23 de juny del 2007

Ferreries reclama un pla especial a la Casota, un casal al mercat i més aparcaments

Gamundi és «optimista» pel canvi de govern a Tortosa

L'associació de veïns del barri Ferreries-Sant Vicent, que avui arriba al punt àlgid de la seua festa major, té molt clares les demandes que vol fer al nou govern de Tortosa. L'entitat espera que l'equip de govern de Ferran Bel executi abans de tres anys la reforma del sector de la Casota, resolgui la falta d'aparcament i recuperi l'antic mercat del barri com a casal cívic.

El president de l'associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent, Manolo Gamundi, va confirmar ahir que l'entitat encara està pendent de saber qui serà el regidor del barri designat pel nou alcalde. Segons Ferran Bel, el nomenament dels nous regidors de barri dependrà de la mida dels barris, i també del volum de feina de les àrees que assumeixin cadascun dels responsables. «Bel ens va trucar per preguntar-nos si teníem alguna preferència, però nosaltres li vam contestar que només volem una persona amb sensibilitat cap al barri i que tinga moltes ganes de treballar», va explicar Gamundi. En aquesta línia, el president veïnal va remarcar que les prioritats del nou govern municipal en relació amb Ferreries-Sant Vicent s'han d'encaminar a solucionar les demandes plantejades per l'última assemblea general de l'entitat. «Volem un pla d'actuació especial per al carrer Llarg de Sant Vicent i per al sector de la Casota, la recuperació del mercadillo com a casal cívic, i una solució definitiva al problema de la falta d'aparcament», va dir Gamundi. A més, hi va afegir que Tortosa ha de desbloquejar la reforma de la carretera de Roquetes, així com la millora de diferents carrers i places del barri.

De fet, Gamundi va afirmar que la junta de l'entitat és «optimista» respecte del canvi de govern. «Hem tingut contactes informals i sabem que són molt conscients dels problemes que tenim a Ferreries, i de la deixadesa que ha patit el barri en els últims deu anys, en què l'Ajuntament no hi ha invertit ni un euro», va dir. Gamundi va recordar que una de les sorpreses de les últimes eleccions ha estat la derrota del PSC a Ferreries, pel «desencís» que hi havia al barri amb l'anterior govern. «Però hem estat molt prudents, sobretot durant la campanya electoral, perquè l'entitat és apolítica», va remarcar. Gamundi va assegurar que no descarten «sortir al carrer» si la situació no millora després d'un temps «prudencial».

> Les festes tornen al passeig de l'Ebre

«El passeig de l'Ebre és la unió del barri de Ferreries i del barri de Sant Vicent, i és per això que ens fa molta il·lusió que les festes tornin al seu espai tradicional, a la vora del riu», va afirmar Manolo Gamundi. El president va destacar que la gent del barri té «moltes ganes de gresca», i que la junta de l'entitat ha quedat desbordada en l'organització d'una de les novetats d'enguany, el sopar de bou estofat d'ahir a la nit, però sobretot per la reserva de taules per a la revetlla de Sant Joan d'avui. «Estic molt orgullós del treball de la junta i de l'equip de col·laboradors, i molt agraït per l'ajut de la brigada municipal i de la policia local», va dir Gamundi.

El Punt (23-Juny-2007)

23 comentaris:

  1. El debat dels candidats l'únic que defensar un pla d'actuació a la casota va ser els de icv, igual que la solucio al mercat, per fer una seu social.
    Ara sera que Bel es el salvador de que?
    Aquest ritme no se si hi aurá tanta herba per fumar.

    ResponElimina
  2. ves a la meua muntanya i veras si en trobaràs d'herba

    ResponElimina
  3. el problema no es qui ho arregle, però que s'arregle ja!
    Bona revetlla a tothom!

    ResponElimina
  4. Lo Gamundi té molta set de protagonisme des de fa anys.Em pareix bé, doncs tots tenim les nostres virtuts i els nostres defectes peró el que esta clar (les eleccions municipals han estat un exemple)es que no volem protagonismes, ni figuretes, volem gestors, volem gent que, dia a dia, treballe, directa e indirectament, per la ciutadania, no per altres interesos... (ara, que estas esperant que algu digue quelcom de tu, contesta...)

    ResponElimina
  5. Pues si el barrio nos lo arregla como arregló el Club Deportivo Tortosa podemos sentarnos ....para que si nos dá el sincope nos encontremos en una situación favorable para que nos atiendan...
    ¡¡ Anda ya !!

    ResponElimina
  6. Nem avore , si Tortosa en el seu conjunt(Pedanies i associacions de veins) te un problema greu i al mateixs temps cronic ......com se pot arreglar les exigencies de un petit president de una associacio que tans solts va fracasa en allo que tocava o volia representar.I a mes si no li fan cas vol moure al barri per les seves exigencies .es com aquell xiquet que li diuen els pares No i agafa una emprenyamenta ...Pos saps el que et dic plora que et fa molta falta aixi no tindras tanta presio al xenyols.

    Es molt bonic Presidir en talo en má..........aixo u sap fer el mes tonto del poble.

    No enganyes a lagent que surtiras disparat com els coets de Sant Joan.

    ResponElimina
  7. La Casota està molt malament i mereix un pla de xocat per tal d'arranjar les deficiències urbanístiques que pateix. Crec que Manolo Gamundi avtua comté que actuar un president: reivindicant.

    Ferran Bel és molt conscient d'aquest problema i té molt clar que cal actuar en aquest barri d'una forma imminent.

    És igual qui es pengi les medalles, l'important és que es resolgui el problema, no creieu?

    ResponElimina
  8. Ara m'agrades més Granereta. Aquest nou tò que gastes si permet el debat. Me'n alegro.

    Bé, certament a la Casota hi ha coses per arreglar, com a molts altres barris de Tortosa. I Ferreries no es dels que està pitjor ni dels més desatesos. Ni de lluny, encara que l'Associació de Veïns s'hi entesti. Només cal passejar per la part vella de Remolins, pel Garrofer, Santa Clara, etc.
    No obstant, Ferreries té dret a que l'Ajuntament solucioni les mancances que hi hagin. I si Bel posa mans a l'obra, l'aplaudiré. Ara bé, vull recordar, com ho feia un comunicant anterior, que només ICV va parlar durant la campanya del problema de la Casota. Ningú més s'hi va referir. Les coses al seu lloc i benvinguts siguin els conversos.
    Salutacions.

    GG

    ResponElimina
  9. D'acord GG, no entenc aquest darrer capficament amb La Casota, nomes ho puc entendre des de "l'egoisme" propi d'una part, però avans que La Casota, hi molt que arreglar per tota Tortosa i els seus barris, tots.
    I si es tracta de prioritzar ( com a tot arreu ) primer es lo primer.
    GG, ja t'he dit en algun moment que estic amb tu, respecte La granera, però no fem massa sang. Jo per la meva part ja l'hi he dit que el "perdono" si es porta be.
    Vinga que ja som a l'estiu....

    ResponElimina
  10. El perdó guarda-te'l per als amics anònim.

    Si rectifico és pel bé del bloc i per a que sigue possible debatre sense que estigues tota l'estona capficat en mi.

    TOTHOM ha abusat en els anteriors debats, per tant, TOTS hem de possar de la nostra part.

    ResponElimina
  11. Els carrers i les boreres no les arreglarà cap associació, ni Manolo, si es fa serà gràcies a una bona voluntat politica. El que a mi em preocupa han estat les festes, comparades amb els ultims anys, han perdut amb calitat i cantitat. Entenc que per a les entitats resulta dificil fer-les, pero al menos, l'Eduard amb menos recursos i soports, va saber estar a l'altura, esperem que els propers anys milloren, sinó, tornarem a veure una associació trista i desolada.

    ResponElimina
  12. entre cometes, granera, entre cometes...

    ResponElimina
  13. I de la Simpàtica què, o creieu que no hi han problemes?
    Manolo, Manolete! vine aquí dalt a arreglarmos la vida!

    ResponElimina
  14. Aquest ultim anònim m'he ho ha fet vindre al cap:
    " Manolete, si no sabes torear pa que te metes"

    ResponElimina
  15. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  17. A mi les festes no m'han agradat gens i crec que és imposible arreglar el barri amb el president que tenim, les coses s'arreglen amb diàleg i amics, no amb crits, imposicions, enemics i només escoltant el que vols sentir, girant cua quan no vols sentir alguna cosa o xafant al que no t'agrada, no es pot gestionar un barri des de la foscor, l'abaricia, que algú faci alguna cosa!!!!

    ResponElimina
  18. Hola sóc en Supercaco, es veu que a algú no li agrada les coses que exposo, com és? llavors és que realment no és vol queés sapiga perquè estic desenmascarant a en manolito el "torero sin capa" i sense capa, saps què passa? doncs que t'agafa el toro.
    Si us plau no em censureu per dir veritats, vull el millor per la gent de ferreries.
    Una cosa és denunciar el que succeix i una altra cosa és ficar frases malsonants.
    Un del barri assebentat.

    ResponElimina
  19. Auxili!!!
    Socorro!!!
    Què algú salvi el barri dels perills!!!
    Quan són les pròximes eleccions???
    Perfavor!!!!
    Necessitem eleccions!!!!
    Atenció!!!
    ELECCIONS JA!!!

    ResponElimina
  20. Volia preguntar si l'associació de veïns potfer alguna cosa, un donatiu, alguna ajuda, per una empresa de ferrereries que ha sofert un robatori de més de 250 millons de pesetes durant 10 anys???

    ResponElimina
  21. Manolito, tu que tens pasta gansa, però a raudals, podries fer alguna cosa?, la gent de ferreries ho valolaria moltíssim.

    Un de Ferreries.

    Per cert, una pregunat per l'anòmim anterior, Quina empresa és?, xeic són molt calers, quin pal

    ResponElimina
  22. Degut a la gravetat de l'assupmte anterior comentat, indagant indagant, sembla ser que aquesta empresa expoliada està a prop del pont vell.I els autors sembla ser són dos homes.

    Això no pot acabar bé, hi hauran dimissions.

    Un del barri

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta