24 de setembre del 2013

Suport del nou director de Cultura a la candidatura Tortosa, patrimoni de la Humanitat



TORTOSA (Baix Ebre).- El nou director dels serveis territorials de Cultura, Ferran Bladé, ha detallat aquest dimarts quines seran les seues prioritats, una vegada que ja ha pres possessió del càrrec. Bladé ha citat expressament el patrimoni arqueològic i monumental de les Terres de l’Ebre, així com els museus, arxius i biblioteques, a més de la cultura popular i la política lingüística. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, el nou director territorial de Cultura també ha explicat que ja s’ha posat a treballar per desbloquejar la falta de finançament de l’arxiu comarcal del Montsià i per garantir la viabilitat del Centre Picasso d’Horta de Sant Joan. De la mateixa manera, Bladé ha afirmat que el pla director de les muralles de Tortosa tirarà endavant. En aquesta mateixa línia, el nou director territorial de Cultura ha manifestat el seu suport a la candidatura que ha sorgit des de la societat civil per aconseguir la declaració de Tortosa com a patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco.

3 comentaris:

  1. Director de serveis territorials i alcalde de Mora la Nova? Recordo altres directors de serveis territorials, en l'època del tripartit, haver dimitit com a regidors rasos per a poder dedicar-se a la direcció de serveis territorials. Tan poca feina dona la cultura a les Terres de l'Ebre?

    ResponElimina
  2. Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre i alcalde d'Arnes? Que dona poca feina, la Delegació del Govern o l'alcaldia?

    ResponElimina
  3. Una nova figura política de les Terres de l'Ebre: l'alcalde-representant de la Generalitat. Flac favor a l'autonomia local i flac favor a l'Administració de la Generalitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta