2 de juliol del 2007

Tortosa comença la XIV Mostra de Jazz

Avui comença una nova edició de la Mostra de Jazz de Tortosa, la catorzena edició del festival organitzat per l'Imact i Acadèmic. Enguany, la mostra té com lema Thanks for being here, en homenatge al pianista català Tete Montoliu, amb motiu del desè aniversari de la seua mort. Seguint la tradició de comptar amb la presència de grans figures del jazz internacional, enguany la Mostra ha programat les actuacions d'altres estacats intèrprets, com Ignasi Terrassa Trio, el grup argentí La Porteña Jazz Band, la cantaora Mayte Martín i el grup novaiorquès Naturally Seven, que actuarà per primer cop a l'Estat espanyol. En el marc de la Mostra també s'ha programat una exposició al Col·legi d'Arquitectes, una conferència de la vídua de Tete Montoliu i un espectacle d’improvisació de música i dansa, que és una coproducció amb el IV Taller internacional de dansa contemporània de Tortosa, que avui també comença a impartir al nou pavelló firal el ballarí i coreògraf tortosí Roberto Olivan. Per quart any consecutiu, la Mostra de Jazz també es complementa amb la Mostra de Cuina Cajún, la gastronomia pròpia i tradicional del Delta del Mississipí, bressol del jazz, que és molt similar a la cuina de les Terres de l'Ebre: rica en sabors i productes com els arrossos, les verdures, el peix i les aus. Una novetat és l'Espai del Jazz Jove dels Països Catalans, creada per fomentar la participació de nous solistes i talents musicals.
Podeu consultar la programació completa en el següent enllaç. La Mostra de Jazz comença aquesta nit amb l'acte inaugural al carrer Joan Miró (barri del Temple) a les nou del vespre, amb una musclada popular i l'actuació del grup de fusió Fuzzoff.

2 comentaris:

  1. Que pesat que ets tu i els bous

    ResponElimina
  2. Algu sap explicar la baixada considerble del nivell del cartell d'aquest any? on queden els michel camilos, hirmos, artuos sandovals, chicks cores..?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta