13 de febrer del 2009

Motorista enxampat a Tortosa

El radar mòbil de la policia local de Tortosa ha enxampat el conductor d'una motocicleta de gran cilindrada que circulava a 126 quilòmetres per hora per l'eix de l'Ebre (C-12), just davant del CEIP Ferreries, en un tram en què la velocitat màxima permesa és de 50 quilòmetres per hora. Els fets van passar el dijous 4 de febrer, quan faltaven vuit minuts per les dotze del migdia. Els agents van aconseguir identificar el conductor, que és veí de Roquetes, i han obert diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat viària. Segons va precisar ahir l'Ajuntament, per aquest tipus de delictes el Codi Penal estableix la retirada del carnet de conduir d'un a quatre anys, de tres a sis mesos de presó o una multa, i treballs per a la comunitat.

El Punt (13-Febrer-2009)

Foto: Ajuntament de Tortosa

15 comentaris:

  1. Un te la sensació de que amb tantes noticies realcionades amb la policia local, el nostre alcalde el senyor Bel, intenta amagar alguna cosa, i jo diria que més be son dos.
    Una: Els continuats robatoris a xalets i voltants de Tortosa.
    Dos: Amagar el que cada dia es més evident la seva capacitat per tirar endavant la ciutat.

    Ja saben el que diu el refranyer castellà "dime de que presumes i te diré de que careces.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Heu vist l'estat de la via en aquell moment??, sense un altre vehicle més que la motocicleta als 2 carrils, i l'hora??, sense activitat d'entrada ni sortida del col•legi... no seria millor situar a la policia local "Anterior" a l'altura del col•legi per aconseguir un efecte dissuasiu i no després del col•legi, amagats com "Lladres" en un canvi de rasant amb un únic objectiu recaptador?? ...

    No sé però... on queda això d'ajudar i servir al ciutadà?? ... O és que sol van a buidar-nos la cartera?? Qui de nosaltres no ha passat cents de vegades pel mateix lloc?? A quina velocitat?? ... a 50-60 Km/h?? ... pensar-ho i aneu preparant les carteres!!

    Això sense comptar que poden tractar-nos de delinqüents... perquè clar això ara es considera "Delicte"...

    ResponElimina
  4. Tot lo que tu vulgues, però, crec entendre que disculpes, o no condemnes prou, anar a 126 Km/h.
    Potser?.
    No estem parlant de 80/90.

    ResponElimina
  5. Jo no soc ningú per condemna ...
    El que m' indigna es:
    Si vols previndre, regular, servir, ajudar que els vehicles circulen a una determinada velocitat per X motiu, en aquest cas perquè hi ha un col.legi, ... el radar Fixe o mòbil "ABANS" de ...
    Si no es així, el que es busca es un altra cosa, ja ho he dit abans.

    ResponElimina
  6. Puc estar d'acord en lo d'afany recaptatori etc. Ara be, siguem honestos i preguntem-nos: que es mes efectiu? una multa després del col·legi, o un avis abans?.
    sense dubte si ens toquen la butxaca, ens fa mes sensibles.
    Per cert condemnar, no vol dir sentenciar a ningú a mort ni cadena perpetua, es simplement declarar reprensible alguna cosa o fet.

    ResponElimina
  7. La infracció comesa mereix una multa económica?? … SI sens dubte.

    Es mereix una retirada del carnet d'entre 1 a 4 anys, de 3 a 6 mesos de presó i que a partir d'aquell moment tinguis ANTECEDENTS PENALS ?? ... Des del meu punt de vista "NO".

    Pràcticament no circulen vehicles en aquell moment, no posa en perill la seva vida ni la d'altres ocupants de la via, no causa cap accident.

    Això de... “La letra con sangre entra”, penso que és una equivocació total.

    Mes inversió en Educació Vial i menys caràcter sancionador.

    "No podemos conducir por ti ... estamos contando el dinero"

    ResponElimina
  8. Si hagues sortit un vehicle del carrer de l'institut (a uns 30m), el motorista hagues tingut menys d'1 segon per reaccionar. Els "fitipaldis" son homicides en potencia, sino passa res avui pot passar dema o l'any vinent, per aixo cal un castig exemplar. Penso que els resultats es veuran amb el temps. En els paisos civilitzats la gent no fa aquestes coses, i en d'altres com USA si ho fas et cau el pel de veritat.

    ResponElimina
  9. Anar a aquesta velocitat és de bojos, i pot matar.

    No em sembla que el càstig sigui desmesurat.

    ResponElimina
  10. si es perillos anar a 123km hora ,pero per alli no va ningu a 50km hora pobre motorista sense carnet 4 anys i preso en la crisis que hi a , en fills , i els delincuens que i a tortosa i senpre cauen los que no tenen culpa ,ademes quin municipal o mosso van en la moto a 50 km , menos multes estupides i mes control tota la chusma que i a tortosa .....................

    ResponElimina
  11. Aquesta via sempre ha estat conflictiva.
    Recordo que un dia(en una sala d'espera d'un metge) una senyora de de l'Aldea va ensenyar-me una multa de 300€ crec que encara no teniem el carnet per punts, anava a mes o menys la mateixa velocitat.
    Aquell dia vaig pensar que era del tot necesari treure la C12 de Tortosa.
    Es un via que molta gent utilitza com a via rapida( aquesta senyora a la que faig referencia estava indignada, ella de l'Aldea, que se sap de Tortosa i de com de malament van fer les coses al moment de posar aquesta via i de posar un colegi a la vora, per cert, penso també amb els manyos que molts de caps de setmana o tots baixen per la C12 i a l'atura de Tortosa es troben dins de la ciutat i la velocitat no es la mateixa, foto i a pagar) i es del tot fals es un carrer més de la ciutat.
    Volem la C12 fora de Tortosa i lluny del CEIP de Ferreries.

    ResponElimina
  12. Box Motor, no et sembla prou "dissuassiu", com tú dius, que hi hagi una senyal de prohibida la velocitat a més de xx Km/h i una altra senyal lluminosa de perill que indica "proximitat d'un centre escolar"??. Hem de posar un policia amb una metralladora per a que així l'avís resulti més "dissuassiu"??.
    La gent per aquesta zona NO RESPECTA RES. Has provat mai de creuar a peu per un pas peatonal per allà? Doncs t'asseguro que has d'anar amb mil ulls per mirar que no se t'enportin per davant.
    És una zona on la "ferralla" (cotxes i motos) arriba a "ofegar" i a "acollonir" a qualsevol persona que passegi per allí - i mira que estem parlant d'una de les zones residencials més poblades de Tortosa-.

    ResponElimina
  13. Fa anys que des de l'AMPA i la Direcció del CEIP Ferreries demanem més seguretat en aquesta via. Hem contactat diverses vegades en l'Ajuntament i també hem tingut reunions amb els Mossos d'Esquadra, i uns pels altres, no tenim cap sol·lució, noaclarim res. . .
    Lamentablement fins que no passi una desgràcia no s'hi ficaran, el país funciona així.

    ResponElimina
  14. I au, encara n'hi ha una altra de senyal: "Velocitat controlada per radar", que, fins i tot els manyos no poden dir que no l'entenen.

    ResponElimina
  15. És el que hi ha si no es pot superar la velocitat no es pot superar, hi haguen o no hi haguen cotxes i sigui l'hora que sigui.

    Si això mereix la presso? Jo considero que no però això diu la legislació vigent, en cambi els xorisos continuen caminan traqnuils per tot arreu pero la justícia espanyola fa molta pudor.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta