2 de juliol del 2007

Alberto Fernández Díaz, a la corrida de Vinaròs amb Luís Moya

El dirigent del PP català i regidor de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va ser una de les cares conegudes ahir a la segona corrida de bous de les festes de Sant Pere i Sant Joan de Vinaròs, que va reunir al mateix cartell Jesulín de Ubrique, Vicente Barrera i Canales Rivera. També hi havia la dona de Jesulín, María José Campanario, i el conegut Luis Moya, l'excopilot del pilot de rallyes Carlos Sainz. De fet, Moya era assegut al costat de Fernández Díaz, veient els bous des de la barrera (què és com millor se veuen...). Ho sé perquè vaig seguir un moment la retransmissió que Canal9 va fer de la corrida, en què els matadors van torejar bous de Bernandino Piriz. La corrida també es va veure a través de TVVi pel satèl·lit i per a tot el món. Què hagués passat si TV3 hagués retransmés la corrida de José Tomàs a Barcelona, cosa que sí va fer, per exemple, Canal Sur? Els toreros van sortir a hombros de la plaça de Vinaròs, i Jesulín va besar l'arena perquè era el seu comiat a la província de Castelló. Si voleu, podeu veure dos moments de la corrida de Vinaròs al canal de vídeos de Vinaròs News a You Tube.

17 comentaris:

  1. també hi era BOCATORTA ?

    ResponElimina
  2. Que pesat que ets tu i els bous

    (m'he equivocat abans, ho volia posar aquí)

    ResponElimina
  3. Pesat?
    De les 2.044 entrades que he penjat a La Marfanta, només cinc o sis estan directament relacionades amb els bous. Pots comprovar-ho tu mateix si poses la paraula "bous" al cercador de la part superior de la pàgina. En canvi, des del gener porto 293 entrades sobre política (aquesta també ho és) i no he vist que em diguessis "que pesat que ets tu i els polítics". I t'asseguro que els polítics són molt més pesats que els bous.

    ResponElimina
  4. quina raó tens Gustau.

    pero em sembla que aixo va de politica.........

    ResponElimina
  5. Lo bou qui es ?

    Alberto Fernánez ó Bocatorta?

    ResponElimina
  6. Soc lo que havia dit lo de "pesat", me referia a que clarament esta notícia és sensacionalisme polític pur i dur, i com que fa poc es va treure un tema semblant, pos me dona que pensar, però no t'ho pregues a mal.

    ResponElimina
  7. Los del PP hauríen de cambiar el logo de les gavines pel bou de Domeq...Trobo que els hi va al pel oi?

    ResponElimina
  8. i lo torero es Gervasio Aspavilat.

    ResponElimina
  9. no m'ho he pres a mal,
    però com ha dit un per aquí,
    això va de política, bàsicament.
    Si Alberto Fernández no hagués estat a la corrida, no hagués parlat dels bous ni de les festes de Vinaròs. En qualsevol cas, a mi lo que em dóna que pensar és que les festes de Vinaròs aconsegueixen una repercussió nacional, estatal i potser internacional (a través del satèl·lit), encara que siga fent bous, mentre que les de Tortosa ja veurem com són...

    ResponElimina
  10. Gustau, preferixo 50.000 vegades mes que no se nombren les festes de Tortosa, a que facen bous...
    Si per fer-mos vore hem de matar i torturar un pobre animal...anem prou malament

    ResponElimina
  11. lo próxim que vindra a Vinaros, sira el Sapatero i sus mariachis.
    sol van pels Vots, obriu los ulls

    ResponElimina
  12. DEL POMPIS.................

    ResponElimina
  13. Les properes festes de Tortosa estaran, suposo, que en la linea desastrosa dels últims anys. No estan dissenyades i contractades per Bonilla?

    ResponElimina
  14. Be Manel, feia dies que no hi erem...al ataqueeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  15. Pos l'altre diumenge, estava ni mes ni menos que....Coto Matamoros

    ResponElimina
  16. dixeu la salsa rosa i esteu pels bous............

    ResponElimina
  17. Dolce Vitta

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta