14 de febrer del 2014

El CAT construirà una 'variant' de la canonada del minitransvasament, afectada per la corrosió





TORTOSA (Baix Ebre).- El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) invertirà fins a 10 milions d’euros en cinc anys per substituir les canonades deteriorades de la xarxa d’abastament. Unes canonades que estan patint un procés de carbonatació que està provocant la seua corrosió. En este sentit, el projecte més important i prioritari per al CAT és la construcció d'un traçat alternatiu a la canonada del minitransvasament que travessa el Coll de Balaguer, per un túnel d'un quilòmetre. El Consorci ja té el projecte fet i a punt, i només està pendent de trobar finançament per tirar-lo endavant ja que té un pressupost de 4,5 milions d’euros.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Finançament???? En lo que cobren n'han de tenir mès que suficient. No han fet reserva en tants d'anys???? En que pensaven? Que el ferro es fa malbé, i la paciència també. I deien que el canal era per una sobre-explotació dels acuifers, no se, com estan ara?
    Imagineus les tones d'acer que volen gastar los valencians. Ara es veu millor com n'estan de folls los traficants d'aigua.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta