DELTEBRE (Baix Ebre).- Gairebé una vintena de professionals de l'hostaleria van participar dilluns al vespre en el primer concurs de còctels amb licor d'arròs organitzat per Arrossaires del Delta de l'Ebre. Quan es compleix un any del llançament al mercat del lictor d'arròs de la cooperativa, amb la marca Segadors del Delta, Arrossaires busca propostes més originals de còctels amb tres úniques condicions: utilitzar com a mínim una de les quatre varietats dels licors d'arròs Segador, presentar dos propostes com a màxim i molta creativitat.
Amb aquestes bases sobre la taula, la sala d'actes de la cooperativa es va omplir de professionals del sector que volien gaudir del concurs. El president d'Arrossaires, Jordi Casanova, va explicar que a través d'aquest concurs es vol potenciar el producte i la hostaleria de proximitat donant visibilitat al potencial gastronòmic de la zona del Delta. Així mateix, Casanova va destacat que aquell "esperit" que dóna l'arròs ha estat la clau de l'èxit del licor Segadors del Delta. El guanyador es va emportar un àpat i la visita al restaurant Sant Pau de la xef Carme Ruscalleda.
La cooperativa d'Arrossaires del Delta, que compta amb les marques Nomen, Bayo i Segadors del Delta, disposa actualment d'una plantilla de 89 treballadors, produeix uns 50 milions de tones d'arròs i ha facturat prop de 29 milions d'euros l'any 2012.
Via Canal 21 Ebre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.