30 de juny del 2007

L'agressió a cinc vianants a Tortosa, els mitjans de comunicació i els racistes

Demà farà una setmana que un veí del barri de Remolins, amb les facultats mentals presumptament pertorbades, hauria agredit amb un ganivet de cuina cinc vianants pels carrers del centre de Tortosa. Els fets, que són realment espectaculars i podrien haver acabat en una veritable tragèdia, han estat tractats de forma sensacionalista i clarament xenòfoba per alguns mitjans de comunicació. Avui al You Tube he trobat aquest vídeo de la notícia que va fer Antena 3, que ha estat penjat per un usuari amb un bloc de caràcter racista i d'extrema dreta, Invasores. Crec que el tractament que va fer-se d'aquesta notícia és tendenciós i irresponsable, cosa que queda demostrada amb el seu aprofitament per fer propaganda barroera contra la immigració.

10 comentaris:

  1. Sr Bel on cullons estava el guardia de barri.....o es que ja no interesa la inseguretat ciutadana.

    ResponElimina
  2. Sr Bel on cullons estava el guardia de barri.........? o es que ja no interesa la inseguritat ciutadana.

    ResponElimina
  3. aixó,aixó bel i cia on es el guardia de barri? a la simpatica o sant josep de la muntanya? que es on viuen aquesta tropa d'espavilats, més enllà d'aquests barris molt em temo que no saben molt més.

    ResponElimina
  4. Respecte els comentaris anteriors: a veure si els socialistes apreneu a perdre, i deixeu treballar al nou equip de govern. D'un dia per l'altre no se solucionen tots els desastres que heu comès en 8 anys.

    Respecte la notícia d'A3, no sé què té de tendenciosa, francament.

    Dels malalts mentals, ni dels d'aquí ni dels nouvinguts, no se'n fa el seguiment necessari. Sense anar més lluny, jo tinc un parent que ho és i fins fa 1 any tenia permís d'armes... I se l'ha deixat perquè ha volgut ell, eh!

    I sobre la immigració: és evident que el barri antic s'està convertint en un polvorí. Negar l'evidència no solucionarà el problema. Per més que els diguis que es tracta d'un malalt mental, aquest cas no fa més que posar llenya al foc.

    ResponElimina
  5. Bé, corregeixo: no és que calgui solucionar els desastres dels socialistes dels darrers 8 anys, sinó la inacció de l'Ajuntament des de finals dels anys 80. Siguem generosos en repartir responsabilitats, que el "mèrit" és de molts.

    ResponElimina
  6. Els dos anònims inicials `podien deixar la demagògia barata a casa. Ho dic pel bé de que no facin més el ridícul.

    Que un perturbat agredeixi a un vianats és una desgràcia incontrolable.

    De totes maneres m'afegeixo al comentari del diari del votant anònim. Els problemes d'aquesta ciutat, lamentablement, no es poden resoldre en dos dies. Alguns, com ell també apuntava, ja esdevenen endèmics, d'altres són aplicables directament a la mala gestió de l'anterior equip de govern.

    ResponElimina
  7. És que vos estareu 4 anys dient que tot és culpa del govern anterior,o qué? Això de la demagògia barata també ho feu molt bé los del vostre Partit...

    ResponElimina
  8. L'anonim de les 4:30 que prengue paciencia. Los sociates vos au pasat 8 anys dien que tot es culpa de ciu. inclus ara dieu el mateix. Esteu malalts.

    ResponElimina
  9. És que a Bel encara li dura la ressaca de la nit electoral o què? És que s'ha d'entendre que estem vivint una situació de no-govern? Espavil

    ResponElimina
  10. granera, que t'agafara alguna cosa.
    Tu creus que quan algu demana JA el guardia de barri, ho fa seriosament o per fotre una mica de "caxondeo" .
    Jo no m'ho puc creure de cap manera; treute alguna molla de baix els peus, i veuras com et va be.
    I que conste que no soc jo l'autor dels primers anonims.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta