14 de març del 2014

Trens Dignes lamenta que els nous semidirectes a Barcelona no aniran en cap de setmana ni a la R15



TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre ha aprofitat la presentació dels nous trens semidirectes entre Tortosa i Barcelona per entregar un manifest al president de Renfe, Julio Gómez-Pomar. En aquest document, la plataforma reclama més freqüències en les franges horàries de matí i vespre, entre d’altres millores. La portaveu de la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, Montse Castellà, ha fet per a Canal 21 Ebre una valoració positiva de les millores presentades. Però ha recordat que, a més dels trens semidirectes, encara s’han de realitzar més millores al servei ferroviari. Entre aquestes, ha reivindicat que falten per cobrir algunes franges horàries; que és necessari aplicar serveis semidirectes també a la línia R15, la de Flix i Móra la Nova; que les tarifes continuen sent excessives, i que els nous trens semidirectes no circulen en caps de setmana. Castellà també ha instat a Gómez-Pomar a emplaçar-se amb la plataforma per traslladar l’opinió dels usuaris a l’empresa.

"Les dos parts hem valorat positivament les millores presentades (els dos combois 449 i l'escurçament en 20 minuts del trajecte Tortosa-BCN en dos serveis), però a la Plataforma, a més, ha demanat que estes millores s'apliquen també en cap de setmana -ja que els trens semidirectes presentats avui funcionaran només de dilluns a divendres-; que s'extrapolen a la R15 -que no es beneficia de cap d'estos avenços-, i que es fiquen dos nous trens en franges horàries mancades (primera del matí i última de la tarda). Igualment, s'ha remarcat la inacceptable relació qualitat-preu existent", ha dit la portaveu de Trens Dignes.

D'altra banda, aquest diumenge, 16 de març, la plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre i el col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre ha convocat una assemblea en dos trens de les línies de Rodalies que travessen el territori, R15 i R16. Les assemblees serviran per informar de futures mobilitzacions i busca implicar els estudiants que marxen fora del territori. La primera es farà al darrer vagó del tren de la línia R16 que surt de Tortosa a les 17.25 hores, just després de sortir de l’Ametlla de Mar. La segona es farà al tren de l’R15 que surt de Faió a les 18.37 hores, també al darrer vagó, just després de passar l’estació de Falset.

Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta