11 de febrer del 2013

L'alcalde de Tortosa aposta per mantenir els pactes CiU-PP a les Terres de l'Ebre

TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa i senador per CiU, Ferran Bel, aposta per mantenir els pactes amb el PP en diverses institucions catalanes, fins esgotar el mandat. Així s'ha expressat durant una entrevista a Catalunya Informació, on ha prioritzat l'estabilitat dels acords de govern subscrits i la necessitat de complir-los durant tot el temps que dura la legislatura. En el cas concret de les Terres de l'Ebre, els convergents governen amb els populars conjuntament als consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta, així com a l'Ajuntament de Gandesa o Ulldecona. En canvi, Bel considera "diferent" el cas de la Diputació de Barcelona per la seva dimensió "de país".

"Jo sempre he estat de les persones que al llarg de la meva trajectòria política he intentat que els pactes siguin d'estabilitat i de llarga durada, i quan un pacte es fa per un mandat, s'ha de mantenir", ha declarat. Segons ha recordat, durant el mandat passat ja es va mantenir l'acord de govern amb els independents i el PP, malgrat els oferiments a mig mandat d'ERC. Per contra, Bel ha acusat socialistes i republicans d'haver ofert un xec en blanc al PP al principi de mandat per evitar el govern de CiU a l'ens comarcal del Baix Ebre. Respecte al trencament del pacte de govern a la Diputació de Barcelona, Bel ha reconegut que és un cas "diferent perquè és una gran institució, és una institució pràcticament de país, i per tant em sembla encertat la decisió que s'ha pres."

Via ACN 
Imatge Catalunya Ràdio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta