2 de juliol del 2007

La Marfanta assoleix un nou rècord amb més de 43.000 pàgines vistes al juny

Aquest bloc està de celebració perquè durant el passat mes de juny ha acoseguit un nou rècord 'audiència, assolint les 43.409 pàgines vistes. Fins ara, el mes amb més pàgines vistes havia estat l'abril (mes preelectoral, amb 28.998 pàgines vistes), mentre que al maig (mes de les eleccions municipals, però en què La Marfanta va estar uns dies inactiu, per les meues vacances) va arribar a les 25.285 pàgines vistes. Per tant, coincidireu amb mi que el salt és espectacular. D'altra banda, al costat de les 43.409 pàgines vistes, també ens trobem les 26.668 visites úniques per ordinador cada hora, una xifra important si tenim en compte que a l'abril i al maig havia tingut 17.679 i 15.673 visites úniques per ordinador i hora. Més modestament, el meu altre bloc, Ebremedia, també ha aconseguit al juny les seues millors estadístiques des que va entrar en funcionament, amb 2.496 pàgines vistes i 1.259 visites úniques per ordinador i hora. Moltes gràcies i enhorabona a tots, perquè sense els lectors de La Marfanta i la resta de blocaires ebrencs, tot això no hauria estat possible.

3 comentaris:

  1. Felicitats Gustau, jo soc un dels 43.000 i pico que visita cada entrada de La Marfanta.
    Enhorabona per la feina de fas

    Lluis

    ResponElimina
  2. Felicitats. La feina ben feta comporta bons resultats. Això és el que es fa des de La Marfanta de Gustau.

    ResponElimina
  3. Enhorabona. M'agrada seguir l'actualitat tortosina i comarques, i vaig descobrir el teu bloc arran de les darreres eleccions municipals.

    Cada dia trobo una bona quantitat de notícies noves, t'ho curres!
    l'Ebredigital va més al ralentí.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta