26 de juny del 2007

Bel comença la tanda de contactes per redactar el pla de xoc de Tortosa

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, té previst reunir-se aquesta setmana amb les diferents associacions de veïns, per començar «una dinàmica de treball» prèvia a la redacció del pla de xoc de la via pública. Segons Bel, el futur pla de xoc estarà «molt vinculat» a les demandes de les entitats, amb 10 actuacions per cada barri, que haurien de posar-se en marxa durant els primers 100 dies del mandat. Bel va dir que recorrerà els barris per posar-se «a la seua disposició», acompanyat per la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, i pel segon tinent d'alcalde i regidor de Turisme, Promoció Econòmica i Universitats, Ricard Forés.

El Punt (26-Juny-2007)

9 comentaris:

  1. El pla de xoc és fonamental. Hi han una série de mancaces als barris que s'han de solucionar ja!.

    Celebro molt la iniciativa de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, per tal de resoldre de forma immediata aqqestes mancances.

    També vull destacar la feina de consens que està tirant endavant el nou alcalde de Tortosa, dialogant amb les associacions de veïns i implicant-les amb el dia a dia de la ciutat.

    ResponElimina
  2. Igual com feia Sabaté.....je,je,je.....quin acudit!

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Ara nomes ens queda que hi passes tu a la historia

    ResponElimina
  5. Jo opinaré sobre el pla de xoc quan el vegi i vegi també com es finançaran les obres que s'hagin d'executar. A més, recordo que Bel s'ha compromés a iniciar aquestes actuaciones avans de cent dies i ... ja pot correr. De moment només hi han paraules. Plenes de bones intencions, aixó si. Ja veurem con acava tot.

    GG

    ResponElimina
  6. sí, sí, és molt fàcil lo de les bones intencions i lo de prometre l'oro i el moro. Si vols, Granera, te faig un pla de xoc per anar a Saturno i tornar.

    Millor que ens pengem les medalles un cop la feina feta. I si es compleix, mos traurem lo barret.

    Però mentre, millor que no se mos escapen les energies per la boca, no sigue que Bel acabe fent lo mateix que els de l'anterior etapa de CIU, o sigue res.

    De moment esperem a começar a ensabonar, vale chato?

    ResponElimina
  7. A Forest el porten de secretari per a que prengue apunts.

    ResponElimina
  8. vigileu que el femube porta a la transvasista meritxell i com no li agrade el que reivindiqueu us deixa sense llum al barri com a mínim

    ResponElimina
  9. La 3a. proposta del programa de govern de CIU diu...
    "Crearem la figura del Regidor de Barri, que treballarà amb les associacions de veïns, bla, bla, bla..."
    Que potser es refereixen al Trio Femhobé quan diuen "figura de Regidor de Barri" ?

    Senyor Bel, m'ho pot aclarir?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta