11 de gener del 2013

Montesó (UP) proposa tallar el trànsit ferroviari i no pagar als trens a les Terres de l'Ebre

TERRES DE L'EBRE.- El coordinador territorial de la Unió de Pagesos a les Terres de l’Ebre, Joan Montesó, ha celebrat aquest divendres que el president de la Cambra de Comerç de Tortosa haja arribat a la conclusió que cal prendre “mesures de força” per aconseguir un millor servei de trens per a les Terres de l’Ebre. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Montesó ha afirmat que el greuge ferroviari actual és el fruit de la inacció de la classe política i dels agents socioeconòmics del territori durant les darreres dues dècades. En aquest sentit, el dirigent de la Unió de la Pagesos ha afirmat que el servei de Rodalies a les Terres de l’Ebre és tercermundista, i que això s’ha d’acabar. Així, Montesó ha proposat accions contundents, com ara tallar el trànsit ferroviari o promoure campanyes d’insubmissió. Amb això ha volgut dir que la gent de les Terres de l’Ebre hauria de negar-se a pagar el preu dels bitlles per exigir, també per al territori, un servei públic de qualitat i a uns preus raonables.

En la mateixa línia, Montesó ha afirmat que cal que la gent de les Terres de l’Ebre siga agosarada, i ha celebrat que la Cambra de Comerç vulga liderar ara les reivindicacions del territori per aconseguir millors trens. De fet, ha afirmat que el Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre també ho hauria de fer. Així, el dirigent sindical ha reiterat que interrompre el servei ferroviari al seu pas pel territori durant uns dies seria una bona manera de deixar clar que les Terres de l’Ebre han dit ‘prou’.

2 comentaris:

  1. Sort que en este territori encara hi ha gent que parla sense pèls a la llengua. Al president de la Cambra de Comerç ja m'agradaria saber què pensa quena altra gent, de manera totalemnt legítima, crida a utilitzar "mesures de força". Felicitats Montesó.

    ResponElimina
  2. A mi el que en fa molta, però molta gràcia es que hagin tingut que ser uns determinades ofertes del Renfe per als trens AVE entre Girona/Lleida/Barcelona per despertar les consciencies. Que abans ja no era prou escandalós tot plegat ? . Algú em temo que ha trobat un bon enemic ( el govern del PP ) per reivindicar-se. I no parlo de la Unió de pagesos, òbviament. Ara, el sopar a Villa Retiro, que no falti.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta