29 d’agost del 2009

Microcosmos: la ceba de la plaça de l'Ajuntament

El bar La Tertulia, a la plaça d'Espanya de Tortosa, exposava aquests dies una sèrie de fruites i hortalisses criades "amb molt de carinyo" a l'hort del propietari del local, el benifalletenc Jaume Trilla. Així, més enllà del meló de moro que pesava més de 22 quilos, el que més ens ha cridat l'atenció és aquesta ceba que pesava 950 grams. Com veieu, era tan gran com una ampolla d'aigua amb gas. És la ceba de la plaça de l'Ajuntament.

4 comentaris:

  1. Gustau, es important que l'aigua sigui amb gas, per a la referencia?.

    ResponElimina
  2. Ximo, doncs suposo que sí.

    La referència d'aquella ceba "concreta" és respecte una ampolla d'aigua "concreta", la de la fotografia, que és amb gas, amb envàs de vidre i d'una marca concreta.

    Mira que t'agrada buscar les pesigolles, o potser, en aquest cas, les bombolles del gas.

    ResponElimina
  3. Sempre he d'estar damunt de tu, canalero, ja t'he dit en l'altra entrada que ets molt divertit.
    M'he permès fer la brometa a Gustau ( fa tres dies, per cert ) i tu, que no t'agrada buscar les pessigolles, em vols de la meua sense cap raó.
    Afegeix cap informació a la referencia, el fet que l'aigua sigui amb gas o sense?. Llavors? Perquè, segons tu mateix, l'aigua es d'una marca concreta, com es natural ( perdo, amb gas ), llavors perquè no es diu la marca?.
    Per cert, quina poca feina, no?. Si, si, els dos.

    ResponElimina
  4. No, no, jo sí que en tinc de feina: contestar-te je je je je

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta