
    Felicitats , per la teva WEB , del segle XXI, plena de llibertat d´expresió.

    ResponElimina
  20. FELICITATS GUSTAU

    ResponElimina
  21. Quan pacten el PP i PSOE, la força numèrica és imbatible. És per aquest motiu que els drets nacionals no tenen sortida. Quan això és fa evident, Catalunya s’encongeix fins a la no-existència. Tenim un president que fa de gestor i uns aliats que volen acontentar tothom. I uns nacionalistes catalans que aspiren com a fita màxima a ser ministres a Madrid. Així són les coses.

    ResponElimina
  22. Ara aneu d'independentistes, E? Veneu el país al Partido Socialista Obrero EspaÑol i ara li feu una botifarrada a la Monarquía EspaÑola? Què en sou d'hipòcrites...

    ResponElimina
  23. I per què no fan també una botifarrada al Montilla?

    ResponElimina
  24. ERC fa pena. Si de veritat voleu credibilitat que marxi del tripartit. Tota la resta es tragicomèdia

    ResponElimina
  25. Volem continuar agafats a la cadira, oe, oe, oe, es país va malament, es igual, oe,oe,oe, quina vergonya...., Força Cup l'unic que defensa el notre país...Apa ERC voteu sociate i agafeu la cadira que s'ha de pagar la seu nacional...

    ResponElimina
  26. sí senyor! cal fer foc nou! endavant Carretero! endavant les CUP! endavant PRC!

    ResponElimina
  27. 25-06-2007. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha adjudicat, a proposta de la mesa de contractació, el desdoblament de l'Eix Transversal per un import de 708,3 milions d'euros .

    I NATROS L´EIX DEL EBRE QUE ?

    QUE NO SOM CATALUNYA NATROS ?

    ResponElimina
  28. SOL VOLEU L´AIGUA DEL RIU.

    TAMBE NOS LO FOTREU LO RIU ?

    ResponElimina
  29. EMBUSTEROS I FARSANS DEL POGRES.

    NI UNA GOTA , PROU DE LLADRES

    ResponElimina
  30. MANOLO TORNA

    ResponElimina
  31. Mos volen fotre lo riu.

    Lo riu es vida.


    PROU DE EMBUSTEROS

    ResponElimina
  32. xeics a la FAENA.

    JA HI TORNEN

    ResponElimina
  33. comunicat a ERC:com us engatusen estos de CIU, a ells ja els va be que carretero vagi abant, LES CUP I LES CAP si molt os encanteu, quina barra, el president del Pais Valencià fa campanya per a Rajoy igual que molts de convergens que em prerseixen amb els comenteris, i els de la PDE(LOS ESBIRROS QUE S'HAN QUEDAT AMB EL NOM I L'HAN DESTROÇAT).
    VISCA ZAPATERO¡¡¡¡
    VISCA LA NARBONA¡¡¡¡
    els son els que han derogat el phn¡¡¡¡¡¡
    QUE ES FOTIN ELS BOTIFERS DE CIU, que al final son o siran la marca blanca del PP a catalunya.
    Recordeu ERC: els Carreteros CUP's etc el que volen es convertir-vos en la marca blanca de CIU

    ResponElimina
  34. Carod-Rovira i Joan Ridao van protagonitzar una picabaralla dialèctica, amb retrets mutus. Carod va preguntar a Ridao què és això de la "desconnexió amb Espanya" que proposa per no dependre econòmicament d'Espanya.

    VIVA EL PSOEsquerra

    ResponElimina
  35. T´en recordes de BORRELL, fes memoria , lo PSOE mos fotra lo riu.

    AL TIEMPO.............

    LO RIU ES VIDA

    ResponElimina
  36. TORNA MANOLO

    A LA FAENA

    ResponElimina
  37. Aqui no passa res ... No cal fer res .... No cal dir res ...

    ResponElimina
  38. Si ara resulta que la culpa és d'ERC per pactar en lo PSOE.
    Però no era CiU i PP qui havien pactat lo transvasament?

    I al que diu "au xeics torneu a fer pactes erc-psoe, plataformeros." sembla com que li bufe lo que passe a este territori. Que digui a CiU que es tornin també plataformeros en defensa dels nostres interessos com a ebrencs.

    Els enemics són els qui volen el transvasament, no la PDE

    ResponElimina
  39. vos demano que cuan parlessiu de la
    Comunitat Valenciana l'anomenessiu "Comunitat Valenciana" i no país valencià, que es algo que no existeix. I també a catalunya s'ha d'aplicar el mateix, si no, mireu l'article 2 de l'Estatut del que tant orgullosos estan alguns

    ResponElimina
  40. al comentari de les 1:18
    tens tota la raó només cal veure als ERC de tortosa el sindicalista i el desconegut, com li ballen l'aigua a CIU.
    Ells ja son marca blanca???
    je, je ,je

    ResponElimina
  41. pos ja pots demanar tarirot!
    au i que t'ensenyen geografia los del PSPV.
    o tots los altres menys el PePe-Camps-Terra Mítica!
    Si vols li direm ca'n Zaplana o lo Reine del la Barraqueta!
    O Fabra's world!
    Pos per on sur este ... jajajajajajaja!!!!!!1
    me pixo

    ResponElimina
  42. comunicat a ERC:com us engatusen estos del PSC, a ells ja els va be que ZAPATERO vagi abant, LO PSPV I LOS PSOE´S REGIONALS si molt os encanteu, quina barra, el president de EXTREMEDARURA o EL BONO, tambe ens demanaran l ´aigua VISCA LES DONES DEL EBRE¡¡¡¡
    VISCA ELS HOMES DEL EBRE¡¡¡¡
    els son els que han derogat el phn¡¡¡¡¡¡
    QUE ES FOTIN ELS BOTIFERS DEL PSOE

    ResponElimina
  43. El que clama al cel es que la societat valenciana, per refermar la seva identitat hagi triat un partit tan reaccionari com el PP. Es un fenómen digne d'estudi. Perque realment ha obtingut majoria absoluta...Aixó es indicutible.Caldrá preguntar-se quin enemic potencial els han fet veure, quan personalment, catalans i valencians som tant amics ...

    ResponElimina
  44. que te que veure tot això que dieu en zaplana i los hombres del pp valenciano?

    ResponElimina
  45. Són tan perillosos los del PSC-PSOE com los del PP-PPC. Los dos partits estan vinculats als espanyols i això no potser bo.

    Volem la independència política, social i hídrica de Catalunya!!!!!

    ResponElimina
  46. CATALUNYA LLIURE!
    LLIURE DEL PSC-PSOE I PP!

    ResponElimina
  47. volem la independencia, fora espanyolistes de les TERRES DEL EBRE.

    Lo Riu es nostre , es lo unic que ens queda.

    Foteu lo CAMP...........

    ResponElimina
  48. No Veig diferencia entre el Camps i el Montilla

    ResponElimina
  49. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  50. A mi si se'l emporten dels canals o de mes avall de Campredo, tant mi fot, poden començar demà mateix.
    O es que varen castigar molt als transvasistes ( PP i CIU )en les eleccions del 2003 a Deltebre i Amposta.
    No parlo de les darreres. En aquestes, el efecte PHN ja no s'ha notat.

    ResponElimina
  51. 4:45, "Volem la independència política, social i hídrica de Catalunya!!!!!
    Si, si sobre tot l'hídrica i que l'ebre s'ature a Mequinensa o que no desemboque al mar!!!!!
    PASSERELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

    ResponElimina
  52. I Bel ... que'n diu d'aixó? No l'he sentit.

    ResponElimina
  53. "Nosotros podemos prometer y prometemos ..." però en català.
    No es mullarà ni un pel i llavors es veura que son realment els convergents, encara que molts no ho sàpiguen.
    Bel es un pobre home, que ha de dir, probet!

    ResponElimina
  54. Em pregunto, el PSC estarà disposat a plantar cara als seus amics del PSOE. PSC-PSOE és el mateix. No fotem !

    ResponElimina
  55. ja m´agradaria tindre a BEL d´alcalde del meu poble , en mes del sociata que tinc.

    ResponElimina
  56. BEL , Tarragona i Reus ,creixen cada dia més i mes, amb l´aigua nostra , porta INDUSTRIA a les TERRES DEL EBRE I AIXI ELS NOSTRES FILLS NO TINDRAN QUE MARXAR.

    L´aigua per NATROS.

    ResponElimina
  57. AMPOSTA CADA DIA CREIX MES I NATROS QUE ?

    Continuarem cantan jotes ?

    volem treball per als nostres fills, tots no poden entrar a la administració dels socialistos.

    ResponElimina
  58. mira, sas què? tota la raó tens, anònim de 5:58, que fotiguen la tuberia més avall de Campredó, i que pringuen els sequaços de bocatorta i herederos.

    ResponElimina
  59. Veig que no tot esta clar.
    L'aigua de més avall.... la famosa cessió de cabals de Macià i Bonet, enfonsa al Delta igual que la cessió de dalt. Però, ara no és este lo problema. S'han acabat estes mafiades al Delta per impossibles. Tantes hores perdudes! Estos han intentat rendabilitzar l'aigua de l'Ebre en falsos conceptes de propietat de concessions. I quasi ho van aconseguir. Lo que l'aigua salada no la vol ningú, ni els del delta, per això la volien vendre. Mal te la compraran Bombita!
    Ara, les filibusteries romanen en els governs i els grups de pressió. Industries, serveis(urbanitzacions, golf,...), nous regadius, tots empenyent interesos particulars i minoritaris.
    Un cop més, a tots els partits i persones: cal ser conseqüent, cal determinar un mínim de futur que passa, indefectiblement, per salvar l'Ebre. Pel fixar el seu cabal ecològic i pel respecte que la NCA proposa.
    I xeics, o mos posem les piles o caguera!
    No seré babau i no pretendre que tots els partits ebrencs, i els no partits, siguen un mur racional i comprensivament conservacionista amb el riu. Senzillament els ocupen tants afers que no en pensen en el tema. Però és lo nostre futur. Per això la lluita per l'Ebre l'hem de deslligar d'un sentit polític i entrar en la pura supervivència. Lluitar per no ser destroçats. Hi han dretes i esquerres aquí? O hi ha venuts i patidors?
    Lo que s'ha de definir ja esta embastat. I ningú ha de deixar de reivindicar el cabal mínim ecologic que ja ha estat proposat, i les mesures associades, que esta tot massa aturat, malgrat les "bones intencions".
    Siguem tranquils i espavilats, amb tots no podràn! I aquí esta la clau. Ho podrem entendre i dur a bona fi?
    Lo riu és vida. Ni una gota més!
    O anem al nostre enterro.
    És de "cajón"!
    O algú pensa encara que de tot és pot fer negoci?

    ResponElimina
  60. t´ens raó Mario.

    ResponElimina
  61. Va, que la gent dels pobles d'interior vam anar a totes les manifestacions per a que no s'enduguessin l'aigua, i aneu vosaltres i us falta temps per fer al costat mateix del riu el que criticaveu: camps de golf, pisos, urbanitzacions...

    Teniu el que us mereixeu, mireu-vos el melic i veureu que el càncer ja comença a casa vostra.

    ResponElimina
  62. El socialisme català necessita estimar profundament Catalunya, això vol dir despenjar-se del govern central i lluitar realment per la seva gent i la seva terra..

    ResponElimina
  63. joer, como està el patio. maragall on ets?

    ResponElimina
  64. Aparteu les criatures!!!

    ResponElimina
  65. Però el qui parla del PHN no es el Camps?

    Que no veiu que el Pla es un pasarell que vol recollir quatre vots i va a la desesperada.

    ResponElimina
  66. A ESPANYA SOL HI HA COCA COLA I PEPSI COLA.

    M´ENTENS ?

    ResponElimina
  67. el PSPV-PSOE ha dit que si es ranonable el volum que demanen també estan a favor, aquí es veu qui són aquest partit mal anomenat socialiste, a veure que diu ara el senyoret angel aznar tant bons que eren els "socialistes". NO AL PHN

    ResponElimina
  68. Mos passara com a Cardo, sense aigua i sense feina.

    Lo Riu es vida

    ResponElimina
  69. Si son o no son bons, no ho se, però que no et capigue dupte que si d'algu podem esperar alguna cosa al nostre favor, es d'ells t'agrade o no.
    O creus que ens ho resoldran ERC o CIU mentre depengue de Madrid?....els seus vots poden ser importants, pero si el PSOE s'hi posa a favor, ja hem vegut oli. Per tant, el que s'ha de procurar es que no s'hi possi.

    ResponElimina
  70. BOCATORTA S´HA FET SOCIATA ?

    ALGU HU SAP ?

    ResponElimina
  71. Les voltes que dona la vida,tot son interesos.

    Ja astem ben arregalts.

    VIVIR PARA VER !

    ResponElimina
  72. El socialisme català necessita una profunda renovació en el seu discurs i continguts.

    ResponElimina
  73. Fotran la tuberia més avall de Campredó, ja ho veureu.

    ResponElimina
  74. L'aigua salada no la vol ningú, ni els del delta, per això la volien vendre.

    ResponElimina
  75. que s'emportin l'aigua ja, és el que vol la majoria de tortosins havent votat als femu bé, que la meritxell, panisello, etc... ja estaven alli i bé que defensaven el transvasament i criminalitzaven als que no el volíem.

    ResponElimina
  76. Sort que convergentets i peperaires estan calladets mentres mos tirem els trastos al cap...

    No cal ser il.lusos ni "puristes", ZP va derogar el PHN i recordeu que la superministra de Medio Ambiente va posar les primeres pedres a correcuita.

    ZP o qui sigui haurà de derogar el proper PHN si n'hi ha. Deixeus de politiqueos baratos mentres les formigoneres ens estan mirant a punt de començar a guanyar diners.

    No al PHN .
    Ferran Bel ens defensarà i el Ministre Duran i Lleida ens protegirà. Jajajajaja.

    Alerta, passarells! que la pela no te sigles polítiques....

    ResponElimina
  77. Quan pacten el PP i PSOE, la força numèrica és imbatible. És per aquest motiu que els drets dels Ebrencs no tenen sortida.

    ResponElimina
  78. Lo Regne , Pais Valecia o Can Zaplana son 5 millons i natros en prou feines 200.000 i dividits.
    Tornem al carrer i passem dels partits.

    XERTOLI

    ResponElimina
  79. Qui es bocatorta?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta