31 d’agost del 2013

Tortosa estrena un itinerari saludable de dos quilòmetres entre el pont del Mil·lenari i el campus de la URV

TORTOSA (Baix Ebre).- La Fundació Agrupació ha presentat aquest divendres el nou circuit de salut de Tortosa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l'Ajuntament i de la URV. El circuit, de 2.000 metres de distància, discorre en paral·lel pel riu Ebre, i recorre el tram que separa el pont del Mil·lenari i el campus de la URV, al barri de Remolins. L'acte ha comptat amb la presència de la directora general de la Fundació Agrupació, Imma Playà; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el Secretari de Participació Social i Local del Departament de Salut, Francesc Sancho, i la representant d'Esports de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny. També dels directors de serveis territorials de Salut, Albert Gómez, i d'Ensenyament, Antoni Martí, a més de la representant de l'Institut Català de les Dones, Carme Valls, el regidor d'Esports, Pere Panisello, i altres regidors i autoritats.

Imatge Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. Per a inaugurar un cartell s'ha de fer un acte oficial i assistir un grapat de polítis??? Veig que el concepte austeritat l'entenen a la seva manera.

    ResponElimina
  2. Quina llàstima no fer-ho 40 anys abans: Poc més o menys al Femina o Coli hauriem escoltat aixó:
    " Al acto asistieron las dignísimas autoridades locales, territoriales, provinciales ( de la Diputación ) y regionales, las cuales aprovecharon la celebración de las fiestas patronales en honor de la Virgen de la Cinta para inaugurar tan importante iniciativa "...... Desde la inauguración del Monumento de la batalla del Ebro en honor a los que hallaron gloria en ella, la ciudad no vivia tan magno acontecimiento".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta