29 de juny del 2007

Sabaté encara és "alcalde" i Bel tampoc ha actualitzat el perfil del bloc

L'entrada anterior feia referència a un article de l'exalcalde de Tortosa al seu bloc, que reinicia l'activitat després de més d'un mes de silenci. Joan Sabaté ens explica com serà l'oposició del PSC tortosí, però al marge d'això ha servit perquè un lector molt observador ens haja fet veure que Sabaté encara hi figura com a alcalde de la ciutat. El curiós del cas és que l'actual alcalde, Ferran Bel, tampoc ha actualitzat el perfil del seu bloc, en què encara hi apareix com a "economista, professor universitari, assessor d'empreses, regidor de Tortosa i president del Consell Comarcal del Baix Ebre", però no com a alcalde de Tortosa. A més, cal dir que l'última entrada al bloc de Bel és del passat 30 de març, quan la candidatura de CiU va fer pública la seua fotografia de campanya a la vora de l'Ebre. Crec que tant Sabaté com Bel haurien de vigilar més aquests detalls, que potser alguns pensaran que són insignificants. Però els blocs personals són la carta de presentació dels nostres polítics a internet, la nostra manera de saber què pensen i poder contactar amb ells... Per tant, si l'han de tenir amb aquesta evident falta de manteniment, crec que el millor seria que ho deixessin córrer. I ja el tornaran a obrir d'aquí a quatre anys, quan tornin a haver-hi eleccions municipals.

6 comentaris:

  1. Gusta, no pots tenir més raó. Aquesta falta d'actualització demostra que no volen informar al ciutadà ni ser propers, sols volien els vots.

    Jo us animo a que visiteu els blocs dels Alcaldables, per a que veieu qui ha seguit treballant i qui no.

    Visca Tortosa.

    ResponElimina
  2. Me sembla que ara a Bel no li queda temps ni per a dormir. Estic segur que reprendrà l'activitat com a blocaire ebrenc més endavant. Sempre ha estat un gran defensor dels blocs com a eina de participació i debat.

    ResponElimina
  3. Segur que Bel Ho farà Be

    ResponElimina
  4. Pots enviar-li el teu curriculum com a cap de comunicació, Gustau.
    Per a quin?

    ResponElimina
  5. Sabaté encara es pensa que es l'alcalde de tortosa, pobrisooooooooooo

    ResponElimina
  6. No se que es pitjor: que Sabate es pense que encara es alcalde, o que Bel encara no sapigue que ho es.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta