30 de juny del 2007

CiU i el PSC de l'Ebre s'apunten a frenar l'ofensiva valenciana pel transvasament

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va lamentar ahir les declaracions del president valencià i del líder del PSPV en què reclamaven l'aigua de l'Ebre. De fet, va dir que el transvasament és una amenaça que reapareix «cíclicament», al marge del partit que governa a l'Estat espanyol. «La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) té raó quan diu que ens hem de mantenir alerta per l'amenaça de nous transvasaments», va afegir-hi Bel, que va assenyalar que l'Ajuntament podria reiterar el seu compromís si és necessari. En la mateixa línia, el diputat Francesc Sancho va anunciar que CiU podria donar suport a la iniciativa de la PDE perquè el Parlament català reclami un cabal mínim per a l'Ebre. Per la seua banda, el consell de la federació del PSC a les Terres de l'Ebre va refermar ahir la seua posició contrària als transvasaments. Però el més destacat de la resolució és el «desacord» amb la proposta del socialista valencià Joan Ignasi Pla de fer una transferència de menors dimensions, «contrària a la política del PSOE en l'àmbit federal». Finalment, els socialistes també donen «ple suport» a les conclusions de la comissió per a la sostenibilitat de les Terres de l'Ebre, que feia una proposta de cabal mediambiental que hauria de ser incorporada al nou pla integral del Delta i al pla hidrològic de la conca de l'Ebre que s'està començant a redactar.

El Punt (30-Juny-2007)

25 comentaris:

  1. Ara vol quedar bé i defensar l'ebre. Però si fa 4 anys defensava donar l'aigua!!!. A veure si t'aclareixes Ferran o és que entrar al govern de l'ajuntament et fa canviar de pensaments...

    ResponElimina
  2. Que li preguntin al seu lider o els seus liders de barcelona, que votaren amb el pp que si al trasvasament, tot i aixins no he sentit dir no al trasvasament a bel, sento que parla pero No al trasvasament no li sento.
    Señor Tomas de la pde se te complica la vida amb el teu amic alcalde, t'haig de veure inagura el monument de la pde amb Bel si te temps de vindre, ja que pot ser que estigui jugant a golf.
    La collita de herbe no para.

    ResponElimina
  3. los socialistos que llestos son,
    el PP i el PSOE , a Madrid ja estan d´acord , amb fotremos l´igua, no veus Bel , que aixo es una ratera que tán parat,
    Despertat!

    ResponElimina
  4. Lo Regne , Pais Valencia o Can Zaplana son 5 millons i natros en prou feines 200.000 i dividits.
    Tornem al carrer i passem dels partits.

    XERTOLI

    ResponElimina
  5. l'ofensiva valenciana, catalana o aragonesa, no es frena en declaracions a les Terres de l'Ebre,
    es frena convencetn als convergents de pixapilandia o als socialistes manyos, valencians i catalans, QUE L'AIGUA BAIXA PER L'EBRE I PER L'EBRE HA DE BAIXAR (com diu la cançó dels Quicos)

    susanna abella

    ResponElimina
  6. amb aquestes xorrades els d'ERC són els "reis". Coses més serioses ja no són capaços de fer, ... bé, més enllà de posar com a President de Catalunya a un membre de l'executiva del PSOE ... tius, ja no cola el vostre discurs botifler¡

    ResponElimina
  7. BOCATORTA i DE LA VEGA , trauran un cominicat lo dillums,
    Aveure quina embusteria dirán ?

    ResponElimina
  8. GERVASI comunica algo xiquet, ASPAVILAT !

    deixa de jugar al golf un ratet !

    ResponElimina
  9. LA PELA ES LA PELA , MOS DONARAN PEL CUL, QUE LA AGAFON SALADA , QUE NATROS JA LA TENIM.

    PP/PSOE and Company

    ResponElimina
  10. Estimats protectos de la natura i del riu Ebre:

    De temps remots el Riu Ebre s'ha acaba al Monument de la Batalla del Ebro i alli comença el Mar, per aquet motiu teniem Comandancia Militar de Marina , Ja que Tortosa era Port de Mar.

    El riu no es de Tortosa , ja que som la desembocadura tan si volem com sino .

    I un altra l'aigua que va a Tarragona li fotem naltros al Arago, ja que la conecsio esta en territori Aragones i no Catala.

    I per acaba tan lo PSOE com tots el partits democratics veuen en bon sulls el trasvasament , per tant el Sr. Tomas and company u saaben desde fa molt de temps.

    ResponElimina
  11. 12:47 continua dormint la mona que es veu que l'has agafada grossa

    ResponElimina
  12. Esquerra farà el que digue Montilla. Ens han traicionat.
    Només pensen en les cadires

    ResponElimina
  13. A l'hora de votar un possible trasvassament el Sr Bel es posarà malalt com el Sr Beguer?

    Au, Manolo parla amb Ferran...

    ResponElimina
  14. La carta als Reis d'Orient... no és massa aviat? Comença el festival de cara la galeria.

    ResponElimina
  15. Aixo s'acabat / Canvi de parella de de dirigents ..nous aires per Esquerra / Pregunto els caps de premsa d'aquesta gent llegeixen els diferents forums oberts als mitjans? Perque si es aixi s'adonarien de que es hora de plegar

    ResponElimina
  16. Puigcercós ja té a punt el punyal per fotre-li al Carod quan es foti la patacada electoral de la seva història a les eleccions generals. L'espanyolisme i el socialisme continuaran manant .

    ResponElimina
  17. Ni Carod ("pluja fina") ni Puigcercós (arquitecte dels 2 tripartits i responsable de 3 anys de suport de franc al PSOE a Madrid):
    tant les fot l´EBRE,ells sol volen tindre menjadora.

    ResponElimina
  18. José Luis Pérez Díez, al que algunos llaman Carod Rovira.

    El seu pare fou el número de la guàrdia civil JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA i la seva mare la senyora ELVIRA DIEZ ROVIRA.
    Son naturals de la provincia de Saragossa, pero les seves arrels familiars s´estenen per totes les contrades d´Espanya doncs la saga militar dels PEREZ ALMECIJA es remonta a vàries generacions.
    El lloc de neixament dels fills JOSÉ LUIS PEREZ DÍEZ (avui conegut com a JOSEP-LLUIS CAROD-ROVIRA) i de JUAN DE DIOS PEREZ DIEZ (avui conegut com APEL.LES CAROD-ROVIRA) es desconeix, així com dels seus germans, pero es molt probable que neixessin aen alguna casa cuartel de la provincia de Terol.
    El que es cert es que de molt petit els PEREZ DIEZ s´instalen a Cambrils, doncs el pare es destinat com a guàrdia civil a fer tasques de vigilància al prot de Tarragona. Els fills estudien i creixen en ambients espanyolistes (les casernes), pero de cop entren en contacte amb sectors independentistes gràcies a que JOSE LUIS entrar en el seminari de Tarragona per tal de fer-se capellà.
    JOSE-LUIS abandonà la sotana, començar a estudiar filologia catalana, festejà amb una neta de Rovira i Virgili (el que va dir que HI HA UNA RAÇA CATALANA) i s´afilià al PSAN (Partit Socialista d´Alliberament Nacional, al BEAN i desprès a Nacionalistes d´Esquerra). Es aleshores que es decideix a canviar de cognoms.
    El ROVIRA en honor del abi de la seva promesa i el CAROD per honorar l´unica part de sang catalana que corrien per part del cantó de la seva mare.
    El seu pare es retirà i es dedicà a pescar a Tarragona, el Juan de Dios va seguir el mestratge del seu germà i borrar el seu nom de pila pel de APEL.LES (en honor al poeta i escriptor APEL.LES MESTRE) i fins aqui la part que s´està coneguent d´aquests individus.
    Hi han més coses sobre la familia, pero un altre dia.

    RECORDEN:

    JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA + ELVIRA DIEZ ROVIRA es igual a

    José Luis Pérez Diéz Almecija Rovira.

    Cuando una región necesita héroes es que algo va mal. cuando además uno se avergüenza de sus padres es que va peor.

    ResponElimina
  19. Jo crec que es molt bo i positiu que l'alcalde de Tortosa, sigue del partit que sigue, estigue al costat de la defensa dels nostres recursos naturals, entre ells , lo riu.

    D'aixo mos hauriem d'alegrar tots. No trobeU?

    ResponElimina
  20. NO AL TRANSVASAMENT!!!!
    I SI LOS DE CIU TAMPOC LO VOLEN MILLOR!!!!

    ResponElimina
  21. noi, molts de CIU , vivim al Ebre o no ho savies?

    ResponElimina
  22. El que sabia és que quan es va decretar el PHN vau escórrer el bulto per mantenir la poltrona a la Generalitat.

    ResponElimina
  23. mos van utilitzar, a tots , amb l´asumpte, del Ebre, per canviar de regim , a la Catalunya , la cosa anava de 2 ó 3 diputats.
    No caiguem més a la ratera i nem tots los Ebrencs units.
    No vau veure ahir TV3, ells , son lo 92% , de la població , i sol tenen 1/3 de l´aigua. naltros , amb part de LLeida, lo 8% , pero tenim 2/3 de l´aigua.

    ResponElimina
  24. Qui és BOCATORTA?

    ResponElimina
  25. Estimats protectos de la natura i del riu Ebre:

    De temps remots el Riu Ebre s'ha acaba al Monument de la Batalla del Ebro i alli comença el Mar, per aquet motiu teniem Comandancia Militar de Marina , Ja que Tortosa era Port de Mar.

    El riu no es de Tortosa , ja que som la desembocadura tan si volem com sino .

    I un altra l'aigua que va a Tarragona li fotem naltros al Aragó, ja que la conecsio esta en territori Aragones i no Catala.

    I per acaba tan lo PSOE com tots el partits democratics veuen en bon sulls el trasvasament , per tant el Sr. Tomas and company u saaben desde fa molt de temps.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta