2 de desembre del 2013

Ventura acusa CiU d’amagar al calaix el projecte del nou hospital de les Terres de l'EbreTORTOSA (Baix Ebre).- La diputada del PSC al Parlament, Núria Ventura, ha acusat aquest dilluns la Generalitat d’haver deixat al calaix el projecte del nou hospital de les Terres de l’Ebre, que havia de construir-se en el pla parcial de la Farinera de Tortosa. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Ventura ha lamentat que el pressupost de la Generalitat per al 2014 no haja inclòs cap partida per al projecte constructiu del nou hospital. En aquest sentit, la diputada socialista ha afirmat que -en una situació de crisi econòmica com l’actual- es podria entendre una reprogramació de les prioritats inversores del govern català. Però Ventura ha afirmat que el govern de Convergència i Unió ha anat encara més enllà, ja que ha amagat el projecte del nou hospital al calaix, i ara “ningú recorda” que era un equipament absolutament “necessari i vital” per a les Terres de l’Ebre.

En la mateixa entrevista, la també primera secretària del PSC ha remarcat que hi ha uns 25 municipis de les Terres de l’Ebre que no rebran cap euro del pressupost del govern per al 2014. A més, Ventura ha insistit que el pressupost de la Generalitat ha oblidat algunes inversions importants, com els nous instituts de Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, o el desdoblament de l’eix de l’Ebre. A més, recentment, el govern s’ha compromès a publicar el projecte del desdoblament de la C-12, però les iniciatives parlamentàries del PSC i el PP no van aconseguir arrencar a CiU un compromís per al 2014.

El PSC ha presentat un total de 58 esmenes per millorar el pressupost de la Generalitat específiques per a les Terres de l’Ebre, a més d’un total de 400 al·legacions que també afecten les poblacions del territori. Per exemple, els socialistes reclamen una solució per a les depuradores de l’Ebre que no passe per la seua privatització. Ventura ha insistit que els 18 milions d’euros d’inversió per a l’Ebre suposen una xifra ridícula i que aquests no són els pressupostos que el territori necessita per sortir “del forat” en què es troben.

1 comentari:

  1. ...desgraciadamente la "crisis" nos seguira maternalmente abrazandonos el 2015, el 2016, y hasta el 2017..., hay que pensar que casi estamos partiendo desde "cero", pues el "tenderete productivo" esta totalmente desmantelado y por lo tanto hay muy pocas "entradas economicas" de cara al exterior español, de momento casi toda la "actividad economica" es entre todos nosotros... una cosa sra. Ventura... el puente "Lo Pasador", aun se esta pagando, y mire los años que hace...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta