10 de febrer del 2013

La nova Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre convoca una assemblea pel 23-F a Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- "Si vam parar el transvasament, també podem fer parar més trens". Amb aquesta sentència es presenta la nova Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre, que ja ha convocat la seua primera assemblea, de caràcter fundacional, per al proper dissabte, 23 de febrer. Serà un acte a la sala menuda del teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa, a partir de les 20.00 hores del vespre.

La primera assemblea de la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre ha de servir per constituir el nou moviment social i també per preparar les estratègies de futur amb la ciutadania, amb l'objectiu d'aconseguir que les Terres de l'Ebre tinguen un servei ferroviari digne. La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre ja ha començat a funcionar a través de les xarxes socials, amb un compte propi a Twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta